MJ Bale носи звуците на Ню Орлиънс до най-иновативната колекция

Anonim

MJ Bale още веднъж бута границите на австралийската шивашка марка с най-новата си колекция от технически меринови вълнени дрехи, за да дебютира за новия сезон.

Плавните и джаз звуци на Ню Орлиънс ще формират голяма част от представянето на този сезон, което придава на класиците като джаз легендата Майлс Дейвис и неговия без усилия стил. Тази идея, ако се свърже допълнително с натиска на MJ Bale, за да задоволи баланса на класицизма и постоянното преоткриване в мъжкото облекло.

Като такава, MJ Bale успешно се ожени за концепцията за безкраен стар свят на шивашки приспособления с нови деконструирани небрежни парчета и лесни грижи, които мъжете искат днес.

Колекцията счита за "Rebirth of the Cool" и предлага практични подобрения, вградени във всяка дреха в зависимост от нуждите на потребителя. Стил-разбирам мъжете могат да избират между три отделни тъкани.

Acqua е изработена от тропическа тежина с изключително фина тъкан от вълна от мерино, изтъкана в Италия от тъкач Gold Woolmark. Получената плат е водоотблъскваща, устойчива на гънки, лека и дишаща, което я прави идеална за международни пътници и за мъже, които винаги са в движение.

Dry 'n' Fly е паметникът, даден на 100% памучни ризи на MJ Bale, които са изтъкани и завършени със специална структура, която осигурява лесни за грижа свойства. Колко лесно? Измийте дрехата, изсушете върху закачалка и след това "лейте" навън. Не се изисква гладене и ризата трябва да поддържа своята форма през целия ден.

Накрая стигаме до платното, наречено Mooving. Костюмите на MJ Bale са изработени от специална мебелна вълнена тъкан, изплетена от старото училище италианско тъкачество Loro Piana. Резултатът е полу-опъната тъкан, която е устойчива на гънки и е направена с малко отпусната за осигуряване на гъвкавост, когато тялото непрекъснато се движи. Този допълнителен подарък е идеален за тези, които не седят на бюрото си по цял ден за работа в денонощието.

И когато става дума за модели, мъжете ще бъдат разглезени за избор с всичко, от меки сиви фланели до принца на Уелс до Глен, а прозорците се проверяват до фини тебешири и богати флорални костюми от четири части, всички отпечатващи в новата колекция.

"Тази колекция е създадена за човека, който изследва света и също така развива собствения си характер", казва основателят на марката Matt Jensen.

Връзката "Възраждането на Cool" се предлага в магазините и онлайн от днес чрез MJ Bale.

1/11

2/11

3/11

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията