Най-добрите часовници, които можете да получите под $ 1,000 точно сега

Anonim

Никой не е роден богат. Добре, някои са, но за останалата част от нас има преходни часовници - часовниците, които въвеждат пътуването в огромния свят на прецизното отчитане на времето.

Говорим за магическата марка от $ 1, 000 - ценова точка, която показва часовници с различен характер и определено качество на строителството, без да се разбива банката.

Пилотен хронограф Alpina Startimer

Ние просто ще излезем и ще го кажем. Ако не можете да си позволите голям пилот на IWC, тогава пилотният хронограф Alpina Startimer е часовникът, който ще получите. Часовникът представя много сходна естетика без големия ценови номер, докато все още е швейцарски. Търговията? В калъф от неръждаема стомана от 44 мм се намира кварцовото движение Alpina caliber AL-372, вместо автоматичното движение. Движението "Алпина" все още върши чудесна работа, въпреки че има хронографски функции, които показват 60 секунди, 30 минути и 1/10 от секундата. Часовете, минутите и секундите ръцете, включително маркерите, са завършени в бяло, за да контрастират с поразително синия навигатор. Часовникът е полиран с устойчив на надраскване сапфирен кристал и кафява кожена каишка с контрастно шевове.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 44 мм
Функции: хронограф, дата, час, минути, секунди
Водоустойчивост: 100м

КУПУВА

Хамилтън Хаки Поле Titanium Watch

Присъединете се към тъмната страна, без да разчупите банката. Часовникът Khaki Field на Хамилтън има 42 мм черен PVD титанов корпус и фиксиран черен титанов панел, свързан с черна текстилна лента. Черният диск има контрастни светлинни ръце и арабски цифри, които също са с 24-часови маркери. Допълнителните функции включват прозорец за дата на 3-тия знак, задвижван от автоматичното движение H-10 на Хамилтън с 80-часов резерв на мощност. Не е лошо предложение за швейцарски часовник под $ 1000 марка.

Случай: Титан
Размер: 42 мм
Функции: Дата, час, минути, секунди
Водоустойчивост: 100м

КУПУВА

Фредерик Констант Хорологичен смартфон

Тези, които обичат розовото злато, но не и цената, могат да изберат този швейцарски неръждаема стомана, предлаган от Frederique Constant. Калъфът от 42 мм е завършен с розов златен тон и е снабден с метално таблово-синьо копче и кожена каишка от алигатор. В тази ценова точка ще трябва да се установите с фиксиран панел, но това не би трябвало да е прекалено проблем, като се имат предвид подробностите на часовника. Розовите златни ръчички и редуващият се индекс и римските цифрови часови маркери правят класически погледнато парче допълнително дефинирано от комбинирана дата / 1/100-и второ под-набиране от 6 часа. Движението се сортира с кварцово движение Frederique Constant калибър FC-285 и завършва с устойчив на надраскване сапфирен кристал.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 42 мм
Функции: Дата, час, минути, секунди, календар
Водоустойчивост: 50м

КУПУВА

Фарър Картър II

Очарователният дизайн и функционалност са победителите тук, като Carter II GMT се превръща в привлекателна възможност за пътуващите. Има двойни функции за време и дата, задвижвани от швейцарското движение на Ронда 515, 24 часа, докато четката от черна неръждаема стомана, поставена на 39, 5 мм, го прави удобен за носене. На диска има надпечатани цифри, контрастиращи с богат черен тон с два тона. Цялото парче се полира със солидна бронзова корона, стъкло със сапфирено покритие и кожена каишка.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 39.5мм
Функции: GMT, час, минути, секунди
Водоустойчивост: 5ATM

КУПУВА

Glycine Airman SST 12 Автоматично

Това е приличен пример за достъпен часовник със сребърна тона, придружен от сребърна гривна. Капацитетът от 43 мм от неръждаема стомана липсва в подвижния панел, запълва със сложни подробности върху синя градиент. Светлините ръце със сребристо тон, индексните маркери и 24-часовите маркери на външния ръб правят оригинално изглеждащо парче. Има и дисплей за дата на маркировката от 3 часа, управляван от автоматичното движение. Швейцарският часовник е завършен с устойчив на надраскване сапфирен кристал.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 43 мм
Функции: GMT, календар, час, минути, секунди
Водоустойчивост: 200м

КУПУВА

Gucci GG2570

Модните приятели не трябва да харчат големи, за да придобият стилен часовник. GG2570 на Gucci предлага кутия от неръждаема стомана с диаметър 41 мм, която съдържа надеждно кварцово движение. Функциите на това парче включват часове, минути и секунди, ръце в сребро, контрастиращи срещу черен диск. Има и прозорец за дата на марката от 6 часа. Часовникът е завършен със зелена и червена найлонова лента.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 41 мм
Функции: Дата, час, минути, секунди
Водоустойчивост: 100м

КУПУВА

Отдел "Бармфорд Гледай" Мейфеър

Класическата простота е темата, която стои зад офертата на отдел Bamford Watch, която е под $ 1, 000. В 40-милиметрова четка от неръждаема стомана има Miyota 2035 кварцово движение и гладък черен циферблат с бели индекси Super-LumiNova. От външната страна има еднопосочен въртящ се панел, сапфирен кристал и черна кожена каишка. Не е зле за британско производство в тази ценова точка.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 40мм
Функции: час, минути, секунди
Водоустойчивост: 10 бара

КУПУВА

Капитан на океана на МИДО

Швейцарецът MIDO добавя леко докосване до екстравагантност с розовото си позлатена неръждаема стомана. Има еднопосочна въртяща се розово позлатена рамка с черен горни пръстени, която се влива добре в черно колелце с ръце със сияен розов златен тон и индикаторни часовници. Автоматичното движение Caliber 80 предоставя 80-часов резерв за захранване, както и хронограф, голяма дата, ден, час, минута и малки втори функции. Устойчив на надраскване сапфирен кристал и черна гумена каишка гарантира, че часовникът може да издържи на активен начин на живот.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 42.5 мм
Функции: igdte, ден, час, минута, малка секунда
Водоустойчивост: 200м

КУПУВА

Baume & Mercier Класима

Baume & Mercier придава невероятен вид на достъпно парче с подходящо нареченото Classima. Калъф от неръждаема стомана с диаметър 40 мм, съчетан с черна кожена каишка, е само началото. Часовникът идва с бял циферблат със сребърен тон ръце и индекс на часовника, докато римски цифри маркират позициите 3, 6, 9 и 12 часа. Има и показване на дата в 3-та позиция. Прецизното кварцово движение и устойчиви на надраскване сапфирни кристали завършват часовника добре.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 40мм
Функции: Дата, час, минути
Водоустойчивост: 50м

КУПУВА

Топка пожарникар автоматичен

Ball носи швейцарската естетика на играта със своя Fireman Automatic, мъжко парче, което показва традиционния стил. Чантата от 40 мм от неръждаема стомана е съчетана с гривна от неръждаема стомана. На черния диск има осветяващи часове на сребърния тон и минни ръце, докато секунната ръка е ярко жълта. Има и показване на дата между позициите от 4 и 5 часа. Часовникът на топката се задвижва от автоматично движение с 38-часов резерв за захранване.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 40мм
Функции: Дата, час, минути, секунди
Водоустойчивост: 100м

КУПУВА

Реймънд Уейл Фриъллансър

Поразително парче в този сегмент от Raymond Weil идва под формата на по-голяма кутия от неръждаема стомана с диаметър 42.5 мм, снабдена с черна гумена лента с контрастно червени шевове. Синият циферблат изисква внимание със сребърни ръце и арабски цифрови часови маркери, докато минутните маркери украсяват външния ръб. Автоматичното придвижване дава 38 часа резервно захранване, докато устойчивият на надраскване сапфирен кристал запазва нещата, които изглеждат нови за това швейцарско парче.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 42.5 мм
Функции: Дата, час, минути, секунди
Водоустойчивост: 100м

КУПУВА

Oris Artix Автоматичен

Друга пълна неръждаема стомана, която се представя добре в тази ценова точка, идва от Орис. Чантата от неръждаема стомана от 39 мм е снабдена с гривна от неръждаема стомана. Централният елемент е синият циферблат със светли ръце и индекси със сребърно-тон и арабски цифрови часови маркери. Автоматично движение Oris калибър 733 с 38-часов резерв за захранване се използва за осигуряване на дата, час, минута и секунди за този швейцарски парче.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 39мм
Функции: Дата, час, минути, секунди
Водоустойчивост: 100м

КУПУВА

Шинола Гардиън

Нещо малко по-различно от това, което видяхме, е Shinola, американската компания за часовници, която се справя добре в този ценови сегмент. Това е случайно изглеждащо парче, което се отличава с 41, 5 мм пясъкоструйна PVD черна касета, снабдена с кожена каишка с анилинова кожа. Движението се сортира по аргонит 705, който е построен в Детройт от швейцарски части.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 41.5 мм
Функции: час, минути, секунди
Водоустойчивост: 5ATM

КУПУВА

Секфорд Тип 1А

Чистите и прости линии на часовника със синя наздравица са ключът към предлагането на Секфорд. Всичко това се отнася за елегантните британски дизайнерски нотки, които са безпроблемно свързани с швейцарското инженерство. Резултатът е 40 мм корпус от неръждаема стомана, покрит със златисто кварцово движение Ronda 702. Черна кожена каишка и леща от минерални кристали обгръщат нещата добре.

Случай: Неръждаема стомана
Размер: 40мм
Функции: час, минути
Водоустойчивост: 3 бара

КУПУВА

Интересни Статии

12 най-стилните знаменитости на седмицата [17.07.15]

Фаръл Уилямс е намерил начин да се носят фитнес шорти със стил

Никол Трънфио за лечение! Списание [NSFW]

Тези снимки поставят размера на иконичните обекти в перспектива