Как да усъвършенствате вашия мъжки поглед със стърнища

Anonim

Преди дните на бедните бради и неподходящите татуировки на ръкавите, за да отбележат пристигането на мъжествеността му, имаше обикновени стари стърнища.

Тази къса коса, която седеше перфектно между "Бях на повече от 20 часа" и "Мама, уау! Аз съм истински човек сега "и ще продължи да бъде опората на мъжете по целия свят, които искат да управляват грапавия външен вид с малко елегантно въздържание.

С безкраен състав от емблематични мъже, които са видели в миналото и продължават да правят това днес, е време да ви предоставим великолепно ръководство за копеле, за да притежавате собствени стърнища.

Чисто бръснене и изпотяване е излязло, мъжко определение е вътре. Растат и вижте.

Предимства на стърнищата

Първата стъпка към убийствените стърнища е изцяло на Майката Природа. Ако не сте благословени с изобилие от лицеви фоликули, това ще ви отнеме малко повече време, за да работите с това, което имате. От друга страна, разтърсването на стилизирания стърнил може значително да подобри характеристиките на лицето (или липсата на такива), като подчертае линиите на лицето на човека.

Никаква изрязана челюстна линия? Никакви проблеми. Стърготината помага да се осигури толкова много необходимо "край", за да се подчертае къде е крайната част на лицето ви. Тази обикновена хартия за оформяне може да работи и за по-големите мъже, които често имат проблем с вратовете им в брадичката си. Малко стърнище може да стигне далеч тук.

Притежаването на Сянката на 5 часа

Щом брадата достигне дължина от около 2-3 мм, задръжте регулируем тример за брада с регулируем предпазител, който може да ви предостави предварително зададени дълбочини за бръснене. Ако сте стара школа, ножиците с малък пазач също ще свършат работата.

Уверете се, че докато подрязвате, правите многократни пропуски, докато проверявате огледалото за всички пропуснати места - врата, бакенбардите, брадичката и под ушите. Не можем да подчертаем това достатъчно, като човек, който излязъл публично с обръсващо се лице с 3/4 стръчка.

Щом сте доволни от цялостното оформление, измийте лицето си, за да премахнете нарязаната коса и изсушете с кърпа. След това разполагайте с чифт ножици за подстригване, които да изчистите краищата на вашите мустаци, които обикновено са трудни за нанасяне с тримерите.

Това също важи за ябълката на вашия Адам, която трениращият ще намали неравномерно. Всички други бездомни косми също трябва да се свалят с ножица или тример, както и предпазителя. Те са най-добре забелязани при прилично осветление в банята.

В зависимост от скоростта на растеж, обичайното изрязване на стърнища се извършва на всеки 2-4 дни за повечето мъже. Оставете го повече и ще се осмелявате в брада територия.

Грижа за кожата за лицева коса

Ще бъдете изненадани, но много хора наистина израстват стърнищата си поради кожно дразнене, причинено от обикновена чиста бръснене с бръснач. Всеки път, когато човек измива бръснене, той по същество изстъргва тънък слой кожа с косата, така че повторното бръснене може да има сухи и вредни ефекти.

Това е особено вярно, ако не го оставите кожата да се подмладява преди следващия ви бръснене.

Преследването на перфектната стърница може да има подобен ефект, но в по-малка степен. Поради тази причина ви препоръчваме да използвате и добър овлажняващ крем в съответствие с вашия брада тример. Марки като MILK, Lab Series и Bull Dog осигуряват перфектния спътник, който помага на вашата кожа да остане здрава, когато отива за стърнището.

Отивайки здраво

Докато подкрепяме грубия външен вид, не е за всеки. Трите причини, поради които човек трябва да развие стърнището си, са:

  1. Избягвайте гледането на бебето
  2. За да управлявате чувствителната кожа поради бръснене
  3. За прималяване на външния вид между брада и чистата бръснене

Единственият фактор, определящ защо не трябва да растете стърни, е доста очевиден - просто не можете. Както вече споменахме, само някои мъже са благословени с равномерно израстване на косата на лицето, така че за онези от вас, които не го притежават, да го поддържат чисти. Няма нищо по-пълзящо за вашите потенциални дати, отколкото петниста стърнище с издутини пух, които никога няма да се приближат - това също означава, че няма целувка-целувка за вас.

Поддържането е доста лесно, но открих, но ако сте по-мързеливи от мен, тогава не се притеснявайте със стърнището. Това отнема няколко TLC на всеки няколко дни и ако сте отпуснат тип тогава ще изглеждате като живеете под мост в нито един момент.

Брадатият мъдър човек казва.

Така че с този съвет ще ви оставим на вашите брадачки и нашата галерия на вдъхновение. Ганди веднъж казал: "Ако можеш да го израснеш, значи го прелъсти." Всъщност не. Току-що го направихме. Но ако Ганди имаше стърнища, това би казал.

Кликнете през галерията за вдъхновение на стърнища и изглежда

1/21

2/21

3/21

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива