Чудесни часовници за мъже, когато имате между $ 1,000 и $ 2,000 да прекарате

Anonim

Не се заблуждавайте, има много неща, които трябва да се постигнат в гамата от часовници за мъже под $ 2 000. Дизайнът, движението и марковото наследство имат важна роля в тази сцена и сме тук, за да ви покажем някои от най-добрите удари за вашия долар, който трябва да предложите.

SevenFriday V3 / 01

V3 / 01 от SevenFriday е един от най-странните начини да разкажете за времето, което ще видите в тази ценова група. Използвайки принципа им "Additioner", часовете се съпоставят с диск в средата с надпис +0, +4 и +8, а индикаторът 120 градуса е отбелязан от 0 до 4. Осъществено от много уважавания и издръжлив Miyota 82S7, часовникът също включва индикатор за ден / нощ и секунден диск, който работи и върху принципа на добавката, който използва часовете. Също така е от значение строителството на часовника, който играе с визуални елементи и материали, за да направи много футуристичен външен вид за първокласно присъствие на китката.

КУПУВА

Alpina Seastrong Diver 300 Автоматично

Alpina Seastrong Diver 300 Automatic е много функционален гмуркач с невероятно четлив диск и големи ръце. При 300 м водоустойчивост, той със сигурност е инструмент, който се използва във водата и също е обект на красота от водата. Като кимване към традиционното часовникарство, Seastrong Diver 300 Automatic се задвижва от механично самонавиващо се движение AL-525 с 38 часов резерв на мощност. Силен частен гмуркане предлага от тази ценова категория с история марка.

КУПУВА

Фредерик Констант Хорологичен смартфон

Horological Smartwatch е свързан часовник, който показва информацията си по-скоро чрез ръце, отколкото чрез цифров дисплей. Това прави дизайн, който прави часовника много по-скромен и елегантен, отколкото повечето интелигентни устройства на пазара. Осъществено от технологията Motion X в движението MMT-285, Horological Smartwatch се отличава от съвременниците си с 25-месечен живот на батерията, който се захранва от традиционната батерия за часовници. Той е в състояние да проследява вашите фитнес цели, както и да може да синхронизира времето с свързания телефон - никога не трябва да настроите времето дори когато пътувате.

КУПУВА

Джънханс Макс Бил Автоматик

Прилагайки принципите на дизайна на Bauhaus в часовниците, Max Bill Automatic отдава почит на часовниците и ръчните часовници, създадени от човека за марката. Изключителен художник, скулптор и продуктов дизайнер, Макс Бил остави своя белег на колекция часовници, която показва невероятно количество простота и елегантност. Max Bill Automatic е произведен в Германия и е механичен, самонавиващ се часовник, който показва само часове, минути и секунди с красив черен диск и 38-милиметрова кутия от неръждаема стомана. Референтен номер 027 / 3400.00 е този, който следвате.

КУПУВА

Longines Conquest Heritage

За историческа точност в тази ценова група е трудно да се премине към наследство на Longines Conquest. Въз основа на модели от 50-те години на миналия век, наследственото наследство е веренно възпроизвеждане до размера на камерата 35 мм и дори кристала, използван в неговата конструкция, известен като кристал хсалит. Поставяйки механично, самонавиващо се движение в корпуса от неръждаема стомана, Conquest Heritage със сигурност ще угоди на онези, които обичат реколтата.

КУПУВА

Laco Fliegeruhr тип B, Дортмунд

Лако има дълга история в производството на известните пилотни часовници - исторически големи, четливи и точни за пилотите от 30-те и 40-те години. Моделът Fliegeruhr Type B Dortmund определено е голям, идва в диаметър на корпуса от 45 мм. Плъзгачът е емблематичното оформление тип Б с минути, маркиращи външната страна на диска и часовете на вътрешния пръстен, което прави часовете и минутите лесни за четене. Fliegeruhr Type B Dortmund се задвижва от ръчно навит механичен ход, обвързвайки рекорда на пилотите, които гледат заедно.

КУПУВА

Орис BC3 Разширено - дата на деня

Продължавайки с темата на часовниците "Пилот", Oris BC3 Advanced - Day Date е по-модерен във външния си вид, с ъглови калъфки и осезаеми корони. Предлага се в много различни формати, сред които един със стар свят, синия циферблат и скритото изцяло черно калъфче и набиране. Изработена от механичен самонавиващ се Sellita SW 220-1, BC3 Advanced Day Date е красив часовник, който е изключително универсален и представлява добра стойност за парите; мъдър избор за онези, които търсят часовник, който просто изглежда добре с ежедневните си изпълнения.

КУПУВА

Casio G Шок MR G

Заедно с "Швейцарската армия нож" на часовника свят, MR-G серия от Casio е един от най-многофункционалните часовници на планетата. Той разполага с Dual Dial World Time, който показва две часови зони едновременно заедно с хронограф, таймер за обратно отброяване и LED индикатор за нощно виждане и аларми. Обвит в лек титанов с гривна, конструкцията "Трудно придвижване" и структурата "Clad Guard" означава, че тя може да отнеме най-трудното от удари и все още да продължава да рита. Функционални и здрави с добър външен вид, за да стартирате, MRG-G1000D-1A е всичко, от което се нуждаете.

КУПУВА

Stowa Marine Original

Спомняйки се за палубния часовник от началото на 20-ти век, Stowa Marine Original се изработва в Германия и поставя джобния часовник на китката. Неговият бял циферблат и арабски цифри правят часовника изключително лесен за четене, докато в корпуса от неръждаема стомана е ръчно намотаващ Unitas 6498-1, надеждно движение на джобни часовници, което свързва наследството на това парче заедно.

КУПУВА

TAG Heuer Формула 1

Ако има часовник, който да започне да събира колекция, това вероятно ще бъде. Формула 1 на TAG Heuer е чудесно парче, с което всеки да започне да пътува по хоролога. Той се отличава с непосредствено носеща се гривна от неръждаема стомана, черен циферблат и водна устойчивост от 200 м. Това е типичният ежедневен часовник, перфектен с нещо случайно или нещо по-формално.

КУПУВА

Tissot Seastar 1000 Powermatic 80

Друг гмуркач с добър външен вид и страхотна цена е Tissot Seastar 1000 Powermatic 80. Часовникът съчетава добре познатия стил на гмуркача с интересен ход и е оборудван с корпус от неръждаема стомана и каучукова каишка. Seastar 1000 има 300 м водоустойчивост и е снабден с керамичен панел и сини цветови акценти, които придават малко поп на черния диск. Под калъфа е движението Powermatic 80, с 80 часа резерв на мощност, необичайно в часовника от този ценови диапазон, но със сигурност е много добре дошъл.

КУПУВА

Кристофър Уорд C9 5 дни автоматичен

Елегантен часовник с обрат, Кристофър Уорд C9 5 Day Automatic е невероятно добър часовник от швейцарски произход с британски произход. Това, което го отличава от всичко останало, е неговото движение. SH21, поставен в корпус от неръждаема стомана, има 5 дневен резерв на мощност, практически нечувствителен към тази ценова точка. В комбинация с красив синя ролка и кафява каишка, това е чудесен часовник с иновативно движение, с което всеки човек може да се влюби.

КУПУВА

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива