Как да носите момичета и танкове, без да изглеждате като бели кошчета

Anonim

Единиците (резервоари и жилетки за нашите световни читатели) са част от австралийския начин на живот. Времето ги призовава през летните месеци, а практичната лекота на износването им го е довела до национална икона и, за съжаление, униформата на богатите. Но дали някога сте се чудили как да носите синглет, без да изглеждате като бял боклук?

От гледна точка на стил, скромният синглет се е преместил през последните сезони, преоткривайки себе си от популярно парче бельо, до приемлива ежедневна опция за облекло. Но преди да излязат тези бели ръце, важат някои правила. Пътят е тесен, когато става въпрос за този жанр на дрехите. Така че, тук са стиловете, случаите и марките, на които трябва да се придържате.

Познайте стиловете си за танц и танкове

Втален

Монтираният синглет е наистина риск, когато се носи извън къщата, изискващ увереност в неарогантен / фитнес тип. С тенденцията на реколтата на американската марка (мисля, Марлон Брандо), която трябва да продължи през 2015 г., свържете чист бял резервоар (мислете прости и минимални, избягвайте отпечатъци) с ленени памучни панталони. Гъвкавост на външния вид, като отива за по-тежка тъкан, която добавя повече дълбочина и текстура, като оребрен памук.

Синтатът трябва да бъде прибран без усилие или да седи на височина на талията - и може да върви със или без кожен колан в зависимост от настроението. Завършете с пликове, лодки или плоски мокасини, ако сте в града.

Плътно прилепналите резервоари са също страхотни наслояващи парчета и дават повече стойност на охлаждането, отколкото обикновеният памучен чай. Поставете го под трикотаж, блейзер, яке или дори риза, което затруднява зрителите да различат дали наистина носите синглет.

Спокойна-Fit


Универсалната гъвкавост на този рязан го прави летен за есента (и по-малко противоречив) в сравнение със здравите и дългите му колеги. Отидете за печат или цветно разнообразие този път - независимо дали е смело и смело (мислете вратовръзка и геометрична форма) или по-фин бретон.

Моделите са чудесен начин да придадете на зрителите известни личности и също така дават на вашето облекло фокусна точка с илюстрации и поразителни детайли. Сдвояване на резервоара с отлично пригодени къси панталони (над коляното е идеално) и не прекарайте твърде къси по дължина.

И накрая, устояват на желанието да приемат безформени дъна като дънни платна или панталони за товари, тъй като те могат да предложат много повече насипни товари. Завършете външния вид с чифт минимални обувки, обувки за лодки или дори кожени сандали за супер смелите.

Дълга линия

Само за модерните смели, силуетите с парагади се предвижда да направят своя път тежко през основните летни (и зимни) парчета тази година - дори и единични. Подобно на плътно прилепване, парагадите могат да се носят самостоятелно, но е най-добре за наслагване - подхлъзване и под сако от бомбардировач или жилетка.

Укрепване на връзките на дълги линии с спортно облекло и спортно облекло, сдвояване на резервоара с панталони за колоездене (залепена на глезена е най-добре за задържане на формата), изрязан спокоен панталон или кльощава джинси. Тази тенденция зависи силно и от монохромния цвят, затова я запазете безцветен само с обикновени отпечатъци в сиво, черно и бяло.

Вдъхновени от спорта

С появата на НБА и старите учебни екипи на екипа, не е чудно, че марките са бързи, за да скочат в стила на модела. Атлетичният вдъхновен синглет е идеален за главата на маратонката и хип-хоп, които искат да направят изказване от различен вид. Сдвоени с дънки и маратонки е много непринудено, но с правилния избор на сингъл може да бъде победител.

Подходящи единични поводи

Уверете се, че отделяте голямо внимание на това, къде носите сингъла си. Плажът, басейнът, паркът са абсолютно чудесни за износване на синглет, независимо от неговата форма и стил. Междувременно, навсякъде в градските и тежко населените места (мислете, че пазаруващ център, отивате на вечеря, напитки в бара или някъде, също толкова привлекателни) - синглетът е забранен. Или, най-малкото, закачете се върху риза или блясък, за да скриете факта, че носите синглет.

Dos

  • Accessorise - часовници, гривни, колиета.
  • Изработете - мускулите правят резервоара да изглежда по-добре
  • Съхранявайте сънни спални за спане

какво да не правим

  • Носете специални поводи - т.е. Сватби, бах мицваш
  • Носете лоши монтажни елементи. Те са склонни бързо да загубят форма, така че се стремят към надграждане всеки сезон.

Марките, които обичаме

Александър Уанг

Нюйоркската банда Wang's са класически отпуснати и отразяват градските вкусове. Последните му варианти включват резервоар за мускули с ниско тегло, изработен от лека риза и коприна, както и мек памучен памук с джоб за изявление.

Bassike

Австралийският етикет Bassike е за създаване на гардеробни скоби с дълголетие, съчетаващ основен стил с първокласно качество и устойчиви тъкани. Органичната фланелка, използвана в последната им селекция, е перфектна работа, външен вид на фитнес залата и се сдвоява под ленен блейзър.

Джон Елиът

Изработена от най-мекия памук, Джон Елиът предлага асортимент от парчета през цялата година. Удари Джон Елиът тук специално за обикновени момичета, които са добре изработени и се вписват перфектно.

Къде да купя мъжки единични и Танк Top

За първокласни маркови парчета препоръчваме SSENSE
За достъпна модна мода ние препоръчваме ASOS или TOPMAN

Последни думи

Когато става въпрос за избора и спорта си сингъл, всичко се свежда до това: бъдете уверени, уверени в себе си и нарочно. Ако имате съмнения, изберете супер чисти цветове и спокойно прилягайте за несъмнен подход към резервоара.

Тематичните комбинации, като например морски, бохемски или спортуксеки, се нуждаят от допълнително планиране (и малко кураж), за да се отдръпнат, но се справят добре, те ще вземат вашите летни дресинг на друго ниво.

Интересни Статии

Най-добрите кожени якета за мъже, които да носят точно сега

Апартаментът на съвременния футболист Дрийм

Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Момичета в дъжда От Реми Коздра и Касия Бацулис [NSFW]