Ръководство за най-добрите сватба на Мелбърн и направени за измерване на костюми

Anonim

Едно от най-важните притежания в човешкия живот е костюмът, пригоден да седи в гардероба, в непосредствена близост до наградените часовници и забравените снимки на биенето.

Предвид трудността, която е необходима, за да се намери добре подходен костюм в днешния свят, взехме свободата да се отървем от битката, за да преследваме най-доброто в Мелбърн в поръчка и направена да измерваме удоволствието. Това са най-добре пригодените костюми, които Мелбърн може да предложи.

Сарти шипове

150 Lonsdale Street

За онези, които след мъжки костюм, който е наистина специален, попадат в Сарти шипове. Техният колектив от експерти се гордее с най-добрите дрехи отвъд рафта, за да се гарантира, че е направено мощно изявление, когато излезете с един от техните костюми. За да се постигне това ниво на поръчково и направено за измерване на майсторство, Сарти разчита на повече от 100 години колективен опит в извършването на бизнес. И да, те също правят костюми за сватба.

Марки: Сарти

Американски шивачки

Ул. "Бурке" 68

Американските шивачи са създадени през 1950 г. по време, когато всички американски неща се смятали за смели и модерни. Макар че това вече не е възможно в реалния свят, техните костюми все още остават невероятно силни, с дългогодишната си репутация за качество и изработка, познати по целия свят. Малкият размер на магазина прави интимното пазаруване, докато материалите за поръчковите им костюми се доставят от Европа.

Марки: американски шивачки

Ermenegildo Zegna

Магазин 1, 45 Collins Street

Доставчиците на изискано обзавеждане не трябва да се впускат в Европа, за да го оценят. Самостоятелният магазин на "Ернежегилдо Зегна" в Мелбърн доставя най-доброто в костюми по поръчка и по поръчка с безупречно майсторство. Освен че излъчват чист европейски чар, специализираните костюми също са изработени от австралийско дърво и са предназначени да накарат мъжете да изглеждат по-високи, по-тънки и по-широки в раменете. Крайният продукт не е евтин, но не е и качеството на подписа на изработката на марката.

Марки: Zegna

Магазин за костюми

1A Crossley Street

Магазинът за костюми настоява за фитинги, които да гарантират правилното прилягане, така че предварителното резервиране на предварителна уговорка е от съществено значение. Шивачите са обучени от Патрик Джонсън от P. Johnson Tailors, така че е доста стабилен залог, че тези момчета знаят какво правят. Костюмът тук отнема приблизително 4-6 седмици, за да пристигне след първоначалното монтиране.

Марки: Магазин за костюми

Карбон майстори шивачки

297 Lygon Street, Brunswick

Собственост на бащата и сина на сина си в Мелбърн, Пино и Доминик Карбоне, този семеен бизнес обещава първокласни тъкани във всички обичайни облекла. По-важното е, че те следват три основни принципа, за да го изградят: прецизно качество, внимание към детайла и въздух на елегантност от старата школа, която няма да намерите никъде другаде. Основана през 1959 г., двойката се е позиционирала като сериозен претендент в местния шивашки бизнес. Също така се грижат за сватбени костюми, официално облекло, ризи по поръчка и съвременни палта.

Марки: Карбон майстори шивачки

П. Джонсън

1 Crossley Street

Патрик Джонсън и Том Райли са дюпърските джентълмени, които са направили П. Джонсън името, което е днес. Екипът ще насочва клиентите си чрез всичко и всичко, когато става въпрос за поръчкови поръчки от измервания, тъкани и стилове. След това тази информация се транспортира до Европа, където оригиналният костюм оживява.

Марки: П. Джонсън

СВЪРЗАНИ: Ръководство за най-добрите костюми за костюми в Сидни

Джо Блек

149 Малката Колинс Стрийт

Джо Блек се гордее да създава костюми за всеки тип човек, независимо дали сте професионален кавгаджия или адвокат.

Костюмите на Джо Блек, изработени по поръчка, са проектирани да издържат, докато самият им магазин е като мъжка пещера, снабдена с малцово шотче и студена бира по време на консултации. Най-добрата функция? Костюмите, направени по поръчка, са готови едва четири седмици след консултацията - идеално за събитията от последната минута.

Марки: Джо Блек

Оскар Хънт

43 Хардуерна лента

Ако сте човек, който копнее за мъжко търговско пространство, заобиколен от всички неща, то тогава Оскар Хънт е вашето обозначено място. Техните костюми, изработени по поръчка, са на място с клиенти, които могат да опитат колекции или да се поставят в плюшени кожени кресла. Многообразието е и печеливша черта на Оскар Хънт, която има за цел да достави готови костюми, които отразяват личния стил.

Марки: Оскар Хънт

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива