Парижката почивка на Givenchy е сладкото усещане за бягство

Anonim

Всеки човек със стил заслужава почивка. Миг за спиране, дишане и отделяне на известно време. Последният мъжки аромат на Givenchy ви дава точно това в "Парижката почивка".

Изображение на това: човек, който оставя забързания си живот зад гърба си, за да се наслаждава на приятна ескапад по река Сена. Главите се обръщат и минувачите са очаровани в еднаква степен от неговата несклонност и елегантност, тъй като той никога не губи поглед от най-важното: добри нрави и стил.

Парижката пауза на Givenchy е свежата дървесна пътека, останала зад този джентълмен - сладкия аромат на бягство. При първото вдлъбване Парижката почивка е безспорно сладка, с естествено излъчване на смес от лимонови пайети и свеж, почти солен блясък от непалски мента.

Ароматно сърце от градински чай разширява свежестта на аромата, разгръщайки се като очарователна усмивка в чувствена дървесина, сладко разговорена от елегантния хайтийски ветивер и амброксана.

Бутилката в кристално ярко бледосиньо е украсена със скица на Сейн, близо до l'Ile de la Cité, където се намира катедралата Нотр Дам.

Далеч от артефактите на земния живот, Парижката почивка на Givenchy е за пътуващия джентълмен, който жадува за интензивна свобода, неограничено безразличие и форма на предаване. Няма нищо като добър ден.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива