Ръководство за вдъхновение: 50 начина да носите синя костюм

Anonim

Синята е новата черна. Многофункционален през лятото, зимата, корпоративното или за удоволствие. Синята никога не е била по-популярна за мъжките костюми. Спектърът варира от ярки нюанси на Наполи, до по-светли нюанси и разбира се по-тъмни полунощни и тъмносини костюми, които могат да се носят с почти всичко.

Знаейки какво да носите със син костюм може да бъде трудна и понякога скучна задача. Вие или ще носите по-синя, или ще изберете произволен цвят и наистина ще объркате нещата. След това идва въпросът, аз нося кафяви обувки или черни? Какво ще кажеш за ризата, розово или бяло? Толкова много въпроси.

За да отговорим на няколко, сме събрали селекция от любимите ни улични, знаменитостни и каталожни снимки, които показват най-доброто в сините костюми. Вътре има над 40 примера за мъжете, които правят сини костюми като мъжете. Ще откриете, че сме покрити с единични гърди, както и с двойни костюми.

Обикновени правила, които да следват, когато носите сив костюм

 • Слепете със свежа бяла риза или с по-светъл нюанс от розово или синьо. Тези цветове създават малък контраст, позволяващ на вашия син костюм да се появи.
 • Когато става въпрос за връзки, светът е вашата стрида. Предпочитам черно или морско, но червено, бордо и зелени също ще работят.
 • Както бе споменато по-горе, двете черни или кафяви обувки са приемливи. Крепките или мокасите са добре.
 • Ако вашият костюм е добре поставен и по-къс в краката и тялото, тогава се чувствайте свободни да носите поло риза и някои маратонки с него. Това ще направи хубава промяна през лятото.

Експертни съвети за носенето на вашия син цвят

Blue е новият флот, който е бил хвърлен наоколо напоследък и докато класическият костюм е трудно да се победи, погледът около всеки голям град в света предполага, че времето за синия костюм е точно сега.

С вездесъщството на костюма през последните години, синьото позволява подобна гъвкавост в комбинацията за риза / вратовръзка (тя ще върви с почти всичко), но има значително повече удари в улицата / офиса / кръчмата. Все пак бъдете внимателни с тоналността, електрически или силни блус са най-добре избягва, 2-3 нюанса по-лек от вашия флот ще работи за най-много.

Нашата препоръка за корпоративната двойка с обикновена синя или тънка светлосиня риза и тъмно кестеняв оксфорд обуща. За толкова по-приключенски сред нас, издължена яка, смела риза за проверка, компенсирана със силна флаарда или паяжина, ще премахне този консервативен етикет, който се опитвате да разклащате от години. Сдвояване с талисмана, за да останеш първа стъпка напред от стария двоен монах в охладителя.

Случайно синият костюм в тънка тропическа вълна или памук е елегантно елегантен, с блестяща бяла риза (без вратовръзка), джобче за бяло бельо и мокасини или обувки за шофиране. Синьото е цвят на доверие, така че знаете тренировката, носете го така, сякаш го казвате.

- Drew Hoare, бивш маркетинг мениджър - MJBale

Какво да търсите при закупуване на синя костюм

 • Избягвайте нюанси, които не работят за бизнеса, напр. Без бебе или електрически блус.
 • Изберете висококачествена плат.
 • Избягвайте боклука от блясък.
 • Изберете костюм, който можете да отделите за различни случаи.
 • Костюмите от памук и бельо са по-подходящи за лятото, докато вълните и кашмирните смеси са по-подходящи за зимата.
 • Избягвайте полиестера - не искате да изглеждате като Омир Симпсън.
 • Отидете в яке за костюм, ако искате да опитате нещо различно.

1/52

Кредит: Сартористът

2/52

Кредит: Сартористът

3/52

Интересни Статии

Gunmaker Holland & Holland Помощ за изграждане на най-скъпите Range Rover някога

Костюмът на Пол Бетани в случай на отмъстители в Лондон беше истинският супергерой

Dicker Swimwear стартира със Синтия Дикер

Стилът на Луис Хамилтън е дошъл дълъг път, ето как да го погледнем