Вътре в Севернокорейската авиокомпания на диктатурата, която лети само до две дестинации

Anonim

Сега на борда: най-лошата авиокомпания в света.

Авиационният уебсайт "Skytrax" дава на старият флот на съветската ера и съмнителните стандарти за безопасност на Air Koryo само една звезда, но за холандския фотограф Артър Мебиус националният превозвач на Северна Корея получава пълни оценки за очарование.

Mebius предлага рядък поглед върху държавната авиокомпания " Dear Sky": "Самолетите и хората на авиокомпанията на Северна Корея" . Фотографската книга предлага рядък поглед към невероятно твърдата култура на страната и датирана естетика, разпръснати с измислени анекдоти, които преплитат с гордост историята на националната авиокомпания на Северна Корея.

"Бях просто ударен от любовта към летенето", казва Мебиу за своя опит. "Намерението ми беше да покажа посвещението на екипажите, които видях там, и да разкажа историята за хората и техните самолети."

И каква уникална история е тя. Поради редица санкции и екологични ограничения, самолетните самолети на Air Koryo са разрешени само за две международни дестинации: Китай и Русия. Ветроходният флот на Антонов, Илиушин и Туполев е твърде стар за международни полети така или иначе, но екипажът все още е готов, а чартърните полети, посветени на севернокорейската авиация, бързо се запълват с любопитни туристи.

"Има някои ексцентрични докосвания, като например представянето на сценичните сценични изпълнения на севернокорейските музикални групи, допълнени с флаг на военни маневри".

Mebius е пътувал на осем рекордни самолета Air Koryo, някои с интериор от ментални условия, датиращи от джетската ера, и са взели над 20 полета. Той завършва фотосерията си в продължение на три пътувания до известната заблуда на нацията.

Според "Телеграф " пътниците на "Еър Корюо" са забелязали "прелестните" аварийни процедури на превозвача, газираните напитки, които са "трудни за идентифициране" и "неприятния шум" на двигателя.

"На редовен полет от Пекин, самолетът е новопостроен Туполев или Антонов, неразличим от съвременен Еърбъс или Боинг", каза той пред CNN. "Въпреки че полетното време е само 90 минути, се сервира безплатно храна заедно с топли и студени напитки (и първи вкус на отлична бира от Северна Корея) от невероятно учтив и полиран кабинен екипаж".

Но ако се надявахте странно, няма да бъдете напълно разочаровани.

"Има някои ексцентрични докосвания", добави той, "като например представянето на сценичните сценични изпълнения на севернокорейските музикални групи, допълнени с флаш военни маневри, със саундтрака, който се играе през самолета ПА. Преминаването на река Ялу в севернокорейско въздушно пространство е обявено през БКП. "

Погледни отвътре Уважаемо небе и Ер Корио в галерията по-горе.

1/16

2/16

3/16

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива