12 × 3 боксовата гимнастика в Лондон изглежда по-хладна от вашия апартамент

Anonim

Нова вълна от фитнес тенденция е поемането през 2017 г. и включва някои от най-добре представените боксови фитнес центрове в света.

Точно както Австралия има F45 за кратки тренировки и тренировки с висока интензивност, Poms превръщат традиционния спорт на бокса в добре подредена тренировъчна програма за бедното време. Най-новото, което се присъединява към гладката фитнес зала на BXR в Лондон, която съперничи почти на всяка ергенска подложка, е боксовата фитнес зала 12 × 3.

Идеята зад 12 × 3 е доста проста: бутикова тренировъчна площадка, посветена на осигуряването на дузина триминутни кръга за участниците, за да усъвършенстват издръжливостта, скоростта и краката си. Класовете са проектирани така, че да са компактни, както с тренировъчни обучения едно до едно, така и едно на четири със професионални боксови треньори.

По-важното е обаче, че 12 × 3 излъчва мъжествена естетика, която би заслепила вашия апартамент и кактус. Мислете изложени бетон, бели плочки и дървени подови настилки навсякъде, за да извикате, че всички важни индустриални шиково обжалване.

Не много от боеца? Изпробвайте гимнастиката, посветена само на нервите и джиповете.

(чрез тапет)

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива