Ким Чен-он е модата Икона Светът има нужда точно сега

Anonim

Неговите задължения като върховен лидер на Северна Корея са невъзможни (както и неговата склонност към изтриване на непокорни братя и сестри), но когато става въпрос за манекенската игра Kim Jong-Un е буквално бомбата в своя собствена лига.

По време на последното си пътуване до Китай, за да обсъди глобалните течения и отношенията с президента Син Джипинг, 34-годишният диктатор разтърси един от най-интересните костюми, които тази публикация някога е била свидетел.

Смелите мощни костюми, петточков пижам костюм и полу-полирани охфорди, направени за един непокорен мъж на мисия. Така че решихме да разделим поглед с помощта на стила на bonafide Sydney, Джеф Лок.

Панталоните

"Дълги и безочливи се върна бебето! Става въпрос за завесата ", казва Лак. - Панталоните наистина са доста готини.

Макар че повечето мъже в света се ориентират към по-завладяващ и модерен външен вид, популярен от западните тенденции, Ким е устойчив на избора си на гардероб, като се подравнява с естетиката на 90-те години, която сега вижда голямо възобновяване на мъжкото облекло. Не сме сигурни дали Ким възнамерява да бъде по този начин или поне това е имало в гардероба му през цялото време, но въпреки това мъжът е пред играта през 2018 г.

Хибридният костюм за костюми

Той обаче не получава пълни оценки. Хибридното яке на Ким е малко объркващо по начин, който хората не могат да кажат дали е класически костюм на Мао или нещо от " Уолф Уолстрийт". Резултатът? Защо не и двете?

"Съвпадението в пижамата стил върви на брега K-куче. По-доброто прилягане около кръста и бедрата ще бъде по-ласкателно ", обяснява Липс.

Косата

Това избледнява. Получаваме, че това трябва да бъде задължителното отрязване за корейските върховни лидери, но това определено не е от нас. Върхът е сгънат назад по хладен начин, но оттогава насам има много неща, които се случиха с моите бакенбарди и защо моето замайване изглежда като страна на канавка?

Това не е от нас, но кой знае, те също казаха, че върховите реверени якета няма да се върнат наведнъж.

СВЪРЗАНИ: Вътре в Севернокорейската въздухоплавателна авиокомпания, която само лети до две дестинации

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива