Джон Легенд обръща Шийн и го прави по дяволите

Anonim

Не много отдавна лъскавите дрехи бяха намръщени в гардероба на мъжете. Със съмнителни конотации към свръхестествената модна сцена от 70-те и началото на 80-те години, това беше вид, който обикновено е запазен за рок звезди, знаменитости и техните съседни групи.

Вече не. Джон Легенд стана част от новата култура на мъже, които сега приемат блясъка като основен цвят в гардеробите си - и няма правила. От якета бомбардировач до смокинги, лъскавото покритие сега се превръща в най-популярните мъжки парфюми.

По-конкретно, тези парчета могат безмълвно да вземат човек от официално коктейл събитие до след работа пият с приятели.

Не ни вярвай? Удари в галерията, за да видиш как някои от най-добре облечените днес хора като Доналд Глоувър, Дейвид Бекъм и Хенри Голдинг се търкалят в битка на блясъка.

15

Джон Легенд

Легендата скали перлено бродиращо яке, пълна с цветни бродерии, за да придаде на вид малко поп детайл.

2/5

Хенри Голдинг

Той е човек на устните на всички в момента и той го е направил в премиерата на Crazy Rich Asians. Хенри Голдинг излезе в пурпурен светещ смокинг, за да добави още малко престиж към гардероба си.

3/5

Доналд Глоувър

Когато Доналд Глоувър не изхвърля риза на сцената, той се изтърква в ярък номер като този оранжев костюм. Привличането на вниманието е подценяване.

Интересни Статии

Елегантен трябва да се държи от колекцията на мъжете от мъжките колекции на Barbati

Ив Хуи Трунг фотография [NSFW]

Какво Мъжете на Gala 2018 МЕТ Участваха. Доналд Глоувър, Майкъл Б. Йордан и Джаред Лато

Най-добрите блейзери и марки за мъже да купуват точно сега