Флойд Мейуедър откъсва от публикуването на стриптийзърите, показва вместо това $ 18 млн

Anonim

Трафите през Floyd 'Money' на социалните медии на Mayweather и често ще бъдете посрещнати със снимки на живота на средния милионер. Бързи коли, бързи джетове и безполезни изяви на консумация.

Изложение А.

#moody credit credit: @moneyyaya Музика от: @otgenasis

Публикувано от Floyd Mayweather (@ floydmayweather) публикация на 1 юни 2018 г. в 4:36 ч. PDT

Когато Мейуедър не натрапва непрекъснато собствената си стриптийна империя на "Инстаграм", той може да бъде намерен, показвайки най-новото си благоволение. И това най-ново блаженство приема концепцията за мъжки бижута на съвсем ново ниво с цена от 18 милиона щатски долара.

Изработена от базираната в Ню Йорк компания "Джейкъб и Ко", часовникът "Милиардерът" разполага с 260 карата диаманти, изрязани от смарагд, оградени на ремъка и лицето. По време на разкриването му през 2015 г. публикуването на онлайн гледане "Блог за наблюдение" го описва като парче, в което "Комфортът наистина е до темата".

"Никой цар не е похвалил комфорта да носят тежка част от позлатен метал на главата си", продължава той.

"Ако сте привилегировано лице, което носи милиардера Jacob & Co., вярвам, че имате задължението да го направите, за да предупредите хората около себе си за това кой си, а това задължение се простира до големината и обема му . "

Това мое ново часовник, наречено "The Millionaire Watch". Ако не знаете за това, Google Billionaire Watch. Това е 18 милиона долара на цената. Купих този часовник от най-добрия бижутер в света, с ръце надолу @ tadashi1980. Той има по-добри цени от всеки друг бижутер, който някога съм правил бизнес с някога и ми се доверява, купих бижута от всеки бижутер в Ню Йорк, Вегас, Лос Анджелис, Детройт, Хюстън и Маями. Оттук нататък купувам само от @ tadashi1980 огън ваш бижутер и наемане @ tadashi1980 Следвайте страницата му сега.

Публикувано от Floyd Mayweather (@ floydmayweather) публикация на 27 юни 2018 г. в 7:53 ч. PDT

Естествено часовникът в никакъв случай не е фин. Той измерва масата на 58 x 47.5 мм и се задвижва от ексклузивно движение "Tourbillon" на ръчния калибър на Jacob & Co. Майуедър също се възползва от снизходителната възможност да похвали най-новия си бижутер, който сега твърди като "най-добрият бижутер в света" благодарение на ненадминатата сделка.

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива