Как да носите смокинг и къде да получите един

Anonim

Повечето мъже се чувстват неадекватни, когато става дума за смокинг събития. Черна вратовръзка? Много формално? Вече започваш да се поти. Но ученето как да се носи смокинг трябва да се отпразнува, а не да се избягва. Колко често всъщност получаваме шанса да се обличаме като богатите и известни - елегантни черни кожени и лакирани кожени обувки с еднакво гладка коса - и се наслаждавайте на реалността 007?

Разтърсена, не разбъркана, ето официалното ни ръководство за това как да носите смокинг. Разбихме главните парчета и аксесоари, от които се нуждаете, както и ключови съвети за стилизиране на смокинята: класическа, съвременна и творческа.

Кликнете върху слайдшоуто за най-добрите смокини - ниски и високи цени - този сезон.

Костюмът

Вижте смокинга като шанс да инвестирате в нещо хубаво. Така че, ако имате парите, отидете за поръчка: луксозни платове, изящни детайли и ръкавици. Изкупуването на багажника? Потърсете елегантност. Смокинята трябва да се побере удобно и да ласкае формата ви, но не трябва да изглежда твърде тънка или кльощава. Отклонявайте се от тенденциите, когато става въпрос за рязането, удряйки смокинг, който може да бъде изхвърлен за всяко официално събитие. И за много години напред.

Яке Извличане на най-доброто от вашата смокинг започва с плат : чиста вълна е вашият отидете до. В същото време, коприната (със завършен слой), кашмирът и кадифета са офталмологични материали, които добавят текстура и по-малко класически стил към вашите смокини.

Сега цвят . Избирате класически черно или полунощно синьо, за да се откроите от другите гости. Бургундия е по-моден да се занимава с флот, докато, докато крем и бежов се доказват популярните тонове на сака.

Най-разпространеният стил на вечеря в яке, който се използва днес, е едноцветен и с един бутон, завършен със сатенени ревери. Въпреки това, двойно-breasted се е върнал majorly. Затова приемете, ако искате изявление за днешния ден, затънал в традицията.

И накрая, ревели . Високите връхчета са най-традиционния стил на яката за смокинг якета, които изпускат форма на високи чело над бизнеса. Шалските нашивки са излъскана алтернатива, която обаче ще се почувства по-съвременно и уникално сред всички типични върхове.

Панталони Панталони - от самото начало изглежда малко по-малко интересно. Но това е пълен с опции. Има традиционните: обикновен крачол за движение с висока талия. Високата височина седи добре, ако сте склонни да носите палто на талията, а задната част затъмнява нерадостната лента.

Съвременните хора би трябвало да изберат панталона за вечеря с тънки крака, който да бъде нарязан в средата. За едно докосване на лукса, защо да не опитате сатенена талия, модерна алтернатива на тромавата кумирбанд, която днес не се използва много.

За плат . Отидете само за плат, тъкан от вълна - и с мохер-смес, така че луксозен блясък. Но никога не кадифе, тъй като е склонен да седи лошо и да изглежда евтино. Съществува забавно забавление, което трябва да бъде направено с шаблони, но става традиционно със сатенени смокинг ивици по панталона, или изявление, карирано като чернокож - допир на царува в пънк / роялизъм към дъното ви.

Вратовръзка на лък Вратовръзката е вашето смокино корона. Махнете с нещо клип или предварително обвързани, това е просто мързел. Самозалепващите лъкове създават превъзходен красив завършек, отворен за персонализация на размери, форма и стил, в сравнение с изкуствения перфектен клип.

Барутската коприна е традиционната вратовръзка - матов и зърнест в текстура. В днешно време, използвана лъскава коприна и сатен са по-популярни, но има нещо по-гадаещо за барахата. За плюшена алтернатива, отидете кадифе, но само ако носите вълнени якета. Не отговаряйте на кадифе за кадифе. Традиционистите или първите таймери, го запазиха черни. Това е най-сигурният ви залог.

Как да стигнете

Черна вратовръзка

Традиционните черни вратовръзки се състоят от костюм за вечеря, бяла риза и вратовръзка. Ризата трябва да бъде бяла вечерна риза с крило или назъбена яка, както и с нож, френски маншети и ботуши. Поклонникът трябва да е в същия материал като ревера ви, докато обувките трябва да са черни обувки от Оксфорд и лакирана кожа за допълнителен клас.

Вашата най-голяма разлика? Козметика. Съсредоточете се върху добре поддържана брада или отидете чист-обръснат. За косата ви имате още по-голям избор: странична част, хлъзгав, нисък мъжки кок или модерна нарязана купа? Пусни го.

съвременен

Правилата за смокинг стил се пренаписват всеки сезон, което води до постоянно променящи се актуализации. Смокингът е разделен на яке, а панталонът се отделя, за да се играе наоколо с цвят и материал.

Погледнете към бордо, тъмно лилаво и зелено зелено за модерен смокинг цвят, тъмно флот или полунощно синьо, което е най-класическият от нюансите (освен черното). Заменете охфордите за по-малко формално дерби или обувки за момченца за модерен ритник.

Но аксесоарите са вашият шанс да пауни: майка на перлени копчета за ръкавели, пурпурна кадифена чанта и пастел копринени бутионирни и пайлей джобни квадратни идентификатори на стилове, които традиционната черна вратовръзка няма да позволи.

творчески

Часовниковата част на смокинга е умният приятел на хората в наши дни. Перфектен нощен облик, селектирайте тъмен цвят кадифено яке с флорален жакардов детайл, ако харесвате модел и текстура. Рекламният речник е модерен с черна копче за рисуване - без вратовръзка - с тънки панталони и ботуши Jodhpur - кожената ключалка на Chelsea с глух-рок покритие на скъпото яке.

Чувствайки се в евро-шик, преместете пуловер с дълбок габарит под сакото. И бохемият трябва да погледне към детска риза с отворена врата, подхлъзвайки се на кадифени помпи или мокасини с пискюли или бродирани детайли. Скъсайте вратовръзката за кърпа. Трейс шик.

1/14

Brioni

КУПУВА

2/14

Брунело Кучинели

КУПУВА

3/14

Долче Габана

КУПУВА

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива