Как да се обличате за вашия тип тяло, когато сте по-голям Гент

Anonim

Независимо дали сте естествено големи кости, имате недостатъчна активност на щитовидната жлеза или имате малко самочувствие поради факта, че се радвате на консумирането на няколко месни пайове наведнъж, човек с наднормено тегло не трябва да бъде освободен да изглежда като звезда.

Ето вашето ръководство за мода за по-големия гент.

Не всички лоши новини в гардероба

Дори ако вече сте на път към загуба на тегло, все още трябва да се научите как да се обличате за текущия тип тяло. Не казваме, че трябва да отслабнете, за да изглеждате добре.

Това, което е по-важно, когато става въпрос за модата за по-големия гент, приемането, че най-продаваните модни марки не са ваши приятели, нито списанията и модните момчета, които парадират дрехите си. Така че обърнете тази гланцирана страница за добро. Ние сме тук, за да ви помогнем да изсмучете тази черва, да издухате тази барелна гърда и да хвърляте малко около вас.

Тъй като изглежда добре, става въпрос за самоувереност, ограничена с някои прости съвети за мода. Ще отидем - от дебелия човек до големия човек - за нула време.

Използвайте Visual Trickery

Ключът към гледането по-рязък и по-тънък е използването на визуални трикове. Първо, намалете повърхността. Това означава, че винаги да слагате панталони в панталони и с колан, за да разкъсате корема от чатала, дори ако тенденцията е да виси по-надолу, отколкото би трябвало. Създайте вертикална линия - с V-образно гърло или редица бутони - изчертайте фокуса на зрителя върху центъра на тялото, а не върху червата.

Затъмнявайте големите места - корема, задника или бедрата -, които не искате да подчертаете, и носете по-леки тонове в по-тънките области. Ние всички разполагаме с не толкова лоши, за да разберем вашите и да ги накараме да работят за вас.

Твърди неутрали и класически разпечатки

За да предотвратите себе си да изглеждате като огромно парче плодове, избягвайте блокираните ярки нюанси като червено, лилаво, зелено, жълто и розово, на ризи и върхове. Цветните панталони са фини, но неутрални цветове, където си блясвате: флот, шоколад, маслини, черни и сиви. Тези широки, блокиращи пространства в тъмни нюанси помагат да допълнят вашата форма, перфектни за тениски, якета и плетива.

Потърсете стандартни шарки като чек и ивици на копчетата, тъй като те имат забавен елемент и подправят скучен работен облик. Опитайте се да извършвате проверки на ризи в тъмни нюанси и тънки ивици на блейзери в заглушени тонове. Всичко е за светлинни текстури с отпечатъци, а не за всичко с натоварени графики или модели.

Изключително пригоден

Всеки човек се нуждае от шивач и с мода за по-големия венчър не е изключение. Тъй като сте над нормалните пропорции и най-вероятно не можете да купите костюм от рафта на дребно, прескочете бутиката веднага и вижте мъжа с лентата и конеца. Изработените по поръчка или по поръчка, където можете да избирате всичко, от цветовете на бутоните до ширината на ревера, ще струват повече от един костюм в магазина, но ще ви нападнат като ръкавици.

И качествената тъкан в безкраен оттенък ще ви издържи през вековете. За панталони, се откажете за пълен пауза на панталоните ми, с панталони, които обикалят петата или малко по-къси. Якето трябва да изреже рязко рамото и когато се закрепи трябва да седне равномерно, без да дърпа, засенчвайки добре корема или "красотата".

Плавно тъкан

Леки, но здрави тъкани трябва да приготвят вашия гардероб. Твърде гъста и материалите ще добавят насипно към рамката ви; прекалено тънка и ще изложите бучките си. За костюми, отделя, палта и плетива, отидете за вълна, кашмир и коприна, избягвайки полиестера. Тежките, евтини тъкани запазват топлината и водят до повишено потене.

Памукът е от ключово значение за ризи, тениски и киносци, но всички се нуждаят от малко количество полиестер (прочетете етикета в шева на облеклото). Синтетичните влакна могат да добавят трайност и здравина, както и да предлагат форма и по-малко бръчки. В обобщение, отидете за гладки, естествени тъкани (с допир от полиестер), които висят близо до тялото, без да изглеждат буци. Selvedge денимът е от ключово значение за дънките и ще се формова във формата ви за персонализирано прилягане. Но преминете през първите неудобни месеци, където денимът може да е малко скован.

Когато става дума за други стилове на панталони и важно правило с модата за по-големия походник, естествените тъкани ще ви охладят и ще бъдат изработени от здрава тъкан и ще създадат чиста линия от талията до земята.

Структурни и опростени

Простотата е вашият моден приятел. Търсете дрехи, чисти и оформени за тялото. Ключът е структурни костюми, якета и блейзери, които придават хубаво "квадриране" от раменете надолу и дават форма автоматично. Тогава, като завесите на палтото, тялото става естествено оформено и се съдържа в дрехата. Отново, структурата е ключ и за дъното.

Панталоните са силуетът, който искате, а не панталони и спортни съоръжения, които могат да ви предложат слабост - освен ако не работите. Отделенията осигуряват приятен плосък фронт, но гарантират, че са чисти, без плитки. Ако случаят е по-небрежен, киносците също са на работа. Други съвети за опростеност: премахване на хартиените портфейли и ключове от джобовете чрез инвестиране в държач за документи, куфарче или обратно опаковка за по-рационална крачка.

Ключови големи подаръци за мода на Гент

костюми

Вземи костюма си по поръчка. Отидете за панталони с нисък ръст, с дължина на крака с къси панталони и маншет. Сакото трябва да бъде остра на рамото и да се избегне двойно гърди; един бутон е чудесно за създаване на фокусна точка, която рационализира.

Якета / Палта

Кожухът бомбардировач или кожено велосипедно яке осигурява лек, слаб силует. При по-топло време работи отворена риза с V-образно гърло. При по-студено време дългият палто е чудесен начин да направите силно впечатление с цялото си тяло. Избирайте традиционни марки като Hackett или Burberry.

плетива

Пуловерите трябва да бъдат вълна или кашмир в тънка форма. Това помага и да се изравнява фронта над корема, но само ако е близо и без издуване. И се откажете от в-врата, за да създадете вертикалната линия. Плетените дрехи могат да бъдат хапливи, но монтирани и жилетките са ключови елементи на гардероба. Изберете един с яка, като шал тип, за появата на шивач, докато е случайно.

Ризи

Винтовете с V-образно гърло и Henleys трябва да бъдат вашите скоби поради отслабването на деколтето и вертикалните фокални точки. А също и рисувани ризи за бизнес - просто не забравяйте да вмъкнете това нещо. Солидни марки включват Ралф Лорън, събота NYC и Пери Елис.

Дъна

Шорсовете не са добри към вас, така че се откажете от коляното, ако лятото вика, избягвайки товари с големи джобове. Опции за ниско изкачване (по-малко разстояние между горната част на талията и чатала) киносци или панталони и не седите панталони под корема, тъй като това удължава вашето тяло, за да изглежда кратко крака и неравен. Проверете късите и панталони, Nautica и Maine New England - направени за по-големи момчета.

дънки

Перфектните големи модни марки за дънки включват Wrangler's Texas fit, Lee's Brooklyn Big & Tall и J by Jasper Conran. Nudie Jeans и 3Sixteen също правят страхотен деним.

аксесоари

Подложките са ключови, под блейзер или костюм, за да не пасват панталоните под корема. И джобни квадрати, ремъци и ремъци са там, където можете да добавите допълнителни цветове, текстура и мотиви във вашия външен вид.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива