Ръководство за марката дънки за перфектното приспособяване

Anonim

От каубои до хипита, инди рокърс, за да се подготвят за джуджетата, дънките са една модна играчка, която е надминала времето, пола и много моден гардероб. Ето защо намирането на най-добрите марки дънки за мъжете все още е така - толкова важно днес.

Но отвореността на дънките към масите не означава, че купуването на чифт е естествено. Отделянето на време за разбиране на прилягането и тъканта е наложително. След това идва марка, намираща се, която се вписва перфектно във форма и аспекти. Или можете просто да накарате дънките си да се персонализират и да се приспособят.

За щастие, има ръководство за най-добрите марки дънки за мъже, които са изследвани и написани за Вас.

Преди да се потопите в най-добрите марки в деним, разгледайте някои denimspiration. Нашата селекция от изображения трябва да има мозъка тиктака на това, което е готино и какво е глупаво, когато става въпрос за мъжки дънки.

Деним от Ванквиш

Добрите дънки и японски занаятчии са като два грах в шушулка, което не бива да е шок, когато проверявате японската марка Denim от Vanquish. Амбициозен екип, те са си поставили за цел да "въплътат стилен мъжки идеал". В подкрепа на тази цел, те произвеждат вдъхновени от улиците дънкови деним, които ще бъдат направо у дома с вашия комплект за тенис / чанта. Най-популярната им линия е текущото сътрудничество с фрагмента, но те се движат често - да се гарантира, че денимът им не остава застоял и винаги има нещо странно, за да предложи на хората. Внимавайте за нови сътрудничества през цялата година, за да се освежите на вашия стрелец (защото небето ви забранява да се уловите, носейки същите неща два пъти).

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Rag & Bone

Rag & Bone, базирани в Ню Йорк, са по-млади от някои от своите конкуренти, които започнаха през 2002 г., но това не означава, че те излизат накратко. В един свят на офшорно производство, R & B все още произвеждат някои от линиите си в Ню Йорк, без да се отказват от най-добрите марки. Rag & Bone извличат вдъхновение от чисто приспособяване на наследството, но все пак предлагат сурово износени деним за момчета, които нямат лукс да седят на един офисен стол цял ден. Първоначално ограничен до няколко магазина в Манхатън, Rag & Bone току-що са се приземили надолу, така че няма стрес върху пощенските такси - можете да се озовете в двойка в Дейвид Джоунс.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

очарован

Вероятно става по-очевидно за вас, че Япония води борбата за производство на здрав деним, който може да оцелее в ядрения Армагедон. Spelledbound принадлежат към третия най-стар производител на деним в Япония, Domingo Company (също си заслужава да се потърси комплект, който не е деним). Техният стил е на здравия край на спектъра, което ги прави твърд избор за тежки дни в навеса или на мотора. Spellbound гордо носят етикета "Произведено в Япония", а джинсите им обикновено са 14oz, така че те са гъвкава конструкция със средно тегло, която няма да ви остави да се спускате във всеки климат или време на годината. На конкурентни цени, така че определено си заслужава да погледнете.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Albam

Албам съчетава стабилните ръце на английското производство със сини чип дънки, избрани от японски производители. Те предлагат малка, курорирана селекция от деним, която няма никакви фантастични шевове, разкъсвания или детайли, които подкопават техния безсмислен утилитарен дух. Това е комплект, който е идеално подходящ за деня на деня и е направен по такъв начин, че в близко бъдеще няма да се притеснявате за второто пътуване до магазините. Албам не е в никакви магазини в Австралия, но ето, затова се качи на г-н Портър за ремонта, ако не се отправите към Биг Бен в скоро време.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Balmain

Произхождащи от следвоенен Париж, Balmain се превръщат в конкурентна стълба на висококачествената мода от 1945 г. Преди да изпаднете, Balmain не е нещо като висока мода, която виждате само на пистата или фотограф. Сегашната им колекция е сравнително минималистична, със задържани цветове и тънки шивашки изделия. Ако погледнем дънките им, модните им дънки няма да изглеждат на място с бутон надолу или с обикновен чай. Лесно се включва в съществуващ гардероб, без да изглежда като теб, напуснала се седмицата на модата в Париж. Сега споменах, че Balmain са луксозна марка, нали? Джинсите на Balmain могат да ви върнат обратно в един гранд, затова работете върху сериозен бюджет, преди да се свържете с чифт.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Нуди дънки

Етносът на шведската марка Nudie Jeans е за разказване на история. Двойките голдии ще поемат свой собствен характер чрез многократно разтърсване, уникално за начина на живот и поведението на момчето, което ги носи. Всяка двойка, следователно, е различна. Тези дни, да си ръцете на един чифт голи, е станал нещо като скуирийски ритуал на преминаване; леко кимване на деним ви благославя, че познавате бизнеса си (или се преструвате). Nudie оперира и ремонтни работилници в различни градове по цял свят, удобен похват за момчета, които са изтласкали комплекта си малко по-далеч и нямат изработката зад тях за домашни ремонти (което е по-голямата част от нас),

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Долче Габана

Създадена като сътрудничество между италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана, D & C са добре известни с пищните пистата, които показват, че нормалните момчета като вас и никога не получават покана. Като изключим това, луксозната марка предлага огромен избор от деним за почти всяко събитие, което бихте могли да забременеете. Аз не съм се шегувам. Ако не можете да го намерите с D & C, вероятно сте несъстоятелен перфекционист, с когото никой не се радва на пазаруване. Ще можете да намерите дънки с прав крак, перфектни за мързелив ден, в непосредствена близост до бяла опция, която ще изглежда като горчица с блейзер за коктейл. Обединяващата характеристика е етикетът Made in Italy, така че ще трябва да изглеждате доста трудно за вина в производствения процес. Те са в горния край на ценовата скала, но един уикенд на бирата вероятно ще ви настрои за инвестицията.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Леви

Levi's са най-старата компания в този списък. Ръцете надолу. Те удобно предхождат дори и старите марки тук от един век. HQ'd в Сан Франциско, Levi's са quintessentially американски като бейзбол и висококалорични закуски. Леви са отговорни за експлозията на сините дънки във всеки ъгъл на Америка през 20-ти век, с отличителна марка, която веднага може да се разпознае за тези от нас, които са били в магазините в даден момент по време на хилядолетието. Те са тук с добра причина. Подобно на повечето хора, вероятно имате няколко добри истории за двойката неразрушими 501, които сте прокарали през мръсотията по различни преживявания. Макар че вече не са направени изключително в Америка, все пак можете да разчитате на дънки от твърда джин, които са игра за сериозно разбиване.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

ACNE Studios

Ще ви дадем почивка от японски етикети за минута. ACNE стартира като неформално начинание в края на 90-те Стокхолм. Дизайнерът, хубав благородник по външния вид, създаде сто двойки сурови дънкови дънки и ги дари на своите приятели. Днес денимът представлява много по-малък компонент от по-голямо усилие в модата и дизайна. Но ACNE все още се оценява в най-високите етажи на мъжко облекло за звездни дънки, произведени в Италия и Япония. Ню Йорк Таймс дори е кредитира АКНЕ с искри тенденцията, която повечето от нас са се радвали (виновни или не). Естетиката на ACNE поддържа скандинавската склонност към подценяване, така че сте на правилната посока, ако предпочитате джинсите, които са проектирани с лекота на мислене. Носете най-доброто с ансамбъл от основи, за нискобюджетни, извънработни дни. Те изпълняват пет основни категории, които трябва да се видят през нощта в града или да се връщат у дома.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

APC

Парижката марка APC (Atelier de Production et de Creation, ще ви позволим да използвате Google Translate) е отворена за бизнес през 1987 г. и оттогава са се превърнали в огромни четиридесет колекции. Те продължават да използват премиум японски ръбове - които, ако не сте чували, не се разпадат или се сриват поради уникалния си процес на завършване, който поддържа всичко наред, където трябва да бъде. Заедно с марки като Едуин и Нуди, те предлагат суров деним, който постепенно възприема характера на вашия начин на живот. Всяка вечер в града, пътешествието и бягството от полицията ще се отпечата на гънките и избледняването на дънките. Разбира се, APC са друга марка за деним, която е изпитала ръцете си извън комфорта на джинсите, но това са джинсите, на които се връщат клиентите им, и са полезен поглед, ако сте новопоявили се феномени от джинси, вдъхновени от Япония.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

DSquared2

Лесно е да се забрави, че има други производители на деним, които не живеят в Европа или Япония. Управлявани от идентични близнаци, DSquared2 провъзгласяват международен фокус със своя лозунг "Роден в Канада, живеещ в Лондон, Made in Italty". DSquared2 по никакъв начин не са подценени или скромни. Техните дънки често са предварително избледнели и разкъсани, което е идеално за блоки, които нямат време за традиционния процес на носене, изискван от други марки. Въпреки предразсъдъците от 90-те години на миналия век, увереността за качествено италианско майсторство означава, че няма да се налага да се притеснявате за раздялата с чатала в скоро време.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Visvim

Базираната в Токио Visvim продължава японското очарование с наследство, работно облекло и петзвездна изработка. Собственикът и главен художник Хироки Накамура поддържа жестока отдаденост на комплекта за реколта, а Visvim е естественото продължение на неговата благодарност за дрехите, които ще преминат през десетилетията, като поглъщат черти на потребителя. За своите колекции за деним, Visvim са пионер в безпрецедентния процес на строителство, наречен "Социална скулптура". По принцип той отстранява дънките до индивидуалните си прежди, преди да ги реконструира в съответствие с личните спецификации, които допълват издръжливостта на дрехата (ние наистина не го получим, но работи). Това е страхотно за denim geeks, които оценяват отношенията през целия живот човек може да има с чифт дънки. Поради особеното занаятчийско производство Visvim не дава на дънките си. Но не се притеснявай. Ако получите двойка от тези, вероятно няма да имате нужда от друг.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Orslow

Орсъу не се интересуват от играта за бърза мода. Скъсани от токийската деним в префектура Хиого, тяхната мисия е да инвестират в процеса на изграждане на облекло по един по-бавен, по-обмислен начин, който зачита наследството на работно облекло. Според собствените си думи те "представляват антитозата на едно бързо движещо се общество и модна индустрия и го забавят". Orslow също третира работното облекло като стил, който няма да падне от радара, въпреки движенията на модните тенденции нагоре и надолу. Чифт дънки Orslow Standard отметка всички десните кутии, предлагащи якето от яка, направено в Япония, с универсално тегло от 13, 5 грама, което няма да отнеме повече от столетие, за да се счупи. Повече от вашите специалисти по деним, но това вероятно е ставайки очевидно за вас, че добър деним не трябва никога да бъде закупуване за еднократна така или иначе.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Едвин

Едуин са дългогодишни дънкови царевици, които са в бизнеса от 47-те. Извисявайки се от денимската Мека Токио, последователността на Едуин се аплодира, че оцелява над бурните върхове и модни течения през последните десетилетия. Комплектът им често се характеризира с пръстеновидно предене. Ще ви спестим дънковите буйове mumbo-jumbo, но това означава, че кърпата толерира много повече наказание, отколкото обикновените тъкани, дори ако това е по-ценен процес. Те също така правят дънки от леки 8oz до чудесно дълготрайни 16oz двойки, така че има нещо за всеки случай - дали имате нужда от двойка за лягане или за един ден от годината, когато се опитвате да сервирате колата си у дома. Потърсете магазини в центъра на града за малки селекции, иначе онлайн търговците на дребно са най-добрият ви залог.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Hawksmill Denim Co

Hawksmill Denim Co са важно напомняне, тъй като Япония не е монополирана в по-голямата си част достойно деним продукти (все още). Проектиран в Обединеното кралство и произведен в Европа, Hawksmill Denim е наследствена марка със силно достъпен ценови диапазон, щедро под повечето други марки, които отговарят на същите критерии за наследство, изработка и качество на материалите. Подобно на повечето дънкови марки, които си струват мидите, Хоуксмил оценява историята на деним. Те конструират джинсите си върху реномирани Union Special машини (старо училищни конфекции за шиене), а не автоматизирани машини, предпочитани от конкурентите на масовия пазар. В този момент вероятно сте виждали думата "суевеж", достатъчно, за да ви накараме да се разболеете, но HDC не се задоволявате с нищо по-малко, като предпочитате тегло от 14oz, което има транссезонна стойност.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

RRL

RRL е участието на Ралф Лорън в историята на американския Запад, иконописен период на американска история, на който се основават безброй филми и зле замислени костюми. Наречен след "Double RL", ваканционния му фермер в американския северозапад, RRL получава съвети от американския стар запад, без да ви прилича на Джон Уейн в The Alamo. На производствения фронт те предпочитат деним на конусните мелници. Конус Милс е една от последните мелници в Америка, които обслужват нуждите на гладен американски пазар в продължение на 125 години или някъде там, за да знаят техния бизнес. Като се има предвид, че конусовидният деним има определен произход в подпомагането на американския работник, наследственото твърдение на RRL следователно заслужава втора визия. RRL предлага предварително промити и сурови опции, така че нямате ограничение за стил.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Съвети за най-доброто за дънки

Денимът е предназначен да формова тялото - като се простира, докато се образува гънка и неравности, докато дните на износване се разгръщат. Джинсите трябва да се чувстват комфортно, без да се компрометира стилът и да останат донякъде усъвършенствани, което се подобрява, като се знае истинската ви форма или размерът на талията (мярка точно под морското равнище или в горната част на бедрената кост и поставяйки един пръст между тялото и лентата за да се позволи движение).

Като се има предвид това, тук са основните прилики, които трябва да се търсят и как могат да бъдат обработени във вашия гардероб.

Елегантни дънки

Кожен е за кльощави крака.

Скъпите дънки са тези, които се вписват много плътно - от бедрото, до бедрото до основата на глезена. Най-добро за момчета с по-тънки, нагоре и надолу рамки. Докато силуетът е загубил своята модна фен-база с тънки и спокойни разфасовки, които се увеличават в популярните, skinnies трябва да се носят кльощава, така че отивам за размера, който можете просто да направите.

Джинсите изглеждат страхотно с чанта с дълга линия и ретро маратонки за градско виене или с изрязано яке за мотоциклетисти и ботуши на Челси, когато насочват рок шик.

Съвет: Носете новите си кройки джинси около къщата (лакиране на дивана), за да ускорите процеса на естествено разтягане. Те ще бъдат готови за своето девствено публично износване в нито един момент.

Магазин за козметика

СВЪРЗАНИ: Най-добри маратонки за мъже

Дънки с прави / тънки фити

Нашите предпочитания тук са в Д'Мардж

Правилните / тънки дънки се водят добре при повечето типове тяло, но седи особено добре с момчетата, които спортуват с формата и атлетичния тип тяло. Дънките трябва леко да прегръщат бедрата, коленете и телетата, докато се разхлабват около глезените. Момчетата на Skinnier също могат да носят този стил като начин за възприемане на по-небрежен комфорт. Двойка с обикновен бял чай и ботуши Чукка или специални блейзер и чисти дерби обувки за нощта.

Съвет: Тънкият размер трябва да се купи по-близо до "истинското прилягане". Ще има по-малко опъване в сравнение с кльощавите дънки, което се дължи на по-свободна форма като цяло, така че дънките вече трябва да се чувстват готови около кръста, преди да бъдат закупени.

МАГАЗИН ПОРЪЧАЙТЕ ДЕНИМ БРАНД

Релаксиращи / Loose Fit дънки

Чил, Винстън

Това прилягане е подходящо за момчета с по-големи нагоре и също толкова по-пълни крака. Отпуснатата / свободна форма пада на практика директно надолу от талията, висяща естествено и в съответствие с формата на крака на носещия. По-непринуден външен вид, отколкото други припадъци, по-тъмните цветове се обличат в спокойни дънки. Завъртете маншетите, за да придадете по-широка форма на крака и глезена.

МАГАЗИН, СВЪРЗАНИ С ДЕНИМ

Съвет: Купете това прилично, както когато пазарувате за нормални панталони. Трябва да сте в състояние да закопча колана си без талията на талията. Повдигнете глезените несъвършено, за да създадете незабавно стесняване, като добавите още по-голяма форма.

Видове дънки и джинси

Повечето деним започват живота си суров, изглеждат тъмни и мастилени, докато се измият и лекуват. Освен черен, сив и многоцветен деним (който ние не одобряваме), тук са основните видове синьо измиване, които да се грижат за:

Класически дънки за измиване

Класически вибрации

Класическият измиване, известен като средния ви син цвят, е най-безопасният и най-приемлив оттенък за деним. За да получите този външен вид, суровите деним се изплакват и след това добавят белина, за да омекотят тънкостта. Класическата измиване е най-подходяща за по-ежедневни дънки (спокойна и класическа), носени за по-безработни случаи.

Магазин CLASSIC JEANS

Винтидж дънки

Старото училище се охлажда

Създаден за онези, които искат неща от старата школа - сега, реколтата за пране отнема време да се счупи новата джинка (нещо, което може да отнеме години). Наречен "затруднен деним", суровият деним се поставя чрез енергично изплакване (в зависимост от това колко лек ще е крайният цвят), както и шлифоване по шевовете, коленете и бедрата.

Този стил изглежда хладен с избледняване, дупки и дори вкусни разкъсвания.

Тъмно изплакване дънки

По-тъмни дни

Тъмните дънки за изплакване са близо до първоначалното сурово начало на необработения деним, но са измити веднъж или два пъти, за да запазят цвета си, но губят твърдостта, която идва със суровия деним. Често с променливо засенчване около шевовете, коленете и джобовете, тъмносинът на този деним ще работи като черни панталони. Перфектен цвят за слаби джинси със светло дънково яке или с блейзер в класическа форма за по-умни ежедневни времена.

Другият тъмен сорт е вашият стандартен черен джинси. Цветът се постига чрез боядисване на джинсите и създава непосредствена рокля, особено когато се носят като част от изцяло черно облекло.

Raw / кенар

Дайте това време, за да влезете

Това е денимът е несмлян (суров), гъст и твърд. Снежният деним е, когато двата края на ролката от памук се използват за производство на дънки, от които може да се направи само шепа двойки, сигнализирани от чифт бели паралелни линии върху маншета. Това е версия на сурово и е уникален подход към деним.

Суровите дънки са като антикварни предмети, тъй като те могат да продължат с години, като месеци, за да покажат признаци на износване. Тъмно, те са чудесни алтернативи на вълнени панталони или умен кинос. Гънките се оформят лесно, когато се носят като кльощава или тънка форма и избягват измиването на дънките през първите шест месеца.

МАГАЗИН РАД ДЕНИМ БРАНД

Последната дума

Дънките са израз на себеизразяване, осигуряват комфорт и раздават невероятно хладно чувство за всекидневна екипировка. С по-тъмни цветове и конус, те могат да се обличат и през нощта. Също така направете изследванията си за деним. Денят е за поддържане на нещата прости, минимизиране на разкрасяванията, лого и случайни кръпки или шевове. Когато става въпрос за най-добрите марки дънки за мъже, отделете време да разберете коя плат и подходяща е най-подходяща за вашия начин на живот и тип тяло.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията