Оръжията на Джъстин Терукс стават твърде големи за неговата реколта Rolex Watch

Anonim

Наречете го първите световни проблеми. Наречете го състезание за въоръжение. Наречете го за незаконно оръжие. Истината е, че Джъстин Теру е все по-надут, а златният му златен часовник Rolex вече не може да се справи.

Американският актьор и едноличният съпруг на Дженифър Анистън наскоро бяха забелязани да се търкалят около Ню Йорк със своя позлатен мотоциклет. Този път обаче беше различно. Тероу разтърсваше сериозно набитите ръце в небрежното си лято, което се състоеше от без ръкав риза "Нюпорт", с бели дънкови дрехи, ботуши от велур и камураторка на Ву-Танг.

Звездата на шоуто обаче беше неговата 1971 18K златна Rolex Oyster Perpetual Submariner Дата, като във всеки бум и шок изпрати тези ново полирани дърво трупи. Самият часовник не е нещо астрономическо в света на Rolex - той се продава в района на $ 30, 000 - $ 40, 000 - но е добре да видите някой, който носи Rolex, тъй като е предназначен да се носи.

Изображение: Ник Съливан / Ескуайър

Единствената съпротива на Theroux ще бъде обърната надолу по пистата, дали мускулите му ще привлекат повече внимание от китката му. Ще ви позволим да решите това.

Засега можем да Ви предложим възможност да възпроизведете оръжейното представление на Theroux, благодарение на добрите хора на American Men's Health .

Според публикацията за фитнес, която интервюира личния треньор на Theroux през юни тази година, няма тайни - просто класически упражнения за масаж.

"Ние се придържаме към основите", заяви пред вестникския журналист неговият треньор Роб Пила. Но чакайте да има още. Беше разкрито, че Theroux работи пет дни в седмицата, като повечето сесии се отварят с 40 минути боксова тренировка, преди да завършат с 20 минути в стаята за тежести, където работи на корените си, има схеми или трофеи.

Ето пълната тренировъчна програма на Джъстин Тероу от Здравето на мъжете .

Abs Blaster

Направете 3 серии от всяко упражнение, почивка от 30 до 45 секунди между групите.

1) Окачване на рамото на крака: Хванете се от придърпващ лост с надраскване. Дръжте краката си прави, повдигнете ги възможно най-високо, след което ги спускайте. Това е 1 представител; направете 20 до 40.

2) Отклоняване на седлото: Легнете на спускаща се пейка с краката си здраво закотвени, като държите тежест върху гърдите си. (Theroux използва 25- и 45-литрови плочи, но трябва да започнете с 10-pounder.) Затегнете корема и повдигнете торса; като направите това, повдигнете пластината над главата си. Бавно спускайте се в началната позиция. Това е 1 представител; направете 20 до 40.

3) Кабелна криза: Свържете приставката за въже към висококачествена кабелна машина, заредена със средно тегло и коленичете до нея. Хванете въжето и го спуснете, така че дръжките му да са близо до ушите ви. Това е началото. Без да се движите на бедрата си, свийте коремчето си; опитайте да докоснете лактите си на колене. Върнете се в началото. Това е 1 представител; направете 20 до 40.

4) Кръчма на велосипеда: Започнете да лежите на гърба, ръцете зад главата, краката от земята, коленете и бедрата, наведени на 90 градуса. Натиснете долната част на гърба си в земята. Доведи лявото коляно към гърдите си; докоснете десния си лакът на това коляно. Връщане към началото; повторете от другата страна. Това е 1 представител; направете 20 до 40.

Силова верига

Направете 8-12 препратки на всяко движение; битка през 2 до 3 кръга. Останете според нуждите между хода, но опитайте да го задържите кратко.

Squat> Deadlift> Pullup> Pushup> Рамото странично повдигане> Дъмбел бицепс къдря> Triceps кабел натиск

12

2/2

3/2

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията