Елън Дегенерес неволно разкрива $ 175 000 Rolex в последното интервю за Сейнфелд

Anonim

Тя може да танцува като бяло момче, тя може да зададе трудните въпроси с усмивка и тя може да накара хората да се смеят. И сега Елън Денерес може да добави още една награда към впечатляващия си репертоар - горд собственик на $ 175, 000 Rolex Paul Newman Daytona Reference 6241.

Според миналата продажба на "Hodinkee", часовникът на Пол Нюман Дейтона е бил малко тъмен кон в дебютния си ден. В него има бял циферблат с черни поднарегистрирани, хронографски бутони с натискане надолу и удивителен черен акрилен панел. Тези "екзотични" назначения не се оглеждаха много назад през 1969 г., а моделът седеше на лавицата в продължение на години до 80-те години, преди италианските колекционери да ги открият и да им даде прякора на Пол Нюман Дейтънс, след като видяха снимка на актьора,,

Бързо напред повече от 30 години и часовникът сега е един от най-доходоносните реколта Rolexes, които някога са се ударили на пазара. И тук имаме домакин на talk show Ellen DeGeneres, който случайно изхвърля една китка на китката си в третия епизод на комедиантите на Netflix в автомобилите, които получават кафе.

Представата на шоуто е точно това, което мислите, че е. Джери Сейнфелд, комик, се среща с Еллен Дегенерес, друг комик, за да разговаря за всичко, от това, как водещият в шоу-шоу стартира комедията, семейството, конете и взема модни съвети.

По-важното е, че реколтата Rolex е съчетана със период на правилна кола, когато Сейнфелд вдига DeGeneres в 1977 Toyota FJ40 Land Cruiser. Не можете да видите Rolex във видеоклипа по-долу, но можете да видите какво постигат двойката.

Това не би било първият път, когато една знаменитост показа най-добрата си колекция за часовници на обществеността. Дейвид Бекъм наскоро носеше часовник от 55 000 долара с основен бял чайник в Токио, докато Флойд Майуедър излезе с часовник с диамант с 18 милиона долара.

(чрез Hodinkee)

1/3

2/3

3/3

Интересни Статии

Как да рок обувки без чорапи, ако искате да изглеждате като Sartorial крал

Бебета, бийтове и плажове С участието на Мелани Рибе

Yara От Леонардо Корредор за лечение! Списание [NSFW]

Последната колекция на Gucci за мъжки облекла ще предефинира вашето разбиране за ваканцията