Мъжът зад "Луи Вютон" х Върховен Официално го нарича един ден

Anonim

Високопрофилните изходи в модната индустрия не са нищо ново, но когато някой е заслужил, че е превърнал модния етикет в най-горещото име в съвременните луксозни streetwear, това определено е гаранция за някои фенове.

Ким Джоунс ще затвори една глава от неговата мощна кариера в модата на високо

Ким Джоунс официално ще се оттегли като мъжки художествен директор в Louis Vuitton. Неговият мандат на емблематичния етикет завършва тази седмица със своя последен колекционерски дебют в шоуто на Луи Вютон "Fall / Winter 2018" в Париж.

Смята се, че дизайнерът, роден в Лондон, ще остави желаната роля за място в "Бърбъри", след като последният настоящ президент и главен творчески ръководител Кристофър Бейли слязоха през март.

Книгите на Джоунс включват ограничение на Алфред Дънхил, преди да бъде избран от Луи Вюитон, за да оглави отдел "Мъже" - една от най-бързо развиващите се части на световната модна електроцентрала. Оттогава насам Джоунс бе приписван като водещ на продуцента на марката в луксозни streetwear с сътрудничество с базирания в Ню Йорк лейбъл "Върховен", за да излъчва успех.

През това време под наблюдението на Джоунс високите продажби на луксозни лични стоки са допринесли за ръст на продажбите на луксозни лични стоки с 5% през тази година до приблизително 263 милиарда евро (309 милиарда долара).

Вижте някои от най-добрите дела на Джоунс от миналото с Върховния тук.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива