Как да рок Дънкова риза и изглежда страхотно да го правиш

Anonim

Научете се да носите риза с деним. Имаше време, когато те бяха запазени единствено за нетипични татковци, но имаме удоволствието да съобщим, че е изтекло времето. Сега модерните татковци могат да наранят денимната риза, а също така и вие. Облечете го, обличайте го, го слойте, оставяйте го отворени.

,

възможностите са практически безкраен и можете да ги разтърсите като тези страхотни пичове по-долу.

Специалната половинка на Бекъм

Знам какво си мислиш: Дейвид Бекъм може да носи буквално всичко, включително флоралната ти квартира на старицата на баба ти, и все пак изглежда страхотно да го прави. Но това не означава, че не можете да вземете няколко указания от господаря. Шийчният външен вид на Бекъм успява да постигне желания статут на "разхвърлян и отменен, но все още се сглобява" с навити ръкави, частична палка и много бутони, които не са били разкопани. Аксесоарите са също така важни: обърнете внимание на чантата, цветовете и ръцете.

В Disick Отворете за бизнеса Super случайни Vibe

Думите "супер случайни" и "Скот Дисик" обикновено не вървят заедно, но тъй като Кейси Уест се е свързал с клана Кардаши, лорд Дисик е измъкнал костюмите от три части за по-спокойни токачки. Копаем този нетрадиционен вид: обикновена тениска, хладни ритници, тъмни дънки в долната част и леки деним отгоре с леки пластове. Смесването на деним не е за аматьори, но това е, както изглежда, когато е направено правилно.

Пълният Тък

Деним може да е започнал като работно облекло, но това не означава, че не можеш да го обличаш понякога. Този външен вид я вкарва, сдвоява го с куки и го изтръгва с грижливо подбрани аксесоари: часовник върху една китка, ярки гривни от другата страна, класически чифт авиатори и мек шал около врата. Дори самата риза има интересни детайли, като зърното на плата и шевовете на фронта. (Photo Credit: The Sartorialist)

Комбинацията от костюми

Ако наистина искате да натиснете плика, помислете за включване на деним в официалното облекло. Ние не казваме, че трябва да носите деним костюм на сватбата на най-добрия си приятел (ако тя не работи за Джъстин Тимбърлейк, то определено няма да работи за вас), но ако се чувствате ballsy защо не носите деним риза с костюм яке и вратовръзка? Просто се уверете, че е тънка риза (с яка) и така не е обемиста под якето.

Плажът е случаен хладен вариация

Малцина могат да направят забавен стил на сърфа като Зак Ефрон. Вземете лист от книгата си, като оформите денимната риза за плажа. Изберете лек дънък, който няма да ви оставя да се изпотявате в топлината край морето и да го съчетаете с любимата си двойка къси къси панталони. Добавете сандали, Converse или вашите Havaianas и завършете външния вид с убийствен чифт авиатори.

Интересни Статии

Най-добрите кожени якета за мъже, които да носят точно сега

Апартаментът на съвременния футболист Дрийм

Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Момичета в дъжда От Реми Коздра и Касия Бацулис [NSFW]