Гимнастически грешки, които ще ви гарантират, че никога не виждате печалби

Anonim

Постигането на вашите цели в областта на здравеопазването и фитнес зарежда повече от гроба в салона за един час на ден и добавяне на келе към вашата диета. Разходете се около стая за тежести и ще видите много заблудени опити за упражнения. Тези момчета не само се излагат на риск от нараняване, те побеждават точката на тренировка на първо място.

Не бъди такъв човек. По-долу са посочени четири често срещани и понякога опасни грешки в салона, които биха могли да убият вашия напредък.

Стойност за оценка на качеството

Виждали сте момчетата, които изглеждат като те живеят във фитнес залата, но не е нужно да съхранявате спален чувал в шкафа си, за да видите напредъка. Интензивността има значение повече от продължителността на обучението.

По-добре е да си тръгнете на пълен газ за половин час, отколкото да го зарежете за 2 часа. Ще спестите време и ще получите по-добра тренировка, ако се стремите да работите на по-високо ниво на интензивност. С други думи, това не е колко минути сте вложили, това правите с тях, което е важно.

Поставяне твърде много акцент върху числата

За разлика от банковата Ви сметка, по-високите стойности не са непременно по-добри, когато става въпрос за тренировката ви. Конкурентната ви страна може да иска да се покаже, като изкриви 100 страници или натрупа по-голяма тежест, но се противопоставя на желанието.

Поставянето на повече стрес върху тялото, отколкото е готово за работа, е сигурен начин да причини нараняване и да настроите напредъка си назад. Бъдете търпеливи, увеличете теглото и повторете постепенно, и ще живеете, за да вдигнете друг ден.

Обучение само за сила

"Протягане е за sissies. Реалните мъже повдигат тежести. "Това отношение създава небалансирана тренировка, която увеличава риска от нараняване и пречи на напредъка ви.

Не искате да пренебрегвате важни области, като фиксирате само един вид упражнения (напр. Силните спортисти се нуждаят от сърдечно. Издръжливите спортисти се нуждаят от сила. И всеки може да използва стречинг или йога, за да изгради гъвкавост и мобилност на ставите.

Мислещите резултати се случват само в салона

Упражнението е важна част от пъзела за здраве и фитнес, но все още е само част. 23 часа в денонощието, които не са във фитнеса, също толкова, колкото и повече.

Тренирайте здраво, яжте правилно, пийте много вода, постигнете качествен сън - добре обмислен подход към здравето е от съществено значение за постигането на реален напредък. Най-добрият начин да постигнете необикновена фитнес в дългосрочен план е да настроите начина си на живот, за да подкрепите целите си.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията