Ето как да се избягва страхлив Skinny-Fat Body

Anonim

Представи си това. Времето се загрява и годишното поклонение до местното място за плуване е в разгара си. Непорочните гледащи тела са разпръснати в пясъка като китове, изстреляни в шест опаковки, масивни четворки и евтини бронзови. И тогава свалиш ризата си.

Никой човек никога не би трябвало да бъде подложен на смущаващите ефекти на слабите мазнини. Това ужасно пространство в тялото е затворено, където не сте точно дебели, но не и достатъчно мускулести, за да се превъплъщавате и в храносмилането. Мислете за мъжки цици, мъжки кифлички и железни оръжия.

За щастие има начин да се отървем от ужасния слаб поглед, точно навреме за ризи - извън сезона. Слушайте и изпотнете.

Какво причинява крехка мазнина?

Част от всяко добро решение е да се знае произходът на проблема. Феноменът "кльощава мазнина" се свежда до диета според Йордан Пондър, експерт по фитнес и основател на клуб Paramount Recreation Club.

Той казва, че хората с кървави мазнини са тези, които често имат огромни уикенди, работят усилено и след това се стремят, оставяйки малко време или енергия за редовно упражнение и стабилна диета.

"Слабото мазнини е резултат от високата продукция през седмицата. Така че правиш обратното на това е ключът. Това означава, че през седмицата и след това през уикенда някакво умереност. "

С други думи, крехка мазнина ще възникне, ако сдвоите липса на физическа активност без да спечелите значителна тежест. Мислите просто смятат това за неспособно.

"Слаботокачествени хора, които могат да изглеждат добре под дрехите, нямат сила на горната част на тялото и не могат да направят брадичка", казва Пондър.

"Малко по-голям човек, който удря фитнеса, има най-малкото силата и координацията. Слаба мазнина е липсата на чиста мускулна маса. "

Как да се отърве от Skinny-Fat

Има конкретни начини да се насочите към ефектите на крехка мастна тъкан и всичко започва с промяна на мисленето ви, докато заменяте някои кардио с повдигащи тежести.

Забравете за теглото си

Кои мъже трябва да се съсредоточат върху телесните мазнини, тъй като това се отнася до появата на крехка мазнина. Слаботокамените тела носят около 16-25% телесни мазнини и идеалът е да се намалят тези цифри между 9-12%. Това ще добави определение към тялото ви, включително гърдите и корема.

Тичайте по-малко, повдигнете повече

Сърдечно е страхотно за сърцето и цялостната фитнес, но няма да ви благоприятства да попълвате тази тениска XS, ако това е цялото упражнение, което правите. Повдигането на тежести е най-бързият начин за заместване на мазнините с мускулите в слабите момчета.

Ponder казва, че правенето на упражнения за натискане / издърпване на крака, като например двайсет стъпки от земята, е добро място за начало. От там е основна сила упражнения такива издърпайте, мъртви асансьори, burpees и други хибридни движения, които ще ви помогнат да изглеждате нарязани във възможно най-бързо време.

"Установяването на основна база е целта, независимо дали става дума за разширения или престилки", казва Ponder.

След като силата на обучение е в разгара си, не забравяйте да промените упражненията постоянно или да увеличите тежестите и повторенията, така че мускулите да продължат да растат. Това е толкова лесно, колкото промяна на мряна до гири. Ако се почувствате болезнено след това, правите го правилно.

Хвърлете хапчета за хранене

Изгарянето на крехките мазнини е комбинация от упражнения, консистенция и диета. С други думи, намалете консумацията на алкохол, пушенето и храната. Мислите, че избягването на кървави мазнини, включва малки порции от три до пет хранения на ден - в идеалния случай пет.

- Това е закуска, сутрешен чай, обяд, следобеден чай и вечеря. Слаболюбивите хора прескачат закуската, пият кафе, може да имат парче плод, а след това да имат огромен обяд като тай-тай. "

- След това те всъщност не ядат много, не се връщат вкъщи, не пият, а след това се хващат за вечеря.

Лоша идея. Тъй като крехката мазнина е временна бомба, според експертите. Както обяснява Пондър, рядко ще видите много слаби хора на средна възраст - те или се спускат, или се подобряват.

Спрете да бъдете мързеливи

Слабата мастна тъкан е изключително лесно да се отърве в относително кратък период от време (10 седмици), но въпросът идва от факта, че мъжете с тлъсти мазнини са мързеливи, за да започнат. Това е, което удължава продължителността на слабите мазнини в месеците и годините.

Като такова, храненето лошо и храненето много малко е основният виновник, докато пиете и пушенето ще комбинира това.

"Ако те са последователни, резултатите ще бъдат много бързи", казва Пондър.

"Те нямат промяна в теглото, така че печалбата на основата може да дойде доста лесно през тези четири до шест седмици дисциплина."

Затова се движи, великолепно копеле. Вижте тези прости упражнения, които ще ви направят по-големи, по-бързи.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията