Ръководство за закупуване на перфектния зимен аромат

Anonim

Точно както хората променят дрехите си с промяната на сезоните, редуването на аромата е също толкова важно.

Защо, питате? Когато летните аромати са за предпочитане свежи и освежаващи, зимните аромати трябва да се обвиват около вас като кашмирен шал, като в същото време напомнят за топлината на кожата ви.

Като сте в преходния етап на студените месеци, сега е идеалното време да изследвате тези свежи нови аромати и да въведете ясно изразена миризма, която драстично ще подобри вашия гардероб.

Къде да започна

Топлината причинява аромат да се разсее от кожата, засилвайки всеки аромат, който носите. Ето защо препоръчваме ароматът винаги да се прилага към пулсовите точки, тъй като това е мястото, където кожата ви е най-топла. Били ли сте също така някога се чудеха защо вашите крехки цитрусови плодове остават през лятото, но не изминават разстоянието през зимата? Има няколко причини за това.

Първо, ние покриваме тялото си още през зимата, така че нашата кожа не е толкова изложена. Благодарение на по-студения въздух, ароматът също няма да се разпространява около вас, както и през топлите сезони. Ароматът също така прилепва добре към влажната кожа, а при по-студено време нашата кожа е естествено суха. Следователно това го прави идеалното време за опознаване на най-ароматичните аромати.

Есенните аромати трябва да продължават да имат хрупкавост, така че да търсят ароматични или ароматни аромати. Когато температурата спадне още повече, помислете за богати дървесни аромати - такива, които ви карат да се чувствате като че ли седите пред ревящ лагер с огън, който кърмява вашето малцово уиски.

Най-добри аромати за по-студени месеци

P Frapin et al., 1697

В знак на почит към дядо си, Пиер Фрапин, Беатриче Койнтреуу започнала да разказва за интимното усещане на детския си дом. Колекцията от аромати е озарена от топлината, плодовете, цветята, таваните и простите удоволствия от детството й, които оцветяват душата на семейното имение в сърцето на областта Коняк. 1697 е богат и, разбира се, ухаещ аромат с пикантни нотки на ром, кожа и коняк.

Feuilles de Tabac От Милър Харис

Това е единственият аромат, който всеки човек трябва да притежава. Гарантирам, че всяка жена ще иска да ви дразни от врата ви, ако носите този аромат. Работя за Милър Харис в Лондон и аз бих дал този аромат само на мъже, които считам за достойни да дам тази сила.

Милър Харис е занаятчийска марка от Лондон, а парфюмерът Лин Харис създава аромат, който традиционно е вдъхновен от модерен обрат. Feuilles de Tabac е топла и леко лечебна с тютюневи листа, кубинско каскарило масло и малайски пачули. Господане, прилагайте внимателно. Дами, пазете се, ако мъжът ви носи този аромат.

Черно By Comme de Garcons

Черното е идеалният зимен аромат, ако не се страхувате да бъдете смели в избора на аромат. Тя е пушена, тъмна и като повечето аромати на Comme de Garcon, много необичайно. Кожа, брезови катран и черен пипер правят този аромат пристрастяващ, но странно успокояващ. Ако ви харесват леки морски аромати, Black не е за вас.

Съвети за извършване на последната ви зимна аромат

Има пет ключови съвета, за да получите най-доброто от вашия зимен аромат и това не изисква наука за ракетите.

# 1 Изберете по-тежък аромат
По-тежките аромати се справя по-добре с разрязването на студения, сух въздух.

# 2 Използвайте миещо средство за почистване или дезодорант
Това, което никога не искаш, е две силни миризми, за да се сблъскат и компрометират един друг. Използвайте неутрално измиване на тялото или дезодорант, за да се уверите, че само аромата е звездата на шоуто.

# 3 Овлажнява кожата преди приложение
Независимо дали става дума за овлажнител или не, това ще ви помогне. Любимата ми за мъже е овлажнител в кутийка като вазелин. Това е много мъжествен - просто се напръскайте и отидете. Няма нужда да се втриваш.

# 4 Нанесете аромата си на шал или коса
Това ще повтори миризмата на места, където е най-важно за вашата потенциална дата (и).

# 5 Вземете парфюм или парфюм в месеците на охладителя
Това ще се изправи срещу студа по-добре от одеколона за по-топлите месеци.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията