Вземете вдъхновение с тези 50 начина да скални стрели за почти всеки случай

Anonim

Stripes са основно мъжки костюми за почти всички, но не всички ленти са създадени равни. Разтърсването на ивици е за избора на подходящия вид за вашия тип тяло, съответстващ на вашето облекло съответно и намиране на баланс между смели и консервативни.

Имаме вътрешната лъжичка за това как да носите ивици, плюс галерия за вдъхновение, ако имате нужда от малко допълнително насърчение.

Пръчици с костюми

Най-лесният начин да се включат ивици в принадлежността е, разбира се, костюмът. Костюмът е корпоративен гардероб, но в наши дни това прави и завръщане в извън офиса. Това вече не е така, както обикновено, за костюм с костюм - сега е чудесен, смешен поглед, който може да бъде изненадващо модерен и приключенски. Ето как да го носите:

  • Отидете на твърда цветна риза, ако искате нещо просто и елегантно. Сравнете цвета на ризата с цвета на щипката, за да издърпате погледа заедно. Направете всичко отгоре с вратовръзка с мека шарка.
  • Ако искате да се откроите, отидете дръзки с ивици по ивици. Да, можете да смесите рисувана риза с райе (но не отивайте никъде близо до раирана връзка, ако го направите), при условие, че избягвате да комбинирате ивици със същата ширина.
  • Ако ивиците са твърде над върха за вашите вкусове, но все още се чувствате малко опиянени, опитайте гинхалска риза с твърда вратовръзка.

Интелигентен случай

Първо трябва да разберете кое е най-умното непринудено ежедневие - и, късмет за вас, вече сме написали ръководство, което да ви помогне да направите точно това. Накратко, това, което гледате, са блейзъри, копчета за копчета, тийзове, киносци, тъмни дънки и специални къси панталони. Умните случайни обувки могат да бъдат най-много от Оксфордс до Converse, в зависимост от случая, просто се отклоняват от всичко, което изглежда, че принадлежи към фитнес залата. Има няколко начина, по които можете да включите ивици в интелигентен случай:

  • Когато става дума за плетива и тениски, отидете за хоризонтални ивици. Класическата бретонна лента е перфектна за облик, който пресича линията между официалната и спокойна. Имайте предвид, че ще искате да се обличате за вашия тип тяло. Хоризонталните ивици са най-подходящи за мъже с високи, тънки рамки. По-късите и / или по-тежки тела ще бъдат подчертани по всички неправилни начини чрез хоризонтални ивици.
  • С плетене, тънки вертикални ивици са начин да отида. Колкото по-широка е ивицата, толкова по-малко стилна е. Ризата, която смесва ивици с различни тегла и цветове, е изтънчена опция. Вертикалните ивици създават илюзията за височината и правят тялото да изглежда по-рационализиран или по-тънък.
  • По-обикновените мъже може да искат да експериментират с панталони с райе. Това е възможно, стига да имате увереност да я издърпате и внимателно да разгледате останалата част от екипажа.

Отпуснат плаж

По плажовете практически бяха направени ивици. Морските асоциации ги правят идеален избор за ден на релаксация от или по водата. В този момент вашият външен вид е толкова небрежен, че можете свободно да правите всичко, което искате, но все още има няколко правила, които си заслужава да се следват:

  • Сините и бели ивици работят най-добре. Това е класически поглед. Не може да се обърка.
  • Изберете раирани къси панталони или рисувана тениска, но не и двете. Само защото сте опънати на пясъка, наслаждавайки се на слънцето и сърфирате (или облечени да изглеждате така, сякаш бихте могли да бъдете), не означава, че можете да отхвърлите всяко усещане за уважение.

Кликнете в нашата галерия за вдъхновение на момчета, които правят ивици за повече идеи за това как да се наслаждавате на този вид.

1/50

2/50

3/50

Интересни Статии

Най-добрите кожени якета за мъже, които да носят точно сега

Апартаментът на съвременния футболист Дрийм

Най-достъпните маркови костюми за мъже на бюджет

Момичета в дъжда От Реми Коздра и Касия Бацулис [NSFW]