Козметичните марки, които не знаехте, бяха австралийски

Anonim

Шансовете са, че ако четете това, вече плащате справедливо внимание на грижата си и с право. Независимо от това, твърде много хора попадат в капана на купуване на изгодни продукти за пазаруване от супермаркета или на излишни суми за дизайнерска грижа за кожата от луксозен универсален магазин.

За щастие, както и с алкохола, дрехите и почти всичко, което си заслужава, множество страстни занаятчии от тук в Австралия започнаха да променят играта, като произвеждат най-добрите продукти за грижа за косата, които са достъпни за всички хора надолу,

Патрик

Конкурент от световна класа

Слабост от всеки среден продукт за коса, който някога ще намерите в рафтовете на супермаркетите, PATRICKS изкачи света на мъжката луксозна козметика със свой характерен аромат на усет и мъжественост. Мъжът зад името е местен и предприемач Бонди, Патрик Кид. След като притежава собствения си бръснар и свидетели на мъжете, които непрекъснато трябва да използват посредствени продукти, Кид решил да се заеме със собственото си търсене, за да създаде съвършенство на мъжката козметика. Продуктовата линия PATRICKS за продукти за коса е в крайна сметка родена със сериозна отдаденост за постигане на безупречна естетика и жизненост на косата чрез изискана тайна формулировка. Освен продуктите за коса, PATRICKS прави и шампоан и балсам с известни международни търговци, вариращи от MR PORTER до Barneys NY.

КУПУВА

Джентълмен Бранд Ко

Акцент върху вниманието към детайлите

Джентълменската марка е в челните редици на Aussie grooming сцена от известно време и причината за това се дължи до голяма степен на тяхната преданост към всяка съставка, която те влагат в своите продукти. Общото им предлагане е любезно изработена, но относително ясна гама грижа за кожата. Помислете за ежедневен овлажнител, съдържащ диворастящо яйце от какаду, биодинамично масло от макадамия и органични ботанически масла от цялата страна.

КУПУВА

Uppercut Deluxe

Роден от липсата на надеждни решения

Тъй като всеки, който е имал подстригване в ноктите, ще ви каже, че земята на приличните мъже за продукти за грижа за косата е сравнително барон. Uppercut е роден от този вакуум - продукт на двама куинсландъри, които бяха разочаровани от липсата на качествени местни продукти, които да отговарят на старинния бръснар, който те искаха да бягат. Останалото е история, а Uppercut е една от най-популярните грижи за мъже (и сега, грижа за кожата) в Австралия. Вероятно сте виждали, че Uppercut се продава в поне един магазин или бръснар наоколо, но не се забърквайте. Това все още е качествено оборудване.

КУПУВА

Чарлз + Лий

Новото момче на блока

Абсолютно новак на сцената, Чарлз + Лий избухна на сцената преди около година с цел да направи грижата за кожата ефективна, достъпна и най-важното, без маркетингов жаргон или глупости под всякаква форма. Цялата гама на Чарлз + Лий е без жестокост, направена в Мелбърн от органични, естествени съставки и направена само с сертифицирано от RSPO устойчиво палмово масло. Какво повече бихте могли да поискате?

КУПУВА

Пораснал Алхимик

Проектиран за двата пола

Докато Grown Alchemist е по-скоро всеобхватна марка за грижа за кожата и за двата пола, тяхната философия ги кара да си заслужават споменаването. Grown Alchemist комбинира пламенното желание да инжектира най-добрите ботанически продукти във всичките им продукти с ожесточена научна решителност, която контролира всеки аспект от начина, по който Grown Alchemist идва заедно. Дори и материалите на бутилката са внимателно подбрани, за да се гарантира, че нищо не замърсява внимателно изработените им напитки.

КУПУВА

Хънтър Лаб

Създаден, за да бъде прост и ефективен

Друга марка, базирана в Мелбърн, Хънтър Лаб е родена от желанието да направи грижата за кожата на мъжете проста, мъжка и ефективна още веднъж. Вдъхновен от вида на стил и опаковка, които могат да излязат само от място като Мелбърн, цялата гама на Хънтър Лаб е предназначена да възстанови лицето на човека на производителя на пари трябва да бъде чрез използването на най-добрите естествени съставки.

КУПУВА

Крал Браун

Австралийски фаворит

Както е известен като мащабируемия си съименник, King Brown Pomade бързо се превръща в любима марка помад около бръснарите и баните в Австралия. Всеки калай на King Brown се изсипва в Австралия, като се предлагат различни класически и матови покрития, които да отговарят на вашите специфични вкусове.

КУПУВА

Milk & Co.

От човека, който притежава много златни олимпийски медали

Независимо от това, което казахме преди, за марките за супер маркетинг, няма съмнение, че Milk & Co, мозъкът на австралийския олимпийски шампион по плуване Майкъл Клим, направи вълни в света на кожата за мъже през последните 9 години. Все още произведена в Австралия и произведена от 95% натурални, морски съставки, Milk & Co осигурява перфектната гама на входа за всеки, който иска да започне да се грижи правилно за кожата си, без да разбива банката.

КУПУВА

доблест

Викингската връзка

Valor използва викингския подход към грижата за бръснене и брада, както се вижда от неговата цялостна северно-тематична опаковка. Какво означава викингският подход? Това означава естествени, органични, вечни продукти, които подкрепят традиционната бръснене на четки и бръсначи. Всеки продукт Valor, от сапун за бръснене до измиване на тялото, е ръчно изработен в Байрън Бей и не съдържа палмово масло, химически аромати, парабени или синтетични пенообразуватели.

КУПУВА

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива