Как да подобрите външния си вид, когато не сте най-красивите майки

Anonim

Нека си го кажем. Никой човек не се събужда, изглеждайки като Крис Хемсуърт или Майкъл Б. Йордан. Освен ако не сте един от онези късметлии копелета, които са били благословени с милиони доларови гени и специален режим на поддържане, за да поддържат участието си, повечето момчета съвсем изглеждат като цяло.

Днес ние говорим за генетично благословените мъже и как да ги фалшифицираме, докато не успеете да ги направите, ако сте били залепени от грозната пръчка.

Сложете вилката надолу, МакЛОвин. Не се застъпваме за трансплантация на лице в лице с Джон Траволта / Никълъс Кейдж. Това са експертите, които модерният човек може да използва, за да подобри физическия им вид.

Гледайте и се научете, бъдеще красиво момче.

Шейвайте и измивайте редовно

Бръсненето е далеч един от най-лесните и най-ефективни начини за драстична промяна на външния вид на човека. Това също е една от най-лесните начини за пренебрегване поради по-неотложните проблеми и факта, че смятате, че можете да избягате с "силния" поглед за един месец. Не бъди онзи тип - има разлика между мъжественото-здрав и Том Ханкс в Cast Cast .

Ако страдате от неравномерен растеж на косата и неравномерна коса на лицето, направете това, както казват експертите.

"Ако беше наистина нестабилно, почувствайте се добре обръснати", казва Ренее Балтов от един от най-хубавите мъже в Барселона, Барби. "Но ако можете да направите стърнища, я държи чист и подреден. Това ще прикрие пачулието и ще го направи по-малко забележим. "

И никога не забравяйте да миете както преди, така и след бръснене. Това ще гарантира, че порите на кожата остават чисти, не съдържат мазнини и не са замърсени. Не практикуването на това може да доведе до появата на акне и други неприятни дефекти.

Отърви се от бръчките

А, този стар кестен. Независимо дали ви харесва или не, всички мъже в крайна сметка ще образуват бръчки най-често на челото, ръцете или около очите. Има безкрайни начини за лечение на бръчките в наши дни, но най-доброто е чрез мултимодално лечение - т.е. опитвайки различни лечения наведнъж.

Д-р Джон Романо, който е медицински директор и водещ пластичен хирург в Medspa29, казва, че най-ефективният възпиращ ефект е превенцията. Това означава да не се пуши или да се използва тютюн и да се предпази от слънце.

"След това ще се нуждаете от добра медицинска грижа за кожата, включително продукти за локално приложение и MICROdermabrasions. Ако се движим отвъд това, ако бръчките са причинени от мускулно действие, лечението е Botox или друг невромодулатор.

Другите инжекционни лечения, които мъжете могат да опитат, са пълнители. Има многобройни видове пълнители, които отговарят на проблема с бръчките на отделните хора, така че е важно да се консултирате предварително с професионалист, за да ви насочи към точния тип. Ако слезете по маршрута за пълнене, следващото разглеждане се пренасочва към обновяване.

"Регенерирането означава създаване на повърхностно нараняване, подобно на първостепенна или повърхностна наранявания от втора степен. В процеса на излекуване на това нараняване кожата ви се възстановява ", казва Романо.

"Този вид лечение може да бъде постигнато с лазери, CO2 или химически пилинг от различни видове киселини, както и с различна сила. По-старият метод е да се направи дермабразио (не MICROdermabrasion, а пълно дермабразио). "

Друга възможност е да проследявате признаците, че кожата ви застарява и да действа, преди тя да има пълен контрол.

Решаване на слънчевите петна

Австралийците обичат слънцето точно толкова, колкото всяка страна с приличен плаж, за да изгорят часове. За да не забравяме, кожата на човека също гори едновременно. Слънчевите петна наистина са само хиперпигментация, според експертите.

Леченията, достъпни за хиперпигментация, включват същите лечения за тъмните кръгове около очите с добавяне на IPL, което означава интензивна импулсна светлина.

Отново, превантивните мерки са най-добрата защита тук, така че ако прекарвате много време на открито, покрийте достатъчно и винаги разполагайте с този максимален слънце блок SPF удобен.

Тъмни кръгове и очила

Никой не иска да се забърква до дата или формално ангажиране, като че ли сте били бити от партньора си - два пъти.

За бърз фиксиране на тъмни кръгове, нахлувайте вашето съкровище за грим за някакъв естествен кожух оцветен в кожа. Дамите се заклеха в него от векове, като го използват, за да прикрият несъвършенствата, включително тъмните кръгове и пъпките. Те се доставят в лесни за носене пръчици, саксии, тръби и пръчици и работят просто като ги закачат върху засегнатата зона, преди да бъдат смесени в кожата.

На вътрешно ниво тъмните кръгове са много по-трудни за решаване, тъй като тъмната пигментация около очите обикновено е от генетичен произход.

"Наличните начини на лечение са номер едно", казва д-р Romano. - Това е грижата за кожата с хидрохинон, кожен избелвач. След това ще бъдат обработки като химически пилинг и след това облъчване с CO2 лазер. "

За мъжете, които страдат от изявени очи, д-р Романо добавя, че инжектирането на пълнител е най-добрият вариант.

Акнето и белезите

Вашите тийнейджърски години може да са много зад вас, но белезите, които е оставил на лицето ви, вероятно не ви правят никакви благосклонности в играта Tinder.

Лечението на акне агресивно е най-добрият начин за предотвратяване на белези на първо място. След като има белези, не е лесно да се "оправи", тъй като вече има увреждане на самата кожа.

"Белязаната тъкан е по-тънка от обикновената кожа и следователно е депресирана", обяснява д-р Романо. При светещи ситуации сенките могат да причинят по-голяма депресия на белезите, така че най-добрият начин за борба е чрез издигането на по-дълбоката белезна тъкан или снижаване на по-високата нормална кожа около нея.

Д-р Романо казва, че многобройните лечения, които мъжете могат да изпробват, включват подчинение, ексцизия, инжекции, лазерно възстановяване и дермабразио. Лекуващият лекар е най-добрият човек, с когото може да се говори по отношение на най-доброто лечение за вас.

Ако всичко останало е неуспешно, гореспоменатото естествено оцветен кожух е твой приятел.

Измий си зъбите

Оставихме един от най-основните точки до края. Никой не иска да заключва устните си с човек, който има храна в зъбите си за един месец. Още по-лошо, ако сте го оставили твърде късно и се появят петна, е време да предприемете действия. Има много начини да олекотите вашите скъпоценни перли.

Най-лесният е, разбира се, чист от вашия зъболекар (освен очевидното четкане и зъбобол). Редовните прегледи и почиствания могат да предотвратят по-нататъшни щети на мъжете. Ако петна са устойчиви, отидете за интензивна процедура за избелване в офиса.

Има и множество изпитани тествани комплекти за избелване на дома в наши дни, които могат да предложат солидни резултати за много по-малко пари. Извършете вашите изследвания, за да сте сигурни, че вземете правилния, който ще ви даде повече резултати и по-малко трикове.

Време за повдигане

Една от най-непривлекателните характеристики на цялостната форма на тялото на мъжа се дължи на неговата липса на тренировки и тренировки за тегло. За разлика от другите неотложни въпроси тук, няма среден куршум.

Съществуват обаче набор от гири и членство в салона, като и двете са лесно постижими. Освен че ви помага психически, тренировката може да подобри драстично вашата физика и да ви накара да се поберат в дрехи, които контурират добре линиите на тялото ви. Просто внимавайте да не го правите, тъй като това може да доведе до пристрастяване към фитнес.

Експертът казва.

"Като цяло трите ключови думи за добър живот са диетата, упражненията и намаляването на стреса", казва д-р Romano.

"Тези условия трябва да се използват, за да изглеждат най-добре. Освен това другите очевидни са, че не пушете и не излагайте твърде много на слънце. Отвъд това, добрата медицинска грижа за кожата е подходяща за всички, особено за тези във високите райони на Слънцето като Австралия ".

Реалистът казва.

"Само отидете на маскирани партита като в Eyes Wide Shut", казва австралийски комик и понякога модел, Аш Уилямс.

Другите му най-добри съвети за грозни мъже?

  • Излизайте само в ситуации със светеща свещ. Всеки изглежда добре при ситуации със свещи
  • Вземи един приятел по-грозен от теб - това е всичко относително!
  • Нараствайте много дълга брада. Едно, което покрива цялото ви лице

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията