Ето как да избягвате да изглеждате като картофи в снимки

Anonim

Всеки иска да бъде фотоген, дори и нас мъже. Ние жадуваме за една снимка, която ни кара да изглеждаме, че сме 8 пъти по-красиви, отколкото всъщност сме. Едно от снимките на Facebook, Twitter и Instagram, които ще хванат окото на момичето на нашите мечти. Ето пет прости съвета и удобни правила, които по-често ви помагат да изглеждате по-добре.

Никога не пийте в ръката си

Просто сложете питието си на най-близката маса

Някакъв интелигентен човек веднъж каза, че никога няма да ви вземе снимките с чаша за пиене в ръка. Ние сме съгласни, че не е добър външен вид и често може да ви направи по-неловко, отколкото страхотно. Напитката просто висеше наоколо като допълнително приспособление. Това правило включва бира, вино и шампанско. Една пия, която е приемлива, е Pina Colada, но само ако сте на Windsurfer.

Знайте кои бутони трябва да бъдат направени

Винаги едно, никога не е в долната част

Независимо дали носите риза или блейзер (или и двете), най-добре е да получите дома си в ред и да научите кои бутони трябва да бъдат направени. Първо, ако носите вратовръзка, то най-горният бутон на ризата ви трябва винаги да бъде изпълнен. Нито една от тези нещастия лайна. Това е просто мързелив. Ако носите блейзер, помнете (ако го направите), след това се уверете, че е само горният бутон. Същото важи и за костюми с двойно гърди. Ако носите панталони (и се надяваме, че сте), проверете дали вашият муха е направено твърде.

Избягвайте бандити

"Какво да правя с ръцете ми ?!"

Как тази тенденция се хванала с момчета, които никога няма да разбера. Бандата трябва да бъде запазена за неприлични момичета от нощни клубове, които не са отгледани в снимки. Поставянето на ръката си около брат ви е добре, но се уверете, че сте изправени изправени и не хвърляте мир, наднички или марионетки.

Перфектна усмивка

По дяволите, Джош!

Няма нищо лошо в усъвършенстването на вашата усмивка и изгонването на вътрешната ви дръжка. Обърнете внимание на всички глупави снимки на себе си и научете какво НЕ трябва да направите. Над усмивката, преминавайки през кръстосани очи, прекомерно мигане и мислене за пудинг, който заслепява очите ви, трябва да се избягва. Щом го направите правилно, вашето за цял живот.

Не гледайте винаги на камерата

Само небрежно е Стив Маккуин

Стив Маккуин, Марлон Брандо и Невил Бартос имат едно общо нещо. Често бяха прескачани в искрени моменти. Моменти, заловени във времето, които ще продължат да живеят за много поколения. Ако сте наясно, че има камера наоколо, а след това го игнорирайте, забавете движенията си, се забавлявайте и с късмет ще те хванат в най-красивия момент.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива