Guerlain L'Homme Idéal: Интензивен, чувствен и изискан

Anonim

Магията се случва, когато поставите двама емблематични парфюмеристи в една стая. Или поне това се случи, когато ръководителят на Guerlain Thierry Wassy и Delphine Jelk си сътрудничат за най-новия мъжки парфюм, L'Homme Idéal.

Впечатляваща и донякъде магнитна, Guerlain L'Homme Idéal съчетава увлекателен бадем с подправки и отличителен бергамот за дървесен, но ориенталски аромат, който наистина привлича вниманието ви върху първото полъх.

Ядрото на L'Homme Idéal се допълва от елегантна българска роза, скъпа смесица от кожени нотки, тонка и сандалово дърво и най-накрая се засилва с ликра и известната ванилия, която Guerlain е станала толкова известна.

В действителност, Guerlain също е една от малкото парфюмерийни къщи, които използват тази ванилова тинктура, основна съставка, получена от лабораторията Orphin, която използва техника, която се състои в нарязване на шушулките на малки парченца и потапянето им в алкохол, докато ароматът поеме красив топъл кехлибарен цвят.

"Вярно, възпроизвеждайки оригиналния ванилов шушулка и неговия овлажняващ сироп, той повишава и облагородява целия аромат, от върха към базовите бележки", казва Master Perfumer Thierry Wasser.

Съхраняван в бутилка с квадратни рамене, оцветена в мъгляви тауп, L'Homme Ideal на Guerlain е вид съблазнителен и възхитителен аромат, който без съмнение ще превърне главите на приятелите и любителите си.

СВЪРЗАНИ: 5 Essential Woody Аромати за мъже
СВЪРЗАНИ: 5 основни ориенталски аромати за мъже

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива