Великолепните мустачки на Movember

Anonim

Следната статия е спонсорирана от Just For Men

В случай, че сте пропуснали, Movember 2015 е доста епична. Австралия се класира на трето място в световната надпревара за класацията, вдигайки огромен $ 15, 029, 322 за проекти, насочени към здравните проблеми на мъжете като рак на простатата и тестисите, лошо психическо здраве и физическо бездействие.

Д'Мардж излязъл по улиците на Мартин Плейд в Сидни, за да преследва най-великолепния мол в града и какъв резултат. Кликни върху слайдшоуто за някои от победителите - от татуирания хипстър мор браузър до подходящия и хлъзгав мъхоумен мачо, Сидни достави стоките на Movember.

Също така имаше и много други хладни лайна. Илюстративният Movember Mo се движеше по целия свят в предната част на самолетите, влаковете и автомобилите, принуждавайки минувачите да се "гледат, ако сте космати", уличното изкуство от Сидни до Таймс Скуеър гарантираше, че косматният банер лети далече и широк и дори известни личности в духа Movember и предприе действия за здравето на мъжете.

Направихме нашата собствена марка Movember и си партнирахме с Just For Men, за да ви отведем от модата, за да отидем и да видим какво е необходимо, за да получите вида мустак, който всяка жена (и човек) иска да докосне. Разгледайте видеоклипа по-долу.

Режисьор: Еймон Димит / Люк Висман
DOP Eamon Dimmit
Написано от Jimmy Niggles aka Beard Season
Произведено от Линзе Харис / Кейт Перет

С участието на Джеси Хоган, Джеф Лок и Марси Фернандес. Благодарение на Tatler в Дарлингхърст и аптеката за отстъпки в Bondi.

Фотография, създадена изключително за D'Marge от Tintin Hedberg & Lauren Webb - Няма възпроизвеждане без разрешение.

1/10

2/10

3/10

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем