Как да усвоите съвършената усмивка, която буквално ще спре времето

Anonim

В един или друг момент вероятно сте чували, че учените казват, че повече мускули се намръщават, отколкото се усмихват. Ние казваме

,

очевидно тези учени имат прекалено много време в ръцете си, не трябва ли да лекуват рак или нещо подобно? Това наистина би било нещо, за което да се усмихвам.

Казваме също така, че шегите и клишетата настрана, усмивката ви е една от най-добрите ви активи. Усмивката предава любезност, надеждност, привлекателност, харизма - всичко, което никога не боли да има повече в живота си. Така че, имайки предвид това, има 5 начина да постигнете звездната усмивка, която винаги сте искали.

Правите зъби

Добрите зъби идват в много форми и размери, но всички те имат едно общо нещо: те са прави. С усмивка на A-листа започва с правилно орално изравняване - което благодарение на многобройните благословии на съвременната технология вече не означава шапки от комплекта " Мълчанието на агнетата" . Имате няколко възможности:

Слушалки: Да го чуем за ортодонтия на старо училище. Спрени са почитани с времето, ако се стремите да изправите усмивката си. Изберете между:

Традиционни: Традиционните скоби са най-евтината опция. Ортодонтската работа не е известна с това, че е благоприятна за бюджета, но придържането към класическите скоби минимизира разходите възможно най-много. Единственият улов е, че те са най-видимата форма на корекция.

Яснота Разширено: Класическите скоби вземат традиционните скоби една крачка напред. Те са изработени от фин керамичен материал, който се смесва с естествения цвят на зъбите ви и техните ултра-малки полупрозрачни скоби са по-малко забележими и по-удобни.

Инкогнито: За още по-дискретна трансформация, опитайте инкогнито. Инкогнито-скобите са единственото напълно персонализирано лечение, което стои зад зъбите ви. Те са по-скъпи от предишните варианти, но компромисът е пълна невидимост.

Invisalign: Invisalign е един от най-популярните варианти за възрастни пациенти, защото е практически невидим. Invisalign уредът е лек, прозрачен пластмасов корпус, който е монтиран така, че да пасва на зъбите ви. Той се замества редовно с нови подравняващи елементи, които доближават зъбите ви до перфектната си усмивка и лесно могат да бъдат вкарвани и изнесени за ястия или специални поводи. Invisalign изисква повече търпение, за да постигнете желаните резултати, но също така ви дава по-голяма гъвкавост.

Също така опитайте Smith Direct Club - чудесна алтернатива на Invisalign.

Бели зъби

Най-изправените зъби в света няма да сключат бизнес сделка - нито да сключат никакви други сделки - ако те са цветът на сиренето чедър. (Това е грубо просто мислене за това, не е ли?) Белият усмивка е задължително, ако искате да впечатлите. Отново има няколко опции, които могат да се поберат в който и да е бюджет.

Избелване на пасти за зъби: Това е не-мозък. Отидете в местния магазин, вземете избелващата паста за зъби от избраната от вас марка и измийте. Специални химикали и абразиви в пастата за зъби избелват зъбите чрез отстраняване на повърхностните петна в продължение на 2 до 6 седмици. Когато се използва след професионално осветление, избелването на паста за зъби може да помогне за запазването на резултатите.

Вътрешно избелване: Професионалното избелване е най-драматичният начин да се постигне брилянтен набор от перли. Вътрешното избелване е безопасна, неинвазивна стоматологична процедура, която повдига дълбоки петна от зъбния емайл. На зъбите се прилага гела за избелване на рецепта, след което се активира от UV лампа за 15 минути. Приложението може да се повтори 2-3 пъти. След по-малко от един час можете да оставите офиса със зъби на 12 оттенъци по-бели.

Избелване: Избелването образува водороден пероксид от реакцията между карбамид пероксид и вода. Налице са много методи, включително избелващи писалки, гелове, ленти и лазерно избелване. Докато избелването обикновено възстановява зъбите до естествения им цвят, избелването може да избелва отвъд естествения цвят.

Комплекти за избелване: Комплектите за домашно приготвяне не осигуряват мигновени резултати, но те все още могат да премахнат тежките петна от зъбите Ви в течение на 2 седмици. Комплекти за избелване включват табла за уста (по поръчка, ако комплектът е осигурен от зъболекар) или ленти, които позволяват лесно нанасяне на избелващ гел. Освежете усмивката си на всеки няколко месеца, когато ефектите на избелване изчезнат.

Магазин за избелване на зъбите

Счупени и счупени зъби

Емайлът, който покрива зъбите ви, може да е част от най-тежката тъкан в тялото, но това не е лесно. Спуснете се по неправилното нещо или вземете пиян удар в лицето и можете да се озовете с нарязан, счупен или счупен зъб (и сериозно накърнено его). Вижте зъболекар възможно най-скоро, за да настроите усмивката си на права.

Пълнене и лепене: Незначителните орални наранявания могат да бъдат решени с зъбен пълнеж или свързване. Свързването използва композитна смола, оцветена в зъб, която е оформена така, че да прилича на естествен зъб и да се прилепи към увредената област с ултравиолетова светлина. Той е идеален за малки чипове, особено за по-видимите предни зъби.

Корониране и затваряне: При по-сериозни ситуации може да се изисква зъбна капачка или коронка. Коронка или зъбно оформена капачка се използва, когато голяма част от зъба се счупи или има значително количество гниене. Короните могат да бъдат направени от няколко различни материала, всеки от които има своите плюсове и минуси. Изберете тази, която най-добре отговаря на вашите специфични нужди.

Устна услуга

Зъбите ви не са единственият основен елемент на магнитната усмивка. Устните ви се нуждаят и от сериозна ТСХ. За щастие, получаване на по-добре изглеждащи устни не изисква никакви фантастични лечения или инструменти (освен ако не искате това).

Продукти за грижа: Първият и най-жизненоважен компонент на рутината за грижа за устните е хидратацията. Пия вода. Много от тях. И се опитайте да избегнете облизване на устните си. Заедно тези две прости неща ще направят дълъг път към запазването на хубавото ви. При напукани устни вземете балсам за устни и ексфолирайте, когато е необходимо. И двата продукта могат да бъдат закупени на евтини, но можете да изберете и по-скъпи луксозни версии, ако това е по-скоро вашата скорост. Ако проклятието наистина се окаже проблем, инвестирайте в овлажнител, който да замени влагата в сухия въздух на закрито и да поддържате устните си хидратирани. И накрая, не забравяйте да предпазите устните си от слънчево изгаряне, както бихте направили всяка друга кожа на тялото си. Инвестирайте в овлажнител или балсам със SPF и го носете редовно.

Правете тази усмивка

Практиката е перфектна и да, дори и вашата усмивка може да се възползва от няколко репетиции. Знаете ли онези фалшиви усмивки, които виждате от продавачите на автомобили и губещите в реални телевизионни състезания? Не правете това. Искате усмивка, която осветява стая, а не усмивка, която изглежда физически болезнена.

Истинската усмивка включва както уста, така и очи. Това е мястото, откъдето идват краката ви, но харизматична усмивка си заслужава жертвата на малка кожа около очите ви. Нека очите ви се блъскат, покажете горния ред зъби (особено сега, когато ги гледате толкова добре) и се усмихнете широко.

Сега това е красива усмивка, шампион.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива