Как да се обличаш с бизнеса с небрежност и да притежаваш стил на смарт офис

Anonim

Работното място става все по-небрежно (ние ви обвиняваме и тези проклети сандали на Адидас, Зукерберг), но това не означава, че трябва да изглеждате като всеки друг шкаф, закачен в кабинета. Време е да поговорим как да се обличаш бизнес случайно.

Не е бизнеса, но никога не е прекалено случайно, но понятието за изискан, но удобен офис костюм е опасно двусмислено, без конкретни периметри. Станахме свидетели на ужаса: мъже с нестабилни ризи, гащирани панталони и неразличими блейзъри, които не успяват да се справят в офиса и подсъзнателно се подхлъзват по корпоративната стълбица. Не е твърде късно. Прочетете за съветите за бизнес стил и ключовите елементи, които си струва да инвестирате.

Кликнете върху слайдшоуто за най-добрите делови неща за бизнеса и къде да ги купите.

Фокусирайте върху приспособлението

Златното правило, във всяко приспособено усещане за стил на мъжа, е закупуването на дрехи, които ви подхождат правилно. Нищо не разрушава костюм - каквото и да е костюмът на дрехите и колкото и да е скъпа дрехите - като недобре прилягащо яке, риза или панталон. Някои мъже са склонни да носят дрехи до големи, което изглежда, докато други настояват за "кльощави" припадъци, които са твърде здрави по тялото ви. Първата тайна за търсене на интелигентни е правилното оразмеряване.

Изграждане с основи

След като сте закован, можете да започнете да изграждате гардероба си. Започнете с парчета, които са лесни за смесване и мач, така че можете да получите най-големия взрив за вашия долар, обмен на якета с панталони и ризи с връзки за различен вид всеки ден.

След като сте построили солиден килер, пълен със скоби, можете да започнете да ставате по-креативни с текстура, цвета и шарката. Сега, прочетете за парчета, които ще трябва да се обличаш бизнес случайни.

КУПУВАЙТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ОСНОВНИТЕ ОСНОВИ @

Независимият бизнес

Ако сте подготвили внимателно подбора си от най-важните неща, ще можете да постигнете максимални нива на гъвкавост с минимални усилия (което е решаващо за сутринта и дори не сте имали кафето си).

блейзер

Издърпайте нещата със здравина, якето трябва да седне правоъгълно и плътно на раменете (без връх) и да бъде отрязано тънко през страните и да завърши точно под задника. Ръкавите завършват на няколко сантиметра над палеца, към който може да се виждат маншетите на ризата. Вижте шивач, който да подреди всичко това за вас.

Покривайки зимата, лятото и всяка температура между тях, има три якета, които трябва да имате предвид. Първият е класически флагман, в един дизайн на гърдите с връх или нечеткови ревери. В леката вълна, флота е по-малко запушен, отколкото черен и е достатъчно тъмен, за да ласкае физика, като мигновено омаловажава всеки поглед.

За по-хладни сутрини носете сив туинг блейзер в сиво. Това е идеалното решение за инжектиране на текстура (отговор на мъжко облекло за добавяне на интерес към блок цвят с gaudy печат), и ще работи добре с други чувствам добре тъкани във вашия екип като кашмир жилетка, коприна плетени вратовръзка и кампре-риза.

Когато топлината е включена, един бежов чист памук или ленен блендер ще ви помогне да се охладите в офиса. И топлите му, земни тонове ще озаряват офиса, плувайки в морето от флотски якета, което ще ви накара да се изправите пред вас, поради добра причина.

МАГАЗИН @ ASOS (CHEAP) SHOP @ MR PORTER

Ризи

Неподходящите ризи са често срещани, защото ние не сме всички модели и пропорционално от врата до талията. Отново се приберете в раменете първо. След това се преместете: пространството между яката и шията трябва да пасне удобно на два пръста, а маншетът на ризата трябва да се срещне в палеца.

Ако раменете ви са широки, потърсете дизайн с тънък дизайн или обмислете да вземете дартс. две обикновени прави шевове, поставени в задната част на ризата, за да се впишат в платното. Това ръководство за обличане на трикотажни ризи ще ви помогне да решите коя кърпа е най-подходяща за вашия климат и костюм за дрехи. Обикновено ризите от Оксфорд са изпитани и изпитани бутони надолу и идват в много цветове, модели.

Твърдите вещества очевидно са най-лесните за маневриране, така че първо да се съсредоточат върху стандарти като бяло, светло синьо и бледорозово, да се преместват в по-светли цветове и модели, като ивици, чекове или версии на гиганг. Винаги имайте предвид, че трябва да бъдете по-бизнеса си, отколкото да бъдете случайни, така че носете само една риза, ако яката може да се изправи без вратовръзка.

МАГАЗИН @ MR PORTER

панталони

Поради намаляването на якетата за костюми в офиса през последните години панталоните са по-важни от всякога. Започнете да инвестирате сега. Chinos - в средно тегло памук - са вашият избор за избор за полу-официално работно облекло. Придържайте се с класическите цветове - флот и камила - и се ориентирайте към фит, който е тънък, но не кльощав.

Панталони се отделят, отново в мултифункционален цвят, са следващата стъпка нагоре, осмелявайки се в сиво или бежово, особено през зимата в богат фланел или бродерия. Сегашната мания на мъжките облекла с изрязани панталони трябва да бъде сведена до минимум (инвестирайте в една или две максимума). Ако сте след безкраен стик до нормална дължина, тъй като тенденциите идват и тръгват.

И накрая, дънките са подходящи - разрешаването на работното място. Отидете за нещо повече на официалния край на денимния спектър: средно до тъмно измиване и абсолютно никакви разкъсвания или тежки избледнявания. Официалните дънки също трябва да са тънки, никога слаби. Що се отнася до други деним? Няма шорти, моля.

МАГАЗИН МАГАЗИНИ @ MR PORTER

Обувки

Класиките за обувки за обувки са най-безопасните, когато става въпрос за обувките ви. Мокасини, Oxfords, Derbies, brogues и монаси, ще изглеждат в офиса. И ще комплимент на всяко парче, споменато по-горе, базирайки своя външен вид, тъй като всичко е събрано.

Небрежните петъци могат да позволят да се носят минимални, чисти маратонки, които да се носят на работа, но отново, както и при джанското правило, първо се консултирайте с шефа си.

За качеството, кожата винаги е по-добра, залепвайки в черно, кафяво, кръв и тен, когато избирате цвят. През лятото експериментирайте с цвят и дори велур. Това ръководство - как да носите цветни обувки за обувки - ще ви помогне.

МАГАЗИН ОБУВКИ @ ASOS SHOP ОБУВКИ @ LUISA VIA ROMA

Незадължителните бизнес ежедневни екстри

Ако наистина искате да имате екипировка, която казва: "Отидох направо на върха, по-добре започнете да изчиствате този ъглов офис, ASAP", вие сте готови да хвърлите тези невидими бонуси за бизнеса в сместа:

Поло

Полото поема ризата с копче за безпроблемен бизнес стил. Предлага се в памучно пике или ретро плетено разнообразие, яката може да се носи с ключалка до врата, за чист завършек.

В противен случай оставете трите най-горни бутона да се отворят и разпръснат естествено, заедно с лятно двойно гърло яке и светлокафяви шампоани (и мокасини), за да играят настроението за работа.

плетива

Ако сте от типа да се носят по-смели цветове, тогава пуловерът е страхотен елемент за дрехи, за да дадете на друг скучен работен гардероб малко поп. Избягвайте пуловери с луди шарки, както и всичко с дебеломер (като например кабелен плет).

Правилният плета трябва да се плъзне под яке, когато е необходимо, но да бъде достатъчно тежък, за да държи собственото си соло. Най-доброто е в блок цветове, тънко прилягане и седи на дължина на ремъка, с фин оребрен подгъв и маншет. Жилетките са страхотна подмяна на свещ и справедливо по-добре с вратовръзка, винаги оставяйки долната част на двата бутона да бъдат отменени.

Купи COOL KNITS @ MR PORTER

Последното слово: Accessorise

Взимайки тези основни офисни елементи, играйте наоколо с цветови и печатни комбинации и добавете или извадете традиционните костюми за спокоен външен вид, това е презареждане.

И накрая, когато става въпрос за аксесоари, казваме, че по-малко е повече. Добавете кожено фолио на ръчната си ръчна чанта и премахнете вратовръзката, като се придържате към идеята за "случайни". Чрез познаването на правилата можете да ги огънете малко и да не изглеждате като глупак. Така го правят италианците. Sprezzatura!

Купете някои аксесоари

1/21

Brunello Cucinelli folio

КУПУВА

2/21

Cambridge Satchel folio

КУПУВА

3/21

Обща тениска за проекти

КУПУВА

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията