Как да приемете бруталните истини на живота, които не можете да промените

Anonim

Колко неща има в живота ви, които пожелаете, са различни? Може би естественият цвят на косата ви? Височината ти? Вашите вътрешни закони? Или икономиката?

Ако искате, сигурен сте, че можете да намерите неща, които искате да промените за себе си или за света, в който се намирате. Но наистина ли искаме да сме в постоянно желание да променим онова, което животът изпитва?

Това е невъзможно. Истината е, че мисълта, че трябва да промените нещо, което не можете, е отнемането на живота ви напълно точно сега. Неприемането е една от най-големите причини за страдание.

В един свят, закачен на показването на всеки колко са съвършени и колко невероятно е техният живот, непрекъснато търсим промяна и усъвършенстване. Идеята за това, което е съвършено, ни е отнело да приемем съвършенството на това, което е.

"Ние постоянно се опитваме да контролираме живота си, вместо да сме в състояние на поток".

Сигурен съм, че има неща, които искате да промените. Е, имам няколко предложения за вас. Те могат да ви освободят от необходимостта да се променят както никога досега.

Вие изберете това

Колкото и да ви дразни или да бъде трудно да чуете, всичко, което изпитваме, ние избираме да преживеем. Ако можете да приемете това, вместо да погледнете нещата с преценка, защо да опитате да погледнете какво получавате от това преживяване? Запитайте се: Какво научих за себе си?

Чувствайте всичко

Обикновено това не са обстоятелствата или нещата, които искаме да променим. Наистина това е начина, по който се чувстваме, че вече не искаме да преживяваме. Така че, вместо да се съпротивлявате, прегръщайте как се чувствате, без да се опитвате да се отървете от емоциите. Това е важна крачка, в крайна сметка позволявайки ви да се чувствате свободни в настоящите си обстоятелства.

Пясъчно зърно

Представете си, че погледнахте назад към живота си, след като го направихте и го напукахте. Ако сте взели всички неща и моменти, за които си помислихте, че сте имали значение по това време, вероятно бихте могли да напълните цял плаж с пясъчни зърна, представляващи всеки момент. Понякога се затъпяваме по неща, които мислим, че забравяме голямата картина. Вземете това, което мислите, като пясъчно зърно и продължете. Има много повече, за да опитате. Защо да позволи на едно нещо да заеме цялото пространство, когато животът е инсталирал толкова много за вас?

Доказателството

Един приятел е изпълнил тези три неща. Тя е извън радостта от възможностите на живота - независимо от нейните обстоятелства. Беше едва на осемнайсетгодишна възраст, когато тя почти умря при катастрофа с парашут.

Това беше чудо, което оцеля. Тя я счупи и й казаха, че няма да ходи отново. Тя отново се разхождаше, въпреки че все още има неща, които да се справят с нараняването й, което би засегнало всеки от нас. Едно от тях е, че не може да контролира пикочния мехур. Тя буквално се овлажнява всеки ден.

Търсех щастие, докато приемането ми донесе щастие.

- Ноа центентио (@noahcent) 20 август 2018 г.


Удивителното нещо е нейното ниво на приемане. Ако я срещнеш, няма да можеш да кажеш, че тя дори е поета от усложненията й. Жаждата й за живот е невероятна. Това ми напомня, че в живота може да има неща, които не можем да променим. Но ние можем да изберем да ги приемем. Приемането на тези неща е всичко. Дарът на живота е нещо много по-ценно. Никога не трябва да бъде ограбвана от това, че нямаме волята да приемем това, което е и да се наслаждаваме на възможностите на това прекрасно пътуване, което наричаме живот.

Така че, спрете да играете малко. Отделете време да приемете живота си за това, което е. Тогава може да откриете, че не само вашите обстоятелства ще се променят, за да ви подкрепят по начини, които никога не сте си представяли. Но също така най-накрая може да получите чувство на щастие без причина.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията