Херман Милър разкрива първия си магазин за търговия на дребно в Ню Йорк

Anonim

Дизайнерският гигант от средата на века Херман Милър прави първото си нахлуване в сферата на търговията с тухли и хоросан тази седмица с изцяло нов флагман в Ню Йорк.

Намира се на 251 парк Avenue South в Манхатън, подът на магазина е подреден така, че да прилича на модерен дом. Всяка област представлява различна стая, представяща стилни и решаващи за проблемите проекти за живеене, работа, хранене, сън и общуване. Екранът и инвентарът представляват съвкупност от мебели, осветителни тела и аксесоари, както и редица допълващи се продукти от марки по целия свят.

"Флагманът в Ню Йорк представлява за първи път в нашата история, че разнообразието и гъвкавостта на общото ни предложение се събраха на едно място", каза изпълнителният директор на "Херман Милър" Бен Уотсън. "Херман Милър и семейството му са уникални по отношение на силата и ширината на офертата си. Като оживяваме този изключителен флагмански опит, се надяваме да вдъхновим всички наши посетители да си представят по-добри места за работа и живот. "

Основният производител в Мичиган е изградил лоялно следват феновете на дизайнера от средата на века повече от 80 години. Но въпреки успеха, продуктите й са достъпни само онлайн и в шоурумите. Търговският център никога не е бил част от плана на компанията досега. Ръководителите се надяват, че водещата компания на Ню Йорк ще спомогне за разширяването на аудиторията на марката над нейната лоялна сърцевина.

"Хората, които ни познават и ни обичат, ще бъдат на гости, но също така сме наистина развълнувани да се представим на онези, които може би не знаят Херман Милър, но знаят нашите парчета", каза Линда Чонг, вицепрезидентът на Херман Милър бизнес.

Двустепенният магазин наистина е мечта на ентусиаста на Херман Милър. Площта е светла, отворена и привлекателна, пълна с любими фигури като столове Аерон, столове Eames и дивани Bolster. Съпътстващи мебелите са разнообразието от подходящи принадлежности, вариращи от легла до детски играчки. Щастливо бихме се скъсали в ъгъла и ще го наречем у дома.

Погледнете в магазина в галерията по-горе.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива