Кингсман просто пусна най-високото скъпо яке. И ние го искаме

Anonim

Помниш ли Kingsman? Дяволски красив отбор, който спаси света, не веднъж, но два пъти в епичните филми. Ами тяхната ексклузивна мъжка модна линия отдавна е известна с производството на красиви примери за мъжко облекло, в допълнение към това да прави парчета от филмите на разположение на потребителя. Маркетинг гений.

Тази седмица Kingsman пусна един от най-горещите сватбени якета, които видяхме тази година. Без значение на бялото, те са отишли ​​по-добре. Всичко е за крем, белезникаво, дори бежово. Бежовият никога не е изглеждал толкова добре.

Образуван след приспособяването на героя на г-н Колин Фърт във филмите "Кингсман", токинското яке на "Хари" е изработено от памучен плат, изтъкан от малко количество, така че няма да се чувства ограничително.

Кремът на Хари с сатен, подстригващ памучен смокинг

Сатеното облицовано вълнено сватбено яке е не само изявлението в арсенала ви за черни вратовръзки, но и инвестиция, която ще продължи много години. Съчетано със смокинг панталони и лачени обувки, това е мода от съществено значение, че ще имате късмет на следващата ви wedding.even, ако е ваша.

Крилото на Крисман Хари Крем сатен-Trimmed Stretch-Cotton Tuxedo Jacket е на разположение сега в Mr.Porter за мързелив $ 2, 200.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива