Джъстин Бийбър е единственият, който връща този момченца от 90-те години

Anonim

Той е широко считан за едно от следващите поколения стил на влияние, но Джъстин Бийбър вместо това е взет през 90-те години за най-новата си стил на вдъхновение.

Наречете го за неприлично, наречете му приличен данък, каквото и да е било направено преди това, а Бибесът не измисляше никакви тънки намеци за вибрациите, които канализираше. Излизайки по улиците на Манхатън в Ню Йорк, Бийбър разтърси една прекалено голяма тоалетка на Томи Хилфигер с панталони от син гащи и панталонка на Висшата военновъздушна сила 1.

Десетилетието, което определи ерата на лошите модни избори (гледайки към вас деним върху денимът Джъстин Тимбърлейк), бе допълнително изгладена с помощта на 90-ия аксесоар: кървавият куб Рубик.

Бийбър държеше завършена в ръката си, докато се занимаваше с поръчките му, но той предполагаше, че той наистина го е завършил или не го е купил по този начин.

Ако имаше някакви съмнения относно десетилетието, че поп звездата се опитва да канал, просто погледнете флуоро Кархартската капачка, която изглажда външния вид.

90-те мъже ли са наистина обратно? Надяваме се, че не. Ето защо.

1/4

2/4

3/4

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията