Как да се облечете, за да впечатлите, когато сте далеч на почивка

Anonim

За някои от вас късмета копелета, януари е всичко, за да лежи край басейна и да забравите, че сте наети на работа в нещастен офис с четиридесет минути пътуване някъде.

Но докато е нормално да се забавляваме да се връщаме на плажа някъде, малко сме разочаровани от това, че годишният отпуск в тропиците е станал карт бланш да се облича, като че сте луд, като шибан и отговарящ на вратата на Убереатс.

Надяваме се, че сте отличителен критик на тълпата на Bintang-singlet като нас. Но ако не, ние сме съставили кратко ръководство за това как да се обличаме на празниците, защото всички знаем, че светът заслужава много, много повече от бруталните средни усилия на средния аустсайдер в чужбина.

Pack Essentials (И бъди безмилостен за него)

Пътувайте като номад. стилен номад

Проблемите с багажа почти винаги убиват празника и обикновено започва с преопаковане.

Можете да се насладите на солидна седмична почивка с добре организирана чанта за вестници (ако сте щастливи да измиете основите за многократна употреба). Не бъди копелето, което опакова трийсет килограма безполезни глупости и кошове по целия път за това колко възпалено се получаваш от това да ги носиш навсякъде или колко е гадно да чакаш зоната за претенции за багаж, за да изплюеш твоята екипировка.

Празниците не са за чакане на линия за проверка на багажа и след това плащат смешна премия за него. Определено не са за скърбление на изгубена чанта, която се е измъкнала някъде над Тихия океан. Пакет светлина, бъди безмилостен, и ще имате по-лесно превръзка на почивка. Дори имаме ръководство за вас как да го направите правилно.

Направете Вашия хотел и курорт в зона, свободна от бинтанг

Помислете за бельо преди единични

Австралийците са култивирали уникална репутация за това, че са наистина, лесни, когато става въпрос за гардероба си в чужбина. И това е гадно.
Вероятно сте раздразнени, когато блокира на пешеходна екскурзия, идват в града, приличащи на рибарници, или когато фенове посещават местните фурни с отвратителни решения за стил. Местните хора вероятно се чувстват по същия начин за туристите.

Така че, вместо на слаб синглет, носете спокойна бяла риза. Те са също толкова удобни и ще ви отведат през вратата в престижни части на града. Платките са необходимост, но също така пакет кино къси панталони. Въпросът е, че други австралийци могат да се обличат на най-ниския общ знаменател - но това не означава, че трябва да сте добре.

Донесете една или две приятни (ish) принадлежности

Уверете се, че е подходящо място за обяд или вечеря

Време е да се отдръпнете, да се отпуснете и да се загоряте, но все пак ще продължите да ходите на ресторант или (ако сте наистина скучен) да пазарувате в по-хубавите части на града. Заплаща се да пакетирате поне един интелигентен гръб - киносци, риза и мокасини - ако планирате да ударите плочките или да проверите някои от престижните стави в града.

Гледането на частта показва уважение към местната област и жителите и може да открие възможности, които със сигурност няма да получите, ако носите трилър, който не е измит за три дни, и чифт плочи, които сте откраднали в училищата през 2005 година.

Вземи си игра на сандали и маратонки

Тъканите са удобни и част от австралийското културно преживяване, но те са рядко (т.е. никога) ласкави и доста груби на краката ви, ако имате някакво дълго пътешествие. Заменете ги със сандали (а не с мръсния стар човек, който "масажира" краката ви) и ще имате по-добра почивка за него.

Сандалите са отлежали далеч над репутацията си като обувки за расистки бейби бумърджии и пенсионирани европейски туристи на първото си пътуване до Австралия. Намерете нещо, което не прилича на крокоди на един чиновник или хип-хоп Birkenstocks и ще можете да преминете от басейна към местните барове, без да имате никакви размирици или недоволства от местните жители.

Ако имате нужда от помощ, направихме скорошна функция тук, на сандали, които преминават през тест на D'Marge sartorial sniff.

Но Оставете Големите неща зад

Сен Лоран не е Лоран по време на празниците

Докато по време на свободното си време можете да отидете в някой луксозен ресторант или клуб, все още сте в непознато место.

Празниците водят до смущения в рутината, срещи със странни раници в хостела, местните жители, които сте забравили да наклоните, и като цяло неконтролирана среда, където нещата могат да се изгубят, повреждат или притискат. Като цяло, трябва да носите дрехи или аксесоари само на почивка, които няма да предизвикат нервна повреда, ако ги загубите.

Това не означава, че хората извън Австралия са по-склонни да загърбят вашите вещи, но като цяло ваканциите носят малко допълнително хаос и последното нещо, от което се нуждаете, е изгубеният следобед на паника, търсейки под леглата и леглата на хостела за липсващ часовник или предшественик лъскавост. Оставете луксозните лайна от висок клас у дома, ще ни благодарите по-късно.

Не забравяйте кожата си

Запомни: Не сте непобедим като Бонд

Нека да се изправим пред това, празниците могат да направят стрес върху тялото ви. Загубата на храна, прекомерното слънце и натрапчивите коктейли допринасят за това да не изглеждаш най-добре (не забравяйте, че децата са "докосвани от слънцето" не са комплимент).

Важно е да поддържате редовна рутинна грижа за кожата, когато се възползвате максимално от вашето време. Всичко, което е необходимо, е малка вана с овлажнител и хидратиращ крем в чантата. Ако това е твърде много, за да попитате, вероятно можете да купите нещо, докато сте там.

И каквото и да правите, блокирайте, винаги носете слънцезащитни продукти. Вашите нарцистични истории на Instagram за #blissful плажове в Бали може да са малко шега, но изглеждат като смачкана кожена чанта от козметика или получават рак на кожата, не е така.

Марки, които ще искате на следващата ваканция

Venroy

МАГАЗИН ВЕНРОЙ

Орлебар Браун

МАГАЗИН ORLEBAR BROWN

J Crew

МАГАЗИН J.CREW

1/10

2/10

3/10

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива