Kanye West направи немислимото с костюм на Луи Вютън

Anonim

Наречете го богохулно. Наречете го за навлизането на модното пионерство. Няма никакво съмнение, че Kanye West току-що е създал собственото си правило, че носи костюм със сандали - изрязва ризата.

Пост споделена от UpscaleHype (@upscalehype) на 18 август 2018 г. в 19:23 PDT

Докато някои от вас може би са имали трудно да размислят как сандалите са се превърнали в първокачествения език на мъжете, то е честно да се отбележи, че Джейсън Стейтъм го е направил пръв през 2018, когато се е разтърсил до своята премиера на червения килим Китай със сандалово и костюмско комбо. Погледът на Стейтъм предизвика лесен и небрежен гост, но най-новият поглед на Kanye в сватбата на Майкъл в 2-та Махами се вдигна в луксозната игра.

Г-н Kardashian носеше първия костюм на Virgil Abloh от сезон 1 на Louis Vuitton. Морският зелен ансамбъл се отличава с мотив на логото, изпъкнал в костюма, за да изглежда от далеч, но по-луксозен. Най-дръзките движения на Кени бяха пропускът на рокля от този вид. Вместо това рапърът избра златна верижка и две тънки златни огърлици.

Неговите обувки? Yeezy сезон шест сандали с чорапи, разбира се. Запазете "WTF" за по-късно през годината, тъй като предсказваме, че ще дойдат повече копирни котки.

Странична бележка: Когато погледнете този скандален, уверете се, че вашият +1 носи рокля, която съответства на вашата флуоро G-Wagen. Защото Кардашиан-Запад.

Пост споделена от UpscaleHype (@upscalehype) на 19 август 2018 г. в 10:59 ч. PDT

1/4

Изображение: Само Джеърд

2/4

Изображение: Само Джеърд

3/4

Изображение: Само Джеърд

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията