Ръководство за вдъхновение: 50 начина да носите зелен костюм

Anonim

Тъй като хората стават по-игриви с модата - и правят полу-очила за себе си (помнете Pitti Uomo 88?) - костюмите изглеждат не толкова сериозни цветове този сезон. От кабинета до лятната сватба, зеленият е цвят, характерен за шивашката; заедно като съвпадащо яке и панталони или разделени - съчетани с неутрални панталони или дънки.

Неконвенционални като зелените костюми, цветът на Земята е чудесна алтернатива на синьо, сиво и кафяво, особено за мъжа, който иска да носи нещо малко по-различно.

И така, как носиш зелен костюм? За да стигнете до потока на соковете си, открихме 50 начина да носите зелен костюм. Ако вземете визуални бележки от истински пригодени мъже в зелено, ще се оглеждате по-бавно - и по-различно, за нула време. Дори Керит Жабата, Зеленият фенер и Гумби имат какво да научат от тази партида.

Обикновени правила, които да следват, когато носите зелен костюм:

  • Като общо правило, могат да се носят по-тъмни нюанси на зелено, когато се носят неутрални (флора, въглен, кафяво), докато по-ярките, по-смели оттенъци работят най-добре като извадки, срещу естествени и неутрални нюанси.
  • Погледнете към светлината Зелените (мента) за лятото и листни, тъмни нюанси за зимата. И прилагайте правилото за ден (светло) и нощно време (тъмно) дресинг.
  • За работа, погледнете към военните зелени (маслини и kaki), като останалата част от офиса е класическа. Добавете камилски покрив през зимата, за да направите зеления поп.
  • Зеленото е узряло за летни сватби. Отидете дръзки: пастелно костюм от две парчета с бродирани броди. Или обмен на зелен панталон за изрязани, неутрални кино и зелени кожени мокасини за игра на текстурен и тонален цвят.
  • Бисколният залив (мек океански зелен) е зелен костюм през този сезон. Съчетано с флорални панталони, тъмносиня тъкана вратовръзка и свежа бяла риза, вие имате съвременен офис вид. Или да не хамбрайски дънкови ризи, джобни джобове квадратни и средно измити джинси тънки дънки - без чорапи пластмасови мокасини - за умна случайна афера.
  • Едно изумрудено зелено кадифено яке - с контрастен черен релефен ревер - е перфектното яке за сезон. Двойка с мастилено-черни панталони и съвпадащи кадифени мокасини. Дръжте ризата черно с черна копринена вратовръзка, за да се излезе от типичната бяла риза.
  • Зеленото се вписва добре с фитила от тъкани от кашмир вълна за зимата или текстурен маслини от Харис туид. Зеленото бельо в нефритово или крехко ментово зелено е красиво свежо за пролетта. Костюмите на Мохаре в тъмно зелено са много готови за работа, докато найлоновите неструктурирани костюми - проектирани да бъдат съчетани с тениска и маратонки.
  • Накрая, шаблоните играят добре със зелените, особено с плейфи. Проверката на черноубие е стилна възможност за наследство за необикновения човек. За едно докосване на зелено, сдвояване на торба с жилетка. Поговорката "синьо и зелено не трябва да се вижда. "Доказателство за старо шапка в модерното мъжко облекло.

СВЪРЗАНИ: 50 начина да носите черен костюм

Експертен съвет за носене на зелен костюм

"Бутилка зелено, армейско зелено, тюркоазено зелено, ментово зелено, мръсно южно зелено, кантон нефрито зелено, кермит зелено: няма такова нещо като" в цвят ". Само цветът, който всеки носи в определен момент. Обикновено избирам цвят в зависимост от сезона / времето. Например, през зимата бих извадил по-стръмни и по-твърди зелени, а през лятото зелените щяха да бъдат малко по-меки, живи и игриви.

"Риза: бяла и върви с вашия стил на яка и маншет. Изборът на плат ще зависи от формалността на събитието и сезона. Връзки: по-тъмни зелени, всички сиви, тъмнокафяви и дори черни. Обичам текстурирани връзки, особено плетива.

Празен квадрат: бял ще вземе ризата, но можете да мащабирате цветовете с цял набор тонове. Аз няма да се опитам и съвпадат перфектно с джоба на вратовръзката.

Обувки: не тен или сиво, моля! Просто черно или тъмно кафяво, а за мъжете с невероятна зелена обувка, която ще започне от костюма, зеленото може да направи. Играйте наоколо със сезона и стил на обувки. Чорапи: Аз или съвпадам с цвета на обувката или на панталона. В противен случай нося моите "чорапи от бог"!

"Откъде идвам, няма правила. Казвайки това, определена текстура, шарка, цвят и прилягане може да изглежда ужасно за вас, но както вие получавате точната енергия, когато я носите, кой я е грижа? Аз лично не казвам на клиентите си какво да носят или как да го носят. Опростено, чат сме за около 10 минути, това отваря "пандора стил" и в нито един момент те не ми показват истинските си цветове.


Роджър Шамон, собственик и творчески директор на Zimma Tailors

1/57

2/57

3/57

Интересни Статии

Най-добрите кожени якета за мъже, които да носят точно сега

Апартаментът на съвременния футболист Дрийм

Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Момичета в дъжда От Реми Коздра и Касия Бацулис [NSFW]