Безумни съвети Всеки човек трябва да избягва да получи лоша прическа

Anonim

Вчера получих много лоша прическа. Беше 30 минути и хиляди фоликули никога няма да се върна. Това, което влошава нещата, би могло да бъде избегнато, ако бях говорил. За протокола се върнах, за да го оправя. Това още по-зле.

Добрата прическа, от друга страна, е просветляващо преживяване. Променящи живота, дори. Вида на промяната на живота, който ви кара да искате да отидете на Oprah и да скочите на дивана, докато говорите за това.

Тайните за получаване на диван-скок-достоен рязани са подготовка и комуникация. Първо, знайте какво търсите. Голямата прическа ще направи:

  • Изчертайте фокуса от по-малко желаните черти на лицето и подобрете най-добрите си функции
  • Нямат линии, тъмни петна или други видими точки на разграничаване
  • Следвайте естествената си коса колкото е възможно повече
  • Изглеждайте добре с или без продукт, въпреки че все пак може да изглежда най-добре с малко помощ

Аз съм в средата на получаване на лоша прическа на картинката pic.twitter.com/MKOoIDl26K

- Суши Монстър (@ Сушимонстър) 27 март 2018 г.

Знайте какво ви подхожда (преди да влезете)

Това е един от онези редки случаи, когато се взирате в огледалото, което служи за цел, различна от кърменето на суетата. Запознайте се с геометрията на лицето си, преди да изберете подстригване.

Различните структури на лицето са подходящи за различни стилове на прическа, затова отбележете формата и размера на лицето, главата, косата и гърба на косата. Знаейки как расте косата ви и седи на главата ви, ще можете много по-лесно да се потопите и да опитате нещо ново. Чувствайте се свободни да вземете няколко себе си, ако ви помага. Няма да разберем.

Про съвет: Един добър стилист ще може да помогне с това. Фризьор, който познава нещата си, може да ви препоръча правилното нарязване за формата на главата и косата ви. Когато откриете някой, на когото можете да се доверите, задръжте за скъп живот - удряхте един от джакпотите на мъжката козметика.

Вземете вдъхновение (преди да влезете)

Въпреки че всичко по-горе има значение, също е полезно да дойдете на масата (всъщност, да направите това "столче") с нещо конкретно в ума. Чия коса е толкова добра, сериозно си мислихте, че ги скалпирате и хирургически прикрепвате косата към главата си? Донесете картина на вашия стилист (оставете скалпела у дома). Да имате ясна представа за това, което искате да постигнете, улеснява и двамата ви.

Pro Съвет: Дръжте го близо до дома. Ако имате дебела, къдрава коса, не правете снимка на нещо хубаво и прави. Работете с естествената си коса, а не с нея. Ще се избавите от мъката, ако търсите космическо вдъхновение от господа с подобни типове коса, косми и фигури.

СВЪРЗАНИ: 20 галерии с вдъхновение за прическата на мъжете

За добросъвестност говорете

Приятелката ви означава добре, когато се опитва да ви даде съвети за стил, но учтиво отклонява приноса си (и ако всичко останало се проваля, напомни й за хлабавата му прилягане, която щеше да хвърли, ако се опитате да решите кои обувки и чанта вървят с роклята, която носи ).

Тя може да се опитва да ви превърне в идеализирано изображение в главата, което в действителност не е практично или ласкателно за вас.

Също така, не се страхувайте да говорите с вашия нож. Ако намаляването, което получавате, не изглежда да е това, за което сте се съгласили, кажете нещо. Колкото по-скоро сте оставили стилистката да разбере, че нещата започват да се развиват, толкова по-лесно могат да се върнат в дясната. Един грешен скъсване е спасен.

Всички погрешни изрязвания говорят за определена фоликуларна гибел и вероятно се налага да се върнат отново.

Имате добре запасен арсенал от продукта

Постигането на добро изрязване е само част от процеса. Ще излезете от салона, като например да се разхождате по червения килим, да нарязвате и да стигнете до съвършенство, но усилената работа на фризьора ви ще бъде изтрита, веднага щом се качите в душ, удари в салона или срещнете силен силен порив на вятъра. Заредете всички основни продукти за коса, които ще трябва да запазите новия ви вид непокътнат.

Про съвет: Вземете нискодохождения от стилиста си, преди да тръгнете. Той може да ви каже точно какво ще ви е необходимо, за да възпроизведете свежия вид на салона и да се уверите, че се прибирате вкъщи с продукти, които допълват вида на косата ви.

СВЪРЗАНИ: Най-добрите продукти за мъже за коса на пазара днес

Програмиране на регулярни настройки

Навременността е до (половата) благочестие. Това, което разделя професионалния спортист от любимия уикенд, е практика и посвещение; това, което разделя добре подготвения човек от новобранец, е поддръжката. Не стигате до горните етажи, без да влагате в работата. Един добър стилист вероятно ще ви препоръча назначаването на всеки 4-6 седмици, за да ви гледам подигравателно, но проверете с вашите, преди да заминете за спецификата на вашата поддръжка.

С най-лошия сценарий: Значи имате лоша прическа? Добрата новина е, че ще отскочи. Другата добра новина е, че можеш да го поправиш. Лошата новина е, че поправянето на неприятно изрязване изисква сериозно умение - с други думи, да го оправиш от човека, на когото първо трябваше да отидеш, и не се опитвай сами, освен ако не планираш да отидеш на плешив Брус Уилис,

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива