Последното творение на Джъстин Хеммс се отваря на север от Сидни този месец

Anonim

Merivale ще пусне своя нов конгрес за Северните плажове този месец, когато местен любим, The Collaroy, отново отвори вратите си под новото ръководство.

С панорамна гледка към океана и пясъка буквално на прага, The Collaroy ще бъде мястото, където можете да наблюдавате зимните вълни, обгръщайки крайбрежието на Long Reef, спрете (надявам се), преди да стигнете до плажа Collaroy.

Според медийното си съобщение;

"The Collaroy празнува всичко, за което районът е известен - слънцелюбиви дни, отпуснат живот и близък дух на общността. Релаксираща и безразборна, тя предлага разнообразие от непринудени заведения за хранене за местните жители, за да се срещнат, да ядат и да хванат питие на ръба на океана, място, където да могат да поплуват след плуване и да останат през целия ден.

Главният готвач Йордан Тофт се вдъхновява от живописното местоположение на мястото, описвайки ястията като "проста, но елегантна. За общност, която обича слънцето, сърф и пясък". Крайният резултат е "разнообразно меню на плажа, с опции, подходящи за всеки случай".

На долния етаж има развиващо се меню. За закуска павилионът ще сервира кафе, сок и домашно приготвени сладкиши, както и пици с прясна закуска. За обяд се сервират купички и плочи със селскостопански комбинации - като мюсли със сушени плодове, ядки, овес, кокосово кисело мляко и студено мляко и препечени фарьо с авокадо, варено яйце, ракета, халмуми на скара, зехтин и лимон.

След това в прессъобщението се описва;

"Тъй като денят се превръща във вечер, на приземния етаж ще се предлагат леки закуски, които да придружават чаша вино в ръка, като прясно нарязани прошуто и грисини, крокет от шунка с пикантни айоли и тошове от аншоа с маринована шалот. През нощта е време за великолепни домашни вечери, които ще се променят ежедневно. Помислете за агнешко месо и патладжан понеделник, свински и копър копър с печена тиква и зелен чесън във вторник, или крайбрежно поемане на неделя печено. "

На горния етаж гостите ще намерят "отворена кухня и два бара за избор". Тук те могат да опитат прясно прибрани стриди, местни морски дарове, меса от скарата с дървени въглища и живи салати в ресторанта или да се разхладят с бургер от менюто на бара и да се насладят на невероятната гледка към плажа Collaroy.

И автентичните творения на дърво на пица майстор Vincenzo Biondini също могат да се ползват както през деня, така и през нощта.

Винената листа се съсредоточава върху свежи, свежи бели и розе, докато менюто за напитки е създадено от най-добрите и най-умните бармани от Павилион Нюпорт, Папи Чуло и Кооге (други барове и ресторанти под барабана на Merivale).

Новото и подобрено място е мозъкът на главния изпълнителен директор на Merivale, Джъстин Хеммс, и се оживи от дизайнерски екип, включващ Келвин Хо от Акин Крейтив, Аманда Талбот, Джъстин и Бетина Хеммес.

Точната дата на откриване ще бъде обявена скоро, а резервациите за ресторанти ще бъдат взети от 19 май чрез уебсайта им.

Интересни Статии

Улиците на Флоренция: Pitti Uomo 88 - Street Style - Ден 3

Shirt & Tie комбинации, които ще ви забележат за правилните причини

Бел Бълит: реколтата за модерни времена

20 Признаци, че можеш да си бъбрив