Ким Джоунс от Луи Вютън заменя Крис Ван Асче в "Диор хом"

Anonim

Ким Джоунс официално е новият художествен ръководител на Диор Хомме. Британският дизайнер, който по-рано тази година отстъпи от желаната му роля в "Луи Вюитон", ще стане наследник на Крис Ван Асче, който преди това е заемал позицията за единадесет години.

Това е изненадваща новина, като се има предвид, че Ван Асче не е изразил намеренията си да се премести от етикета в миналото. Човек може да обмисли това основно разбъркване на работата на новоназначения председател и главен изпълнителен директор на Dior, Пиетро Бекари. Бизнесменът е работил с Джоунс в Louis Vuitton в миналото и той иска да пресъздаде част от този успех в Dior Homme.

Благодаря на Пиетро Бекари и Бернар Арно за следващата част от моята кариера

Пост, споделяно от mrkimjones (@ mrkimjones) на 19 март 2018 г. в 4:33 ч. PDT

Бекари публикува изявление, в което се казва, че е "щастлив да посрещне Ким Джоунс в" Диор Homme ".

"Той ще се възползва от подкрепата на екипите и от" savoir-faire "на Ateliers, за да създаде елегантен мъжки гардероб, класически и закотвен в съвременната култура. Убеден съм, че той ще продължи да развива Диор Хомме в глобален мащаб. "

"Благодаря на Крис Ван Асче, че допринесе за невероятния растеж на Dior Homme, като създаде елегантен и съвременен силует за мъжете. Той написа важна глава в историята на Dior Homme и изигра ключова роля в неговото развитие. "

Джоунс също изрази собствената си радост, заявявайки, че е "дълбоко почитан да се присъедини към къщата на Диор, символ на най-добрата елегантност".

"Бих искал да благодаря сърдечно на Бернар Арно и Пиетро Бекари за доверието им да ми дадете тази невероятна възможност. Ангажирам се да създам модерен и иновативен мъжки силует, изграден върху уникалното наследство на къщата. "

WWD съобщава, че Van Assche ще остане в LVMH в досега определена роля в луксозната къща.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива