Просто имах най-големият ми "WTF" каменен момент, който промени всичко за това как го пия

Anonim

Тъй като се усмихвате неловко на красивия си баристач, то то е точно това, кое е излязло от вас кафе, от когото е излязло от вас. По същия начин, когато удариш играта на сутрешната си варя, сигурно си мислиш по-скоро по следния начин: "Mmm.life-blood" или "Това мирише добре", а не "Съвпадах ли правилните ароматични профили тук? "

Което е достатъчно честно. Кафеът ще завладее сетивата, но ще се разкрие от машината (или пък ще ви разпери хип стартист). Казано, винаги може да се подобри, както открихме в неотдавнашната вечеря на Master Nespresso.

Откривайки най-новите творения в гамата Nespresso, бяхме взети от чувственото пътуване от Индонезия до Етиопия. Ето какво научихме.

Получаването на двойно изстрелване не е единственият начин да направите вашата Latte по-силна

Това може да отнеме една година или може да отнеме само един месец, но в даден момент стандартната ви latte няма да го отреже повече. Това, което започна като красив меланж на горчивина и крем, сега вкусва само като мляко. Слабо, индипидизирано, крава. Без взаимодействие. Кафе далечна памет. Въпреки това еспресото на италианските ви приятели все още е твърде далеч.

Та какво правиш? Започвате да казвате на баристадата си: "Направете го здрава", като се опитвате да не се сблъскате със страховития наркотик. Въпреки себе си ставате все по-закачени и преди да го разберете, вие получавате шейкове, ако не сипете сиропа поне два пъти преди 10 часа.

За щастие това не трябва да е така. Както разбрахме от кафе-лудите учени в Nespresso, някои видове кафе, в зависимост от това къде се отглеждат и как се третират, пресичат мляко по-добре от други. Така че, ако вашият единичен изстрел плосък бял не го прави за вас вече, не просто скочи на двоен изстрел-експеримент с различни боб и печено.

Невероятният пример за интензивно "диво ароматно" кафе с "Ричена кадифена текстура", който пресича млякото като нож през микровълново масло, е невероятният пример за невероятен аромат на Nespresso. Защо да не го пуснете?

Не всички еспресо са остър и горчив

Ако обичате да се смятате за ценител на кафе, но вие сте един луд, когато става дума за еспресо и дълги черни, не се притеснявайте: има решение. Вземете ръцете си от майсторския произход на Nespresso от Етиопия, лек, увлекателен аромат, лесен за пиене, че дори лате музикантите ще се насладят на соло. Бонус: богати, топли нотки на конфитюр от плодове и цветя от портокалов цвят. След като сте опитали това, вероятно няма да искате да разваляте кафето си с мляко.

Доброто кафе ще ви накара да се размножите

Surf jibber настрана (сутиена на фрутанина), е 100% вярно, че ако не използвате френска преса или мока пот, всяко кафе, което си струва времето, има прекрасен слой пяна отгоре. Без изключения. Течно кадифе или gtfo.

- Доказателство за добро кафе е всичко в пяната.

Доброто кафе на зърна ще създаде перфектната крема - подписана тен-оцветена пяна, която лежи на върха на прясно изтеглена снимка на еспресо. Наличието на тази крема показва висококачествено, добре смляно кафе и опитен бариста. Той също така помага на кафето ви да бъде с по-пълен вкус и по-дълъг послевкус от капковото кафе.

Ако вашето кафе няма крема, има ли шанс бобът да не бъде съхраняван в херметически затворен контейнер, да не е свеж за начало или да се извлича твърде бързо.

Миризма го прави по-добре

Знаем, че знаете. Но неотдавнашното ни впечатление за вкус на вкус ни вдъхнови да се върнем по дяволите от следващото ни еспресо. Ще бъдете изненадани колко повече нос-вкус се крие под микропорестата маскато и кремът на еспресото.

Кафето върви добре с Болонезе

Поръсете малко прясно смлян кафе на зърна над немската, или патронник в изстрел от фино печено еспресо. Когато вашият партньор / семейство / приятели ви моли да поемете задълженията за готвене по-често, не казвайте, че не ви предупреждаваме. Вижте рецептата тук. О, и ако едно кафе, което не пие друго, не харесва шоколада, това би могло да бъде по-добър начин да се развие вкусът му, отколкото Мохас.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията