LCM Ден 2: Треньор, Харди Амиес и Г-н Хеър

Anonim

LCM се покрива от главния редактор на D'Marge Люк Висман, който в момента е в Лондон.

Колекции в Лондон: Ден на мъжете видяха колекциите "Пролет / Лято 2016" да го изстрелват с ретроспекция.

Както лондонски шивач, така и калдъръм се спуснаха на отделни писти, преди - над езерото Американският треньор удари тежко английската столица с цветно нападение, получено от космическия скейтър на 60-те и деветдесетте години.

Спортната естетика продължи тази изпълнена с пиеси парче на специално приготвени парчета през пролетта, както и деним, цветя и велур. И двуцветните дантели изминаха от алеята за боулинг до пистата. Стачки навсякъде.

Кликнете върху слайдшоуто за акценти от LCM Ден 2.

Харди Ами

Филмът 2001: космическа одисея, олимпийски дизайнер Мехмед Али, за да изработи колекция от готови материали и да подхожда на детайли, вдъхновени от галактическото пътуване. Това видях, че дишащият памук и найлонът се сблъскват с костюми от три части и готови за работа две части. Якетата поеха еластични ленти за талията, а черният Харингтън се плъзна по линиите.

Както и практическото въздействие на спорта върху шивача този сезон, старите верни мини проверки се намират върху двукорабни костюми и в морско синьо. Събраните цветове бяха пространствени в тъмносини и маслени, както и оранжеви, светлосини и бели нюанси, които превърнаха традиционните костюми в ароматизирани астронавтни тонове.

YMC

Събрани в една и съща старинна служба за сортиране като Топман вчера, най-носещата колекция за извънработно време Ден 2 дойде от YMC. Дизайнер Фрейзър Мос смесена екипировка за работа с Изток, предлагаща ризи "Мандарин" и ризи "Джиндж" с дълги якета от индийско яке над дънкови панталони. Утилитарният дънки продължи с фабричен костюм в лек синьо, последван от паркове в синтетична ефирност.

Други ключови предмети за външно облекло бяха бомбардировачните якета с велур; ревящ с тигрова глава, бродиран в стил Кензо на гърба. Цветовете на YMC за SS16 са рок-зелени, морски, мента и меки блус.

Г-н Хеър

"Обличане от земята" беше темата на г-н Хеър. Вдъхновена от роклята на африкански племена, дизайнерът Марк Хеър отнема европейските индикатори за шивачество; премахвайки якичките, за да създадете цветно блокирани ризи Dashiki, с асиметрично затваряне за модерно докосване. Високото облекло приличаше на двуцветни бомбардировачи и леденикавокафяво матово палто, върху панталони с изпъкнали нарязани панталони и обикновени флоти.

Червените и сини макрови платна с парагади стоят до моделите с флотилии и спортни колчета с орнаменти от Масай. Характеристиката, обувките, бяха предимно двуцветни: червени и черни кожени кожени ботуши, кожени кожени ботуши, плетени сандали в червени и черно-бели монети.

Треньор

Това беше първото истинско шоу на пистата за костюми за мъже, а творческият директор Стюарт Вевърс не спря. Разхождайки се по извитата писта на скейт-купа, моделите се разхождаха в ретрови виртуални петна и леопардни петна, дори и палта и якета, избягали от китарата на ретро, ​​които понякога приличаха на местно изкуство, сблъскващо се с ядрен разлив.

Сивите, спокойни принадлежности заглушаха шейсетте години на сърф-среща-деветдесетте градски вибрация, преди американският велурен ритник да влезе със скъсани сандали и неравномерни фишове. Както винаги, кожата беше откроена за треньора, идваше в хлъзгави якета с велурени панели и още по-животински печат.

Оливър Спенсър

Оливър Спенсър изпрати блестяща, полирана колекция въпреки по-тъмните цветове на чисто червеното, флоралното и зеленото зелено, изпръскащи панталони, изработени с ролкови панталони и козметични ризи - тежестта, компенсирана от лекия мак.

Отпечатъците изиграха минимализма с яке от кариран бомбардировач, или макро флорали върху едното, последвано от по-малка версия на жълтия и черен цвят, засадени на едноцветно яке. Аксесоарите вървяха като патентовани Oxfords, кожени раници и велосипеди в велур - всичко това правеше колекция с много изкупуване.

Кликнете върху слайдшоуто за акценти от LCM Ден 2.

1/70

Харди Ами

2/70

3/70

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем