Ръководство за най-готините марки маратонки на планетата

Anonim

Но това, което започна като обикновена тенденция - т.е. смесването на лукса с активно износване - се превърна в моден феномен за мъжете. И скромната маратонка изигра голяма роля. Не от 90-те години на миналия век насажденията са били толкова важни за каноните на мъжете. Но в Noughties те са изтънчени и изискани. И ние имаме европейските модни къщи и някои стил-разбирам спортни марки, за да благодаря за това.

МАГАЗИН: Нашите любими магазини за маратонки

Купи SNEAKERS @ END Купи SNEAKERS @ MR PORTER

Знайте Вашите основи

Както подсказва името, основните типове са тези, които бихте могли да вземете лесно в местния търговец на дребно и да изгорите след 12 месеца износване. Обикновено са изработени от платно или кожа за специалните издания, основите варират от висококачествени до ниски, дантели или приплъзване, като Converse и Vans са популярни марки.

Те са евтини и класически и всъщност не мислят много. Дръжте тези ритници за ежедневни дни с чай, дънки или киносци и дънкови къси панталони, които не са достатъчно луксозни за шиене.

Ретро ОГ спортна маратонка

Ретровите маратонки се приписват на маратонките, които се възстановяват през последните няколко години. Подобно на основите, те предлагат един безкраен силует и са удобни, но те се различават от казват, Chucks по отношение на цялостната край. Техният ретро-вид ги прави перфектни кандидати за сует, както и класическа кожа.

Но цветът е там, където ретро спорта блести. Опитайте марки и модели като "Ню Баланс", "Найки" Air Max 90 и "Рейбок Помпа", в комбинация от цветови комбинации. Харесва ми допълнителното и аналогично цветово съвпадение за перфектна обувка за изявление под джинси и риза. За костюми и блейзъри, запазвайте тона на неутралността на дрехите, ако искате цветни ретро крака. В противен случай, сивите, флорални и черни отпечатъци на обувките са страхотни и играят наоколо със съвпадащи цветни части от дрехите ви и с обувките.

Новата спортна маратонка

Nike Dart чорап

Тези маратонки са всъщност предназначени за активни преживявания във фитнес залата или за бягане отвън, затова внимавайте. Новите спортни модели включват Nike Roshe Runs и Adidas Ultra Boost; техните свръх цветни тонове - оранжево, зелено и синьо - електрифициращи гардероба на обикновения човек - ако са износени правилно.

Тези маратонки изглеждат чудесно съчетани с екипировка "за спорт": панталони за джогинг, неопренов бомбардировач и чай. Стойте далеч от спокойните джуджета, за да избегнете да изглеждате като боган и традиционното усещане за панталони за костюми не седи добре над активната атмосфера на тези обувки. Предлага се в цветове, които не са от флуоро, като неутрален помага при сдвояването на тези технически обувки за фитнес обувки при ежедневно износване.

Супер яхтен маратон

Сен Лоран

Супер яхт маратонките приемат основните си спортни ритници на ново, луксозно ниво, което позволява на мъжете да носят обучители с умно облекло. Макар че верните версии поддържат същия силует и функция като предишните типове, етикети като Givenchy, Валентино и Сен Лоран, които произвеждат в крокодилската кожа, кожата на понито и питън - правейки малко космат на кравешка крава, изглеждат доста често.

Цената на тези маратонки ги прави инвестиционни фигури и трябва да се третира внимателно - както бихте направили обувките за дрехи. Никога не ги носете във фитнес залата и не забравяйте да запазите екипа си на висок стандарт; лъскавината на тези обувки, седи умно под ежедневния костюм. Вземете чай или пуловер под якето, вместо копче с риза, а изрязаните панталони без чорапи добавят допълнителен ръб.

Авангардните "ектически" маратонки

Футуристичният стил на авангардните маратонки означава, че трябва да се внимава, за да изглеждате правилно. Не за всички видове стил на мъжете, обувките, направени от Рик Оуенс и Йохай Ямамото, са предназначени за онези, които са свикнали с парапланера, заглушен цветен вид, който е драпичен и с големи докосвания.

Тези ботуши често са в горната част на силуета и комбинират луксозни кожи със спортни, технологични тъкани за хибридно поемане на луксозния маратон. Подобно на снабдяването с екипировка, което те изискват, цветът на тези маратонки е най-добре в ярко бяло и твърдо черно, което позволява на обувките с форма на извънземни и техните външни материи.

СВЪРЗАНИ: Носенето на маратонки с костюм е билет за мъжете за Sartorial Freedom

1/24

Adidas

Истинска класика, Adidas предлага представяне, улично и луксозно сътрудничество. Има един маратон, който да е подходящ за всички, когато става дума за Adidas.

КУПУВА

2/24

Converse All-Star

Вероятно оригиналната маратонка Converse All-Star е гъвкава и дълготраен.

КУПУВА

3/24

Джак Пърсел

Първокласната версия на класическия Converse All-Star. Предлага се в платно и кожа.

КУПУВА

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията