Джъстин Бийбър носеше диамант с над 300 000 долара, за да види своя сватбен пастор

Anonim

Две думи. Сгъваеми шорти. И още две думи. Патек Филип.

Ще ги виждате рядко в едно и също изречение, но това е ерата на "Инста-знаменитости" и "милиардери хилядолетия" - време, когато най-спорният избор на стил безпроблемно се слива с луксозната хорология. Примерен случай, Джъстин Бийбър забелязал да посети гостния си свещеник Hills Hills с годеника Хейли Балдуин в Ню Йорк.

Докато голяма част от фокуса беше върху последната ангажираност на двойката на мощта, не можехме да откъснем очите от това, което бебетата носеха. Карикатурен мотив бял чай, абсурдно сагги шорти на Адидас, повдигнати чорапи и Vans Половин кабина маратонки в светло червено и синьо. И как можем да забравим коронясалното бижу. персонализиран диамант Patek Nautilus струва луд 174, 494 лири или AU $ 309, 706.

Сега ние не сме един, който да прецени как мега звезда харчи парите си, но пълният облик не изглежда да вещае добре. Това е като подложката му е в огън и той просто реши да изчерпи носенето каквото може да намери в околността.

Но ние се отклоняваме. Ако имате нива на пари от Bieber, кой проклина какво мислят другите. Нека просто се надяваме, че това не е намек за сватбеното му облекло.

15

2/5

3/5

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива