Как да направите стилно и професионално впечатление на работното място

Anonim

Пристигането на офис празничния сезон не е безплатен пропуск, за да започнете да разтърсвате бизнеса с бизнеса си. Нито пък кимване на тази сладка HR дама. Истински джентълмен никога не пуска играта си още в последния ден на работния календар.

Днес ви представяме лесните стъпки за култивиране на положителен стил на работа и запазване на непокътнатата ви репутация в офиса. Не можем да ви гарантираме промоция, но можем да сме сигурни, че ще надвиете над теглото си.

Имате аромат на подпис

Ароматът на мъжа е също толкова важен, колкото и дрехите му. Не говорим за това, че оставяте феромоните си на всяка стена на таблото. Вместо това избирайте фин аромат, който не е твърде често срещан и свръхенергиен, и го използвайте, за да изградите приятно присъствие в офиса. Независимо дали сте на асансьор или на среща, ще сте сигурни, че слагате десния крак напред, за да бъдете забелязани.

Забележка: Режисьорът на "Бананова република" Саймън Кнеен веднъж казал на "Форбс", че "не нося аромат на работа. Но аз мисля, че скромен аромат е ОК, аз наистина вярвам в подписа аромати все пак. Вече 25 години нося същия аромат.

Коригирайте позата си

Твърде много години, прекарани навътре в компютъра си, свирейки DOOM вероятно е намалило естествената ви поза на тялото. Сега е време да го оправим. Лоша поза излъчва неправилно послание в офис среда, което ви кара да изглеждате по-слаб и неспособен за работа - не е добър поглед, ако е само 10 часа. Върнете се обратно в него. Седнете изправени, дайте си приличен ергономичен стол, вижте физио, ако трябва и яздите вълната на възприемания успех до края на деня.

Контактът с очите е всичко

Ако се спуснеш на едно коляно и помолиш партньора си да се ожени за теб, докато гледаш краката им, мислиш ли, че ще кажат да? Вероятно - ако и двамата имахте фетиш. Но идеята е, че поддържането на контакт с очите гарантира, че партията, с която се занимавате, те държи на сериозно. Натрапчивите лъжци са склонни да избягват контакт с очите и когато сте на път да се разклащате за сделка в размер на няколко милиона долара, това е последното впечатление, което искате да отпуснете. Така проектирайте гласа си адекватно и поддържайте контакт с очите си. Това се нарича уважение.

Никога не пренебрегвайте обувките

Много мъже все още вярват, че един добър костюм ще извини лош чифт обувки. Това не е начинът на Великолепното копеле. Ежедневното износване ще намали дори и най-хубавите работни обувки, така че винаги да ги държите под контрол и да излизате от дъжда, за да изглеждате най-добре. Вижте нашия наръчник за това как да си обучите обувките като истински човек за поддръжка и ако не сте сигурни в това, което се квалифицира като фина двойка работни обувки, вижте нашия избор на петте най-достъпни и най-добре изглеждащи обувки за дрехи. След като сте избрали оръжието си, научете се как да ги подредите правилно с дрехите си.

Работете в колекцията си за аксесоари

В някои части на корпоративния свят мъжките аксесоари като връзки, джобни квадратчета и тънки бижута се намръщват от колеги. Това често произтича от случайността на работното пространство, където добре облечените мъже днес се възприемат като гладуващи власт, търсещи внимание лица (също се срещнаха с ненатрапчиви забележки за "отиваш на интервю за работа, приятелю?".

Ние не сме съгласни с това движение и вярваме, че поддържането на нещата прости, но стилни върви дълъг път в изграждането на вашия личен кариерен профил. Правилните хора ще ви забележат заедно с тези, които нямат значение. Така че играйте до средната пастелна риза и тъмно сивия костюм с малко повече удар. Добавете хубав джобен квадрат или вратовръзка и внимавайте никога да не го прекалявате. Ключът е да се откроиш от тълпата, като не изглеждаш като ходеща тоалетка.

Бъдете внимателни с цвета

По същия начин, цветът може да бъде ваш приятел и ваш най-голям враг в офиса, така че да го играете с абсолютна предпазливост. Проучванията показват, че носенето на цвят може да доведе до повишаване на заплатите и промоции, тъй като той излъчва определена степен на авторитет и увереност. Трябва да подчертаем, че нещата са ограничени.

Помислете за по-ярка вратовръзка или рокля за рокля, за разлика от пълен издухан клоун костюм. Това, което искате да избегнете, е по-цветно от вашите началници. Спомнете си, че целта ви е да се откроите от тълпата, а не да отнемете вниманието на шефа си.

"Забелязването е страхотно, но го искате по правилните причини. Не бъдете човек, който носи силно облекло, но няма нищо под повърхността. Избирате "sharpe", това казва, професионални и компетентни "- Luc Wiesman, основател, D'Marge

Поддържайте вашата лицева коса

Косата на лицето е един от най-естествените начини, по които човек може да направи добро впечатление на работното място. Уловът? Поддържането му на уважавани стандарти е и най-трудната част. В зависимост от работното място, традиционният офис често не е място за популярната брада хипстър.

Чисто, свеж костюм също няма да помогне много в прикриването на това отвличане на вниманието, така че ако имате намерение да скачате косата на лицето, дръжте стърнището късо и чисто, за да избегнете момчешки вид. Лека брада също е добре, тъй като тя проектира степен на зрялост и авторитет на работното място. Мисли Тони Старк минус пестеливото. Вижте нашето ръководство как да го направите правилно.

Отидете за качество

Това е общо правило навсякъде, което се отнася до всичко, от подхождането на обувките до продуктите и аксесоарите за мъже. Ние не говорим за носенето на силно маркови дрехи, а за да се чувствате комфортно в собствените си дрехи чрез качеството. Колкото по-добро е качеството на конеца, толкова по-вероятно е да го направите на върха си на работа. Това е очевидна точка, но често се пренебрегва за по-евтини алтернативи. Някога искахте да се ръкувате с този изпотен полиестерен човек в асансьора? Нито имаме.

"Получаваш това, за което плащаш. Няма нищо животно как се чувства добре да изглежда добре. Вие не искате да се разсейвате по време на работа с лошо качество на дрехи или обувки, които ще се разпаднат след няколко месеца. "- Jeff Lack Stylist

Хигиената е първа

Личната хигиена не само е важна на работното място, но е нещо, от което всеки човек трябва да бъде отговорен. Започнете с отрязване на тези нокти. Никой клиент не иска да се ръкува с вас, ако разтърсвате глупави нокти с дълги пръсти или по-лошо, самотен разширен нокът. Ако сте склонни към изпотяване, сутрин преди да се отправите към работа или да напуснете фитнес залата. Няма нищо по-лошо от миризмата на потта на мъжете, прикрита от дрехи, прикрити от изцеждане на крал.

Нека другите да вземат оловото


Не на последно място, нека органът падне на онези, които наричат ​​изстрелите. Ако сте на едно работно място, нека тези, които са по-уважавани, дават първо пример за мода и отношение и не забравяйте да се отклоните твърде далеч от този стандарт. Това е ключът към интегрирането във всяка нова култура на работното място и би могъл да формира градивните елементи за ваша репутация сред връстниците.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива