Основни предварителни чекове, за да сте сигурни, че винаги ще изглеждате най-добре

Anonim

Това е факт от живота, че не винаги можем да вземем добра снимка. Независимо дали става дума за осветление, за начина, по който косите ви падат или просто за не толкова ласкателно изражение, то никога няма да бъде перфектно.

Все пак знаем, че сте по-добри от това, така че сме поставили умствен контролен лист заедно, за да можете да избегнете неудобните маркери на Facebook и да сте сигурни, че сте представени на останалия свят като великолепното копеле.

Ето най-важното да направите и да не правите, преди някой да ви свали.

Изправям

Вие сте отишли ​​в неприятности да харчите пари за хубав костюм и вратовръзка, само за да се покаже нагоре и разчленени във вашите снимки. Две неща: добра поза и голямо химическо чистене. Уверете се, че вашият ансамбъл започва да бъде перфектно натиснат (и чист), а когато светкавицата започне да изгасва, фиксирайте, изглеждате остри и държите гърба право. Никой никога не харесва някой побойник.

Избягвайте ъгъла на Рейвър (Disco Pen)

Да. Имаме предвид излишъка от изплювания и суровост, които могат да се натрупват в ъглите на устата ви. Не само че е доста грубо, но и изглежда страхотно в снимките. Ако това означава намиране на тих ъгъл и използване на джоба си квадрат като салфетка, така да бъде. Просто не позволявайте това да се случи.

Сложете връзката си под яката си и сложете яката в якето си

Знаем, че ако сте мързелив или бързате, вашето яке и вратовръзка могат да се превърнат в допълнителна мисъл или дори по желание аксесоар. Но ние сме на мислене, "ако ще го направите. Направи го правилно'. Това означава завършване на целия процес на свързване на вратовръзки, накланяне на яката в якето и завършване, като закрепите възела под яката. Оставянето му дори малко навътре ще ви накара да изглеждате като опиянение на 70-те години.

Опитайте да не говорите (или ядете)

Не е необходимо да сте мълчаливи, но когато фотографът ви забърка за момент, това е сигнал да погълнете тази храна и да сведете до минимум. Да, искрените снимки често могат да акцентират върху най-добрите ви активи, но когато се подигравате с приятелите си, вероятно не търсите най-доброто от себе си.

Избягвайте неприятните шии

Дръж го просто, глупаво. Няма нужда да търсите нагоре, надолу или настрани. Просто дръжте главата си нагоре и обратно направо. Накланянето на главата си надолу ще ви даде блестящо флашче чело или двойна брадичка, а изкривяването ще ви накара да изглеждате като кърпа.

Проверете зъбите си

Зъбите могат да направят или да счупят снимка. Може би сте си проправили път през няколко чаши червено, или сте се харесвали на магданозните канапи. Така или иначе, има голям шанс вашите перлени бели да не изглеждат най-добре. Приемете един от вашите приятели, за да проверите вашите кумпери за петна или остатъци от храна, преди снимките да започнат.

Опитайте да не мига

Разбира се, няма ясен начин да се избегне това, но ако почувствате необходимостта да мигате, извадете го от вашата система, преди камерите да започнат да се чупят. Друг съвет е да затворите напълно очите си, докато всички кажат "сирене", но бихте рискували да изглеждате странно. Няма нищо по-лошо от страхотен групов изстрел с един Blinky Bill.

Прикрепете косата си

Никоя коса не изглежда перфектно в края на нощта, особено ако сте издълбали дансинга. Но преди да бъдат направени снимките, уверете се, че косата ви е потънала надолу, изтласкана или отстрани от лицето ви. Тайната на това е всичко в предварителната подготовка на събитието. Не излизайте зад борда с продукт, но достатъчно, за да може ръката ви да премине през косата ви по-късно вечерта да я избута на мястото си.

Изберете вашата усмивка

Победителите се усмихват. Ако изглеждате най-добре с зловеща усмивка, помислете за нещо, което ви кара да се смеете за най-естествения резултат. Ако сте по-умните, помнете степента, в която се усмихнахте в една ласкателна снимка и я наподобявахте.

Вземете от питието си

Някакъв интелигентен човек веднъж каза, че никога няма да ви вземе снимките с чаша за пиене в ръка. Ние сме съгласни, че не е добър външен вид и често може да ви направи по-неловко, отколкото страхотно. Напитката просто висеше наоколо като допълнително приспособление. Това правило включва бира, вино и шампанско. Една пия, която е приемлива, е Pina Colada, но само ако сте на windsurfer.

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията