Фитнес експерт разкрива тайната, за да се изплъзваш в твоите двадесетте години

Anonim

Млади човече, е време да поговорим. Фриволните 20-те години е десетилетие, изпълнено с (лошо) приключение, експериментиране и растящо в човека. На това пътешествие човешкото тяло с двадесет и нещо е изправено пред редица противници, често пъти самопричинени и напълно избегнати. Но това е, че това, което е младо, е всичко за правилно?

Говорихме с двама експерти в сферата на здравеопазването и фитнес, за да се справим с неотложния въпрос за това, което често се случва с тялото ви през 20-те години и как можете да се грижите за него, за да се гарантира, че той ще се бори безпроблемно и след тридесетте години.

Задайте рутинна процедура и се придържайте към нея

Това не е нашето намерение да бъдем майчини в D'Marge, но когато квалифициран фитнес експерт подчертава необходимостта да се придържате към план за игра, вероятно би трябвало да обърнете внимание. Йордан Пондър, основател на Transform Health в Сидни, казва, че най-голямото безпокойство за мъжете в 20-те им години е балансирането на социалния живот с редовните упражнения. Не се заблуждавайте, като мислите, че тялото ви може да победи, тъй като е в основата си.

"Отскачате назад, но това е така, защото стресът не е толкова висок", казва Пондър. "Нещата ще започнат да викат в края на 20-те години, когато стреса и отговорностите се увеличават". Мислете за закупуване на имот, поемане на ежедневния натиск на работа и управление на взаимоотношенията.

Когато става въпрос за поддържане на 20-те тяло в най-добра форма, е жизненоважно да се упражнява всеки ден в продължение на поне един час с достатъчна интензивност. Това може да се случи под формата на сесия за фитнес, пик или плуване. Това ще гарантира, че енергийните нива остават последователни във време, когато метаболизмът на човека забавя голямото време в края на двадесетте години.

Просто казано, "въведете рутина, за която отговаряте. ПТ срещи, лични класове, които сте резервирали в теб, не може да пропуснете, вторник велосипед

,

да бъдете подведени под отговорност чрез рутина е важно ".

Увеличете диетата си

Поддържането на проверка на вашата диета от двадесетте години ще гарантира, че тялото ви има всички необходими хранителни вещества, за да стимулира имунната ви система. Едно голямо недоразумение в тази възрастова група е тяхната степен на смъртност.

Здравословно и балансирано хранене е всичко, което е необходимо, за да се гарантира, че лесно се избягват заболявания, които могат да бъдат държани в залив. "В хранене, закуска сутрин всеки ден. Нещо, което можете да направите, за разлика от яденето, което се превръща в тенденция в наши дни ", казва Ponder.

"Също така ограничавайте приема на алкохол до два дни в седмицата и не позволявайте на социалните напитки да се появяват повече, отколкото трябва."

Поддържайте вашето психично здраве

Д-р Зак Търнър от клиниката "Привее" казва, че от всички възрастови групи на мъжете, мъжете в техните двадесет години са най-вероятно да умрат от самоубийство, автомобилни произшествия или предотвратими наранявания.

От първостепенно значение е, че мъжете в тази възрастова група говорят, когато се борят психически. Това ще доведе до по-дълъг и по-здравословен живот, според Търнър.

"Когато става дума за мъжете на двадесетте години, не се страхувайте да се питате взаимно и с приятели как се справят психически. Изхвърлянето на нещата с "това е добре" е един от начините да се види разбирането на психичното здраве ".

Опитайте Headspace, за да запазите мозъка си под контрол. Лесно е да следвате ръководената медитация.

Изберете правилния вид алкохол

Вярвайте или не, младите мъже ще пият големи количества в двадесетте си години и има правилен и грешен начин да го направите. Когато навлизате в професионалната работна сила или в модерната предприемаческа сцена в 20-те си години, обичайният факт е, че бизнесът се извършва с помощта на алкохол.

"За младите хора, опитайте да пиете малко по-малко от евтиния алкохол и да го харчите за нещо малко по-скъпо; алкохол, който е дестилиран по-добре и има по-малко консерванти като 100% агаве текила. Добрата текила е най-малко обработеният алкохол, така че не ви оставя с махмурлук ".

"На този етап става все по-умен. Научете как да възстановите по-добре. Много хора прекарват това десетилетие на седмична основа. Направете тренировка, когато можете и не можете да отмените и да намерите някои лековити лекчета, които работят за вас. "

Ако сте склонни към махмурлук, най-хубавото, което трябва да имате сутрин, са яйцата. Тауринът също помага за намаляване на гаденето и главоболието.

Управление на самоличността

Голяма част от поддържането на здравето на двадесетте е свързано с управлението на самочувствието. С откриването на наркотици и алкохол за първи път през това десетилетие без съмнение ще има увеличен шанс за нараняване или смърт.

"Изглежда, че сме по-рискови за този период от време", казва д-р Зак Търнър.

Неговите насоки за оценка на самоувереността в 20-те ви години са следните:

  • Поставете системите на място, така че не можете да поемате рискове или толкова много рискове
  • Знайте какви лекарства приемате. Самостоятелните тестови наркотици са безплатни или абсурдно евтини и вие се нуждаете само от част от хапчето, за да го тествате, за да определите дали това е MDMA или нещо, което потенциално може да сложи край на живота ви
  • Ако рискувате да направите халюциногенни лекарства, направете го в контролирана среда или някъде, където не можете да се нараните

Обърнете внимание на промените във вашето тяло

Повечето мъже в техните двадесет години ще имат тяло, което е в основата си. Ако установите, че имунната Ви система е слаба през това време, вероятно ще попаднете в групата на тези, които работят неуморно, преди да си починат в чужбина. Това е мястото, където се появява болест. С други думи, може да имате младо и устойчиво тяло, но не можете да избягате от сън и почивка. Тялото изисква от него да се ремонтира, да се бори с вирусите и да се възстанови.

Една друга област за наблюдение на промените на тялото ви е по време на въвеждането на протеин в тялото.

"Не мисля, че всяка добавка към протеини е бърза добавка е от решаващо значение", казва Търнър.

"Четенето на гърба на протеинови прахове и напитки е задължително, защото в повечето случаи са пълни с глупости. Ние остаряваме повече, защото имаме диета с високо съдържание на протеини. "

Що се отнася до кожата, то отдавна се играе в Австралия. Слънцето изгаря в по-малките ви години, особено през тийнейджърските години, масово предразполага мъжете към меланоми по-късно в живота.

"Много повече от другите години, това е, когато прекарвате по-голямата част от времето си на слънце", казва Търнър.

По въпроса за проверката на простатата през това десетилетие, експертите казват, че все още не е необходимо. Вместо това младите хора трябва да задават въпроси за семейната си история и да говорят за това кой е болен, когато са болни и защо са умрели.

"Ако имате чичо, дядо и някой друг, който е умрял от рак на червата, вероятно трябва да говорите с лекар относно това. Изгответе какви неща са се объркали в семейството и дали сте склонни към диабет, рак и дори плешивост. Става въпрос за предотвратяване на бъдещето. "

"Научете за тялото си, но не се опитвайте да го диагностицирате чрез Google."

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива