Най-горещите маркови марки за мъже, за да ви помогнат да оцелеете през всяка зима

Anonim

Докато се захващате за следващата снежна буря или може би за бързото каране на ски в чужбина, ще трябва да инвестирате в надеждни, универсални и, разбира се, стилни мъжки връхни облекла. За щастие повече марки навлизат на пазара с високотехнологични облекла за ски, туризъм или опити за зимния студ, за да се получи мляко в града.

Всеки от тях предлага селекция от gilets (aka vests), надолу пълни паркери, черупки и обикновени спрейове, така че със сигурност ще бъдете покрити във всяка ситуация.

Ние сме купили селекция от марки, които ние вярваме, че са връх на стил и качество в днешния мъжки пазар за връхни дрехи - още по-моден напред, други подходящи за следващото ви арктическо приключение. Въпросът е, кое е точно за теб? И къде е следващото приключение?

СВЪРЗАНИ: Зимни атакуващи превозни средства

1/13

Hetrego

През 1916 г. Луиджи Минарди основава "Херего" за малък занаятчийски бизнес, посветен на преработката и търговията с декоративни пера. Благодарение на този дълъг опит, днес Hetrego предлага колекция от уникални облекла за горно облекло.

КУПУВА

2/13

Black Yak

През последните 40 години BLACKYAK и Dongjin Leisure са се развили в алпинизъм, външно облекло и съоръжения. От първия магазин за марка "Dongjin Mountain" през 1973 г. ние се стремихме да станем една от водещите компании в отрасъла на открито. Не се заблуждавайте, Blackyak е марката, която ще ви отведе до върха на Еверест.

КУПУВА

3/13

Arc'teryx

Arc'teryx носи неговото необичайно име от Archeopteryx Lithographica, първото влечуго, което развива перата за полет и се освобождава от ограниченията на хоризонталния свят. Марката си поставя цели на подобни високи височини: да изгради възможно най-добрите продукти за алпинизъм, катерене, сноуборд, туризъм, бягане и живот между тях. Търсенето им на съвършенство означава, че не само атлети и професионалисти в индустрията изпробват нови съоръжения, дори самите дизайнери тестват продукти в реални условия за цялостна оценка.

КУПУВА

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива