Хаки костюми са най-горещите билети това лято - се вдъхновявам за това как да нося външния вид

Anonim

Тежък костюм от черна вълна и лятото не се смесват. Когато времето се затопли, е време за пясъчна алтернатива на тъмните цветове, които сте люлееха през цялата зима. Номерът се научава как да носите кхаки, без да изглеждате така, сякаш се насочвате към сафари (освен ако не сте на сафари, в който случай най-вероятно трябва най-малкото да смените костюма си за нещо по-здравословно). Костюмът на куки може да бъде формален или спокоен, престипен или дори малко изнервен, ако го носите правилно.

Какво да имате предвид при покупката на костюма

Спомнете си, че костюмите от куки са най-чести в летните колекции на дизайнерите. Вие ще ги намерите в памук и лен тъкани, но понякога вълна смеси ще бъде на разположение също. Предпочитам да се придържам към заглушен цвят, а не към нещо прекалено ярко, тъй като понякога може да изглежда жълто. Ако можете да отидете за неструктуриран костюм, по този начин ще работи и при случайни рокли. Не се страхувайте да разделите костюма.

Какво да носите с вашия кокичен костюм

Предпочитам да бягам с бели или светлосини ризи с кожени костюми. Той допълва цвета на каки и поддържа свежия усещане за лятото. Понякога дори ще се протягам до люляк, ако нося други моливи в моите аксесоари.

Аксесоари, които работят с kaki

Както ще видите в галерията, блус връзките са най-популярните, но не позволявайте да ви пречат да опитате Зелените и лилавите. Ако можете, отидете за кафяви обувки и тонът ще съвпадне с kaki, иначе модните обувки ще добавят хубав поп цвят. Мотори и дантели са подходящи и за двете. И да, подравнете колана с обувките.

МАГАЗИН ХАКСИ

1/50

2/50

3/50

Кредит: Милиони бедни хора

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем